Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo 100 meter fra Ramblaen i Barcelona

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Barcelona
21 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.979,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev farvestrålende Catalonien: 3, 4 eller 5 overnatninger på hotel i centrum af Bacelona inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg

Har I endnu ikke oplevet betagende Barcelona? Eller længes I tilbage til den lune middelhavsbrise? Så er det nu, I skal pakke taskerne! Atmosfæren i Cataloniens hovedstad er noget helt særligt, og I vil falde pladask for denne sprudlende, farvestrålende og charmerende storby. Når I slentrer ned ad den storslåede Rambla, opdager skjulte skatte iblandt massevis af smukke bygninger eller hviler fødderne med et koldt glas cava på et gadehjørne, vil I føle, at sommeren aldrig var forbi! Tag med, når flyet letter fra København, Billund eller Aalborg, og bo på det klassiske Hotel Nouvel lige midt i centrum af byen.

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Nouvel***
 • Fly fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Barcelona

Barcelona er højtelsket af mange — ikke kun for sit milde klima, som indbyder til besøg på alle årstider — men også fordi det i sandhed er byen, der har det hele. Her kan I opleve historiske mindesmærker og spændende museer side om side med de mest moderne butikker, hvor I kan shoppe, til I segner. Den storslåede arkitektur og kunst i byen er ikke til at overse, men husk også at tage på opdagelse i de smalle, brostensbelagte gader og nyd lokale spanske specialiteter på små, gemte caféer. Her får I det ægte Barcelona. Denne by kan få smagsløgene til at synge som ingen anden. Prøv en smagfuld paella, eller sæt tænderne i de lækreste tapas. Skyld ned med spansk cava, og slut dagen af med en is, mens I slentrer ned ad strandpromenaden med udsigt til en smuk solnedgang.

Hotel Nouvel

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Hotel Nouvel Barcelona

Føl jer hjemme og få samtidig mest ud af jeres ferie til Barcelona med et ophold på centrale Hotel Nouvel. Hotellet er beliggende i en gågade i en charmerende restaureret bygning fra 1800-tallet bare 100 meter fra den berømte Rambla og Plaza Catalunya — så kommer I ikke tættere på det hele! Selve hotellet er indrettet med elegante detaljer såsom lysekroner, paneler og komfortable møbler i træ. Hotellet byder på morgenmad, og på restaurant La Lluna lige ved siden af kan I indtage spanske specialiteter. Der tilbydes desuden gratis WiFi på hele hotellet. Metrostationen Plaza Catalunya ligger bare et par minutter fra hotellet.

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er elegant indrettet på 10-13 m² og indeholder dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord og privat badeværelse med bad og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Vil I gerne opleve det ægte Barcelona fra svundne tider, er Bar Marsella helt sikkert et besøg værd. Foruden at være Hemingways stamsted, hvor han sad og fik sig en absint for at blive inspireret, er dette den ældste bar i byen med første åbningsdag helt tilbage i 1820.
 • Snyd ikke jer selv for en tur på et af Barcelonas mange markeder. I kan finde alt, hvad hjertet kan begære af råvarer, delikatesser, nye og brugte ting, dingenoter og små skatte. Mandag, onsdag, fredag og søndag kan I udforske Mercat dels Encants, der som Barcelonas største loppemarked har fristelser til enhver smag, og I vil med garanti finde mere end bare souvenirs.
 • Har I brug for et pusterum fra sightseeing og shopping, så læg vejen forbi Parc del Laberint i den nordlige del af byen. Denne park blev grundlagt i 1792 og er, som navnet antyder, hjemsted for en stor labyrint. Tag på opdagelse, hvil benene på en bænk, eller nyd en picnic i det grønne.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat på 0,72 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Nouvel er placeret midt i hjertet af Barcelona, og herfra er det let at nå byens mest berømte attraktioner til fods. Skal I på længere ture, kan I tage metroen fra Plaza Catalunya 100 meter fra hotellet. Barcelona Lufthavn ligger blot 15 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice