Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet slotsferie på den tyske ferieø Rügen

Miniferie 2, 3 eller 5 overnatninger Ralswiek

kr. 1.489,- -45%
per person fra kr. 819,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 6 romantiske dage på flot 4-stjernet slotshotel på Rügen inkl. morgenmad, 2-retters middag, adgang til wellness og rabat på behandligner

Hvor længe er det, siden I sidst har gået hånd i hånd på stranden eller langs brostensbelagte gader? Kigget hinanden dybt i øjnene over en romantisk middag? Forkælet jer selv og hinanden med en skøn ferie i luksuriøse omgivelser? Overrask en du holder af med et ophold på et smukt slotshotel i det nordlige Tyskland, og glæd jer til 3. 4 eller 6 romantiske dage på ferien Rügen og til at spise god mad, gå lange ture og til at få slappet helt af.

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-13 år) eller enkeltværelse på Schlosshotel Ralswiek****
 • Morgenmadsbuffet
 • 2-retters middag på ankomstdagen
 • Gratis adgang til wellnessområde med sauna og swimmingpool
 • 1x adgang til infrarød kabine
 • 20% rabat på wellnessbehandlinger
 • Lån af badekåbe
 • Gratis parkering
 • Sen check-ud til kl. 12.00
Ralswiek

Glæd jer til at udforske den lille by Ralswiek, som ligger på Tysklands største ø, Rügen. Her finder I et betagende landskab præget af dramatiske klipper, smukke skove og glitrende blåt vand. Tag hinanden i hånden og gå en lang tur gennem den smukke natur, og lad jer forbløffe af øens mest populære seværdighed, Stubbenkammer. De hvide kridtstensklipper er bestemt et besøg værd, og fra deres højeste punkt, Köningsstuhl, kan I nyde den imponerende udsigt over Østersøen. Gå på opdagelse i den idylliske kystby Binz, eller tag på shopping i den smukke gamle bydel i hansestaden Stralsund, som ligger på fastlandet.

Schlosshotel Ralswiek

Hotel Ralswiek, Tyskland
Hotel

Slottet Ralswiek er et af de mest pragtfulde slotte i området, og det er her, I skal bo. Slottet blev bygget af grev Douglas i 1890'erne, i en stil inspireret af franske renæssanceslotte og har en storslået slotspark. Nu er stedet et 4-stjernet slotshotel med en restaurant, en charmerende rustik bar og et hyggeligt bibliotek. Sidst på dagen kan I tage jer en forfriskende dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller synke ned i en af lobbyens lænestole foran den åbne pejs.

Læs mere
room

Værelserne

De rummelige værelser ligger på stueetagen og er indrettet med speciallavede mahognimøbler. Alle værelserne er udstyret med enkelt- eller dobbeltseng, sengeborde, skrivebord, klædeskab, værdiboks, minibar, TV, telefon og WiFi. Badeværelset er forsynet med toilet, brusebad, hårtørrer og makeup-spejl.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

- Enkeltværelse: Maks. 1 person per værelse
- Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-13 år + 1 baby 0-1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-3 år: Gratis
- Børn 4-12 år: 50% rabat
- Børn på 13 år og opefter betragtes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Swimmingpools

I perioden 6. november 2016 til 13. november 2016 er swimmingpoolen lukket grundet rengøring. Gæster kan i denne periode i stedet benytte swimmingpoolen på et nærliggende hotel. Mere information herom på hotellet

Wellness

I får 20% rabat på wellnessbehandlinger på hotellet, hvis dette bestilles før ankomst. Kontakt venligst hotellet for at reservere en behandling

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende på den tyske ø Rügen, blot 500 meter fra kysten. Hotellet ligger ca. 320 km fra Hamborg, og der er ca. 400 km fra København.