Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Besøg charmerende Amsterdam

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Amsterdam
kr. 1.510,- -52%
Pris fra kr. 739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til Europas smukkeste hovedstad og tilbring 3, 4 eller 5 dage på Hotel Central Park inkl. morgenmad

Charmerende Amsterdam venter på jer! Bybilledet er præget af de fineste kanaler, farverige blomsterkasser, ringende cykelklokker og blå og hvide sporvogne, og når solen skinner, er der ikke noget bedre end en kold Heineken i solen på en af de mange fortovscafeer. Spis jer mætte i den hollandske favorit 'bitterballen', kig på spændende butikker i De 9 Gader og besøg byens mange hyggelige markeder. Tilbring 3, 4 eller 5 dage i byen, der er fin og charmerende som få andre europæiske hovedstæder. Velkommen til Amsterdam!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Central Park Amsterdam***
 • Morgenmad
Tilvalg
 • 2 enkeltsenge på værelset i stedet for dobbeltseng | gratis
Amsterdam

Amsterdam — Hollands bankende hjerte, hvor der altid er liv og charme. Byen med de mange kanaler, historiske bygninger og de utallige cykler. Besøg Museumplein og se på kunst på enten Rijksmuseum eller det kendte Van Gogh museum. Tag en spadseretur gennem Albert Cuyp-markedet i den hippe bydel De Pijp, og snyd heller ikke jer selv for lidt shopping og hygge i Jordaan-kvarteret og De 9 Gader i centrum. Her findes alt for den, der har et stort shoppehjerte, ligesom barer og caféer ligger side om side, når I skal have noget at styrke jer på.

Hotel Central Park

 • Hotel
 • Amsterdam, Holland
Fasad

Hotellet ligger i et fredeligt område i den sydøstlige del af Amsterdam og blot 100 m fra den kendte park Vondelpark. Få minutters gang fra hotellet kan I hoppe på en sporvogn, der på kort tid tager jer direkte ind til Amsterdam centrum. Selve hotellet har en moderne indretning og råder over en indbydende reception og et hyggeligt spiselokale, hvor I kan nyde jeres inkluderede morgenmad. Det er muligt at leje cykler på hotellet, bare spørg i receptionen.

Læs mere
Rum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De pæne værelser har en hyggelig og moderne indretning. De er udstyret med en dobbeltseng, airconditon, fladskærms-TV samt faciliteter til at lave te og kaffe. Det tilhørende badeværelse er forsynet med toilet, bruser og hårtørrer. Desuden er der gratis WiFi på alle værelserne.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: maks. 6 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Central Park. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Central Park. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne per dobbeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis i forældrenes seng

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Vælg enkeltsenge

I forbindelse med booking er det muligt at anmode om et værelse med to enkeltsenge i stedet for en dobbeltseng. Det afhænger dog af tilgængelighed på hotellet, så vi kan ikke garantere at det er muligt

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Der er offentlig parkering ved hotellet for 4 € i timen

Internet

Der er gratis WiFi på værelserne

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Central Park ligger i Amsterdams pæneste kvarter Oud-Zuid, lige ved Vondelpark og tæt på det populære Museumskvarter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice