Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Flyv ned til varmen på Malta

 • Solferie
 • San Pawl il-Baħar
Pris fra kr. 2.529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Malta og tilbring 4, 7 eller 14 overnatninger på Sunflower Hotel inkl. halvpension og fly fra København eller Billund

I Danmark kan vi inden længe se frem til det riv-ruskende efterårsvejr. Heldigvis ser det anderledes ud på Malta, der året rundt har et mildt klima og indbyder til badeferie. Derudover kan I glæde jer til en enestående natur, som er nem at udforske grundet øens begrænsede størrelse. I flyver hertil og kan vælge mellem 4, 7 eller 14 dages solferie. På hotellet forkæles I med halvpension og swimmingpool, og så kan I vælge at krydre opholdet med en udflugt til de mytiske og fænomenalt smukke øer Gozo og Comino. Tilbage er der kun at sige: Husk solcremen!

Inklusive
 • 4, 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) eller superiorværelse (til maks. 4 personer) på Hotel Sunflower***
 • Halvpension
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Malta
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur | 60 DKK per person
 • Dagsudflugt til øerne Gozo og Comino | 300 DKK per person
Malta

Malta er en vidunderlig lille ø beliggende syd for Sicilien, der tilbyder milde temperaturer og mange solskinsdage. Her vil I finde smuk natur, mange badestrande og en fascinerende historie! Besøg eksempelvis de forhistoriske megalittempler, som er over 5000 år gamle, og mærk den blide brise af historiens vingesus.

Tag også en smuttur til Maltas hovedstad Valletta, hvor I kan beundre artefakterne på det arkæologiske museum, spise på en af de mange hyggelige restauranter, finde souvenirs på markedet eller slappe af i en af de fredelige parker. Når I har fået nok kultur, kan I tage hen på en af de adskillige lækre badestrande og lege i det krystalklare hav og solbade ved strandbredden. I bor tæt på kysten, så I behøver end ikke at gå langt. Om aftenen kan I promenere i byen Bugibba, der ligger tæt på hotellet, og som har adskillige restauranter, barer og butikker.

Sunflower Hotel Malta

 • Hotel
 • San Pawl il-Baħar, Malta
Hotell

Det 3-stjernede Sunflower Hotel ligger tæt på byen Bugibba i bugten St. Pauls med nem adgang til stranden og det skønne Middelhav. I umiddelbar nærhed finder I også flere busstoppesteder, hvorfra I hurtigt kommer rundt på øen til de mange seværdigheder. Hotellet byder på gratis WiFi, døgnåben reception, restaurant og terrasse, indendørs swimmingpool, spillerum samt udendørs swimmingpool med udsigt over byen. I den tilhørende poolbar kan I nyde en forfriskende drink, mens I daser ved poolen!

 • +6
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets standard værelser er indrettet i traditionel maltesisk stil og har egen altan, badeværelse med bruser, hårtørrer, TV, aircondition, værdiboks (kan benyttes mod gebyr), telefon og gratis WiFi.

Valgfri udflugt: Gozo og Comino

I kan vælge at tilkøbe en dagsudflugt til øerne Gozo og Camino. Turen afgår dagligt i oktober, fra mandag til lørdag i november, og tirsdag, onsdag og fredag fra december 2016 til marts 2017.

Øen Gozo er grønnere, mindre og mere rolig end storebror Malta – og så er den tilmed mytisk og siges at være Calypsos ø i Homers Odyseen. I det varierede landskab skyder barokkirker og gamle stenhuse op, og nær kysten kan I gå på opdagelse på de fantastiske klippeformationer, der kan bryste sig af himmelsmukke panoramaudsigter.

Den mindst befolkede ø i den maltesiske øgruppe er en lille bid af paradis. Comino er bilfri og stort set ubeboet, og Den Blå Lagune er lidt af et azurblåt vidunder. Er I til snorkling eller dykning, så er I kommet til Europas bedste spot.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Turistskat: 0,50 € per person per dag (maks. 5 € per person)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per dobbeltværelse
Maks. 4 personer per superiorværelse

Rabat

Børnerabat gælder kun i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn 3-12 år får 50% rabat på hotelopholdet
Personer fra 13 år får 30% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Ønskes dette, kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Vælger I at tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet, bedes I oplyse jeres mobilnummer, så chaufføren kan komme i kontakt med jer i lufthavnen
Chaufføren er tilknyttet vores partner, LTS Malta, og han vil vente på jer ved ankomsten med et TravelBird-skilt

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Swimmingpools

Den indendørs og udendørs swimmingpool er åben dagligt fra kl. 10.00 til 18.00
Bemærk, at den udendørs swimmingpool kan være lukket, hvis vejret er dårligt

Halvpension

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger på den nordlige del af Maltas hovedø i byen Qawra. I har gåafstand til bugten St. Paul, og Malta Lufthavn ligger knap 22 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice