• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i historiske Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Prag
18 Anmeldelser
Pris fra kr. 769,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 84 gange

Tag med til historiske Prag: Bo på det 4-stjernede Hotel International inkl. morgenmad, adgang til fitness, en lille velkomstgave og fly tur-retur

Oplev Tjekkiets juvel! Hovedstaden Prag byder på en overdådig skat af historie og kultur. En gåtur fører jer over den romantiske Karlsbro og ind i det historiske centrum, hvor der er mulighed for en tur i hestevogn. Glem ikke Prags borg, der gennem mere end tusind år har været hjemsted for statsoverhovederne. I bor på et 4-stjernet hotel med udsigt til borgen, og I får morgenmad hver morgen, adgang til fitness samt en lille velkomstgave.

Inklusive
 • Hotel International Prague: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Brug af hotellets fitnessrum
 • En lille velkomstgave
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
Prag

Den tjekkiske hovedstad er en spændende og storslået kombination af øst og vest, historie og nutid, finkultur og grafitti. Og Prags dagligliv finder sted lige midt imellem. Besøg f.eks. et af de traditionelle værtshuse, hvor griseknæ og gullash skylles ned med lækre pilsner. Eller tag på en af de mange velrenommerede og nye restauranter, hvor man kan spise gourmetmad til en pris så overkommelig, at det næsten er svært at forstå. Byens både mørke og statslige historie fortælles i de brostensbelagte gader med de pragtfulde bygninger, og når lyset falder på det enorme slot, er Prag så magisk som et eventyr.

Hotel International Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Hotel

Jeres hotel, der er fra 1950'erne og opført i Art Deco-stil, ligger i den nordlige del af byen, 2,5 km fra Prags borg. Hotellets restaurant, der er kendt blandt byens madelskere, serverer både tjekkiske og internationale retter, og i Armstrong Bar i hotellets stueetage kan I slappe af med en drink ovenpå de mange indtryk fra jeres tur rundt i den spændende by. I har gratis adgang til hotellets fitnesscenter, og mod betaling kan I også benytte jer af både sauna og solarium.

 • +4
Læs mere
room

Superior dobbeltværelse

I bor på superior dobbeltværelse med eget badeværelse, TV, minibar, telefon, mulighed for at lave te og kaffe samt gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På udkig efter lidt let at spise, en kold øl eller en jazzkoncert? Så er Potrvá perfekt. I weekenden, når den intime koncert eller teaterforestillingen er slut, kan I tilmed forvente en livlig, lokal stemning og en ung atmosfære.
 • Sansho: For Prags foodies er Sansho en klassiker. Maden kombinerer tjekkiske råvarer og retter med Asiens krydderier og tilberedningsmetoder, og resultatet er så velsmagende, at det er nødvendigt at bestille bord nogle dage i forvejen.
 • Kampa Park: Kampa Park er et af byens åndehuller og meget mere end blot en park. Her findes kunst fra den tjekkiske kunster og enfant terrible David Černý, en hyggelig lokal café med kolde øl og varme supper, et museum og en skøn, afslappet stemning blandt hundeluftere og venner i godt selskab.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen til hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-11 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 2 værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og ikke langt fra Prags borg, den gamle bydel, Karlsbroen og andre spændende dele af byen, der alle er lette at komme til med metro eller sporvogn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice