• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i historiske Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Prag
15 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.159,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 65 gange

Tag med til historiske Prag: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel International inkl. fly tur-retur fra København, Aarhus eller Hamborg

Oplev Tjekkiets juvel! Hovedstaden Prag byder på en overdådig skat af historie og kultur, og en gåtur fører jer over den romantiske Karlsbro og ind i det historiske centrum, hvor der er mulighed for en tur i hestevogn. Glem ikke Prags borg, der gennem mere end tusind år har været hjemsted for statsoverhovederne. I flyver hertil fra København eller Hamborg, og I kan vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger. I bor på et 4-stjernet hotel med udsigt til borgen, og I får morgenmad hver morgen og adgang til fitness.

Inklusive
 • Hotel International Prague: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamborg/Aarhus/København til Prag og fra Prag til Hamborg/Aarhus/København
 • Håndbagage
 • Et glas champagne ved ankomst på hotellet (med eller uden alkohol)
 • Brug af hotellets fitnessrum
Prag

Den tjekkiske hovedstad er en spændende og storslået kombination af øst og vest, historie og nutid, finkultur og grafitti. Og Prags dagligliv finder sted lige midt imellem. Besøg f.eks. et af de traditionelle værtshuse, hvor griseknæ og gullash skylles ned med lækre pilsner. Eller tag på en af de mange velrenommerede og nye restauranter, hvor man kan spise gourmetmad til en pris så overkommelig, at det næsten er svært at forstå. Byens både mørke og statslige historie fortælles i de brostensbelagte gader med de pragtfulde bygninger, og når lyset falder på det enorme slot, er Prag så magisk som et eventyr.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel International Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Hotel

Jeres hotel, der er fra 1950'erne og opført i Art Deco-stil, ligger i den nordlige del af byen, 2,5 km fra Prags borg. Hotellets restaurant, der er kendt blandt byens madelskere, serverer både tjekkiske og internationale retter, og i Armstrong Bar i hotellets stueetage kan I slappe af med en drink ovenpå de mange indtryk fra jeres tur rundt i den spændende by. I har gratis adgang til hotellets fitnesscenter, og mod betaling kan I også benytte jer af både sauna og solarium.

 • +4
Læs mere
room

Værelserne

I bor på superior-værelse med eget badeværelse, TV, minibar, telefon, mulighed for at lave te og kaffe samt gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På udkig efter lidt let at spise, en kold øl eller en jazzkoncert? Så er Potrvá perfekt. I weekenden, når den intime koncert eller teaterforestillingen er slut, kan I tilmed forvente en livlig, lokal stemning og en ung atmosfære.
 • Sansho: For Prags foodies er Sansho en klassiker. Maden kombinerer tjekkiske råvarer og retter med Asiens krydderier og tilberedningsmetoder, og resultatet er så velsmagende, at det er nødvendigt at bestille bord nogle dage i forvejen.
 • Kampa Park: Kampa Park er et af byens åndehuller og meget mere end blot en park. Her findes kunst fra den tjekkiske kunster og enfant terrible David Černý, en hyggelig lokal café med kolde øl og varme supper, et museum og en skøn, afslappet stemning blandt hundeluftere og venner i godt selskab.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior-værelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år overnatter gratis i barneseng på hotellet (spædbørn under 2 år flyver på børnebillet)
Børn i alderen 3-11 år overnatter gratis på hotellet i forældrenes seng
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene, betaler du den fulde pris for et værelse (prisen er baseret på 2 personer)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 2 værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og ikke langt fra Prags borg, den gamle bydel, Karlsbroen og andre spændende dele af byen, der alle er lette at komme til med metro eller sporvogn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice