Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd solen på 4-stjernet hotel i Alicante

 • Solferie
 • Alicante
Pris fra kr. 5.959,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Dejlige Alicante: 5, 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Holiday Inn Alicante an der Playa de San Juan inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

På stranden i Alicante lokker ikke kun sol, strand og spansk gæstfrihed, men også det turkisblå Middelhav, de friskfangede delikatesser og det store udvalg af tapas. Så pak taskerne og flyv afsted på en forrygende ferie på et 4-stjernet hotel tæt på det, der flere gange er blevet kåret som Spaniens bedste strand! Glæd jeg til cerveza, paella og det middelhavsklima, vi alle holder så meget af, og se frem til dovne dage ved poolen, forfriskende dukkerter i havet og romantiske slentreture langs strandpromenaden. Flyet fra København, Billund eller Aalborg har vi klaret, så det er bare om at komme afsted!

Inklusive
 • 5, 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år + 1 baby 0-3 år) på Holiday Inn Alicante - Playa de San Juan****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Aalborg, København eller Billund til Alicante
 • Håndbagage
 • Sen check-ud (afhænger af tilgængelighed)
Alicante

Alicante er Costa Blancas hovedby og ligger i smukke omgivelser med Middelhavet som nærmeste nabo. Her finder I smukke bjerge, krystalklart vand, romantiske strandpromenader og lækre strande, og I bor kun knapt en kilometer fra byens bedste og mest kendte strand, San Juan, der flere gange er blevet kåret til Spaniens bedste strand. Gå en tur langs byens smukke strandpromenade Paseo Explanada de España, udforsk den lokale kultur på et af byens markeder og nyd den afslappede, spanske stemning. I den gamle bydel, El Barrio, kan I se på kunst, besøge flotte kirker og den gamle middelalderborg og fæstning Castillo de Santa Bárbara, og uden for El Barrios bymure kan I slå jeg løs i nattelivet eller bare nyde en 'caña de cerveza' og en paella på en af de mange restauranter.

Har I børnene med, er der også masser af sjove oplevelser i nærheden. Besøg f.eks. en af områdets mange dyreparker, eller hvad med en tur til badelandet Aqualandia kun en halv time nord for Alicante?

Holiday Inn Alicante Playa de San Juan

 • Hotel
 • Alicante, Spanien
Pool

Mindre end en kilometer fra den populære strand San Juan ligger det 4-stjernede Holiday Inn Alicante Playa de San Juan, der har udendørs swimmingpool og en have med legeplads og børnebassin. Restauranten serverer middelhavsretter, og en af kokkens specialiteter er den verdensberømte paella. Snackbaren og poolbaren er åben i sommermånederne.

 • +-4
Læs mere
Room

Dobbeltværelserne

I bor på et rummeligt dobbeltværelse med aircondition, TV, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år + 1 baby 0-3 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-3 år bor gratis på hotellet
- Børn 4-12 år: 50% rabat på hotelopholdet
- Børn på 13 år: 30% rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Holiday Inn Alicante - Playa de San Juan ligger i Alicante i det sydlige Spanien, knap en kilometer fra stranden San Juan og ca. 20 minutters kørsel fra byens centrum. Det tager ca. 40 minutter at køre fra lufthavnen til hotellet i bil.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice