Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Romantik og vin i Tyskland

 • Miniferie
 • Deidesheim
kr. 1.110,- -34%
Pris fra kr. 739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Romantik i Tyskland: 3 dage på det 4* Steigenberger Hotel Deidesheim inkl. morgenmad, 1x middag, adgang til wellness og en vandretur i vinområdet

Charmerende landsbyer, utallige cykel- og vandreruter og vinmarker, så langt øjet rækker – det er nemt at være livsnyder i vinregionen Rheinland-Pfalz! Nu kan I tilbringe 3 dage i den hyggelige by Deidesheim, der ligger på den tyske vinrute. Her kan I se frem til et ophold på et 4-stjernet hotel, der sørger for morgenmad, wellness og en guidet vandretur i det flotte vinområde. Brug resten af tiden på at nyde den smukke natur, de andre byer langs vinruten ... og selvfølgelig hinandens selskab.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-15 år) eller enkeltværelse på Steigenberger Hotel Deidesheim****
 • Morgenmad
 • 1x 1-retters middag på ankomstdagen
 • Guidet vandretur i vinområdet omkring Deidesheim
 • Fri adgang til wellnessområdet
Deidesheim

Den charmerende lille by Deidesheim er det oplagte feriested for romantikere, naturelskere og livsnydere. Det er en af den tyske vinrutes mest maleriske landsbyer, og her kan I se frem til at slentre over den historiske markedsplads, hvor I bl.a. finder en gotisk kirke og det gamle rådhus, der nu huser et spændende vinmuseum. Deidesheims omkringliggende landskab indbyder til lange vandreture blandt skov og vinmarker, og vil I udforske nogle af vinrutens andre byer, kan I f.eks. besøge Bad Dürkheim, der er kendt for sine termiske kilder og for at have verdens største vintønde, eller Neustadt, som fortryller med sine bindingsværkshuse og Hambach Slottet.

Steigenberger Deidesheim

 • Hotel
 • Deidesheim, Tyskland
restaurant

Det 4-stjernede Steigenberger Hotel Deidesheim ligger i idylliske omgivelser på den tyske vinrute i Rheinland-Pfalz. Hver morgen står I op til morgenmad i hotellets vinterhave, og derudover har hotellet en bistro og en bar, hvor I kan nyde andre forfriskninger. Trænger I til at komme helt ned i gear, kan I frit benytte jer af det 180 m² store wellnessområde. Her finder I en finsk sauna, dampbad, spabad, oplevelsesbrusere og et fitnessrum.

 • +6
Læs mere
room

Værelserne

I bor på et hyggeligt værelse indrettet i amerikansk 30'er- og 50'er-stil med dobbeltseng eller enkeltsenge, fladskærms-TV, telefon, loftsvifte, minibar, skrivebord og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Steigenberger Hotel Deidesheim. Du indgår derfor direkte aftale med Steigenberger Hotel Deidesheim. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn 0-15 år og 1 baby 0-2 år
Enkeltværelse: Maks. 1 voksen og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-11 år: Gratis
Børn 12-15 år: 50% rabat
Børn fra 16 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 9 € per nat, som betales på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet
Det er muligt at parkere i den nærliggende parkeringsgarage for 7 € per døgn (på forespørgsel ved hotellet)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede hotel ligger i den hyggelige by Deidesheim på den tyske vinrute. Herfra har I ca. et kvarters kørsel til Neustadt og Bad Dürkheim. Byen ligger ca. 114 km syd for Frankfurt.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice