Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
kr. 669,- -33%
Pris fra kr. 449,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en spændende storbyferie til Berlin og tilbring 3, 4 eller 5 dage på Days Inn Berlin West inkl. morgenmad og dagsbillet til offentlig transport

Snup en smuttur til vores allesammens yndlingsdestination for miniferier: Berlin. Uanset om man er afsted for første eller 10. gang byder Tysklands kæmpestore hovedstad altid på nye oplevelser. Her er som regel et nyt kvarter eller et museum, man endnu ikke har besøgt. I bor på et elegant hotel i en rolig bydel med gode transportforbindelser til resten af byen, og vi smider endda en dagsbillet til offentlig transport oven i hatten. Så sæt jer ind i U-bahnen og vælg om denne tur mest skal byde på museumsbesøg, shopping eller ture i Biergarten.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-15 år) på Days Inn Berlin West***
 • Morgenmad
 • Dagsbillet til offentlig transport i Berlin af typen AB (kun til voksne)
 • Turistskat
Tilvalg
 • Medbring 1 kæledyr | 10 € per nat (betales på hotellet)
Berlin

Livlige Berlin er bestemt byen, hvor man aldrig kommer til at kede sig. Den tyske hovedstad er i rivende udvikling, men byen gemmer stadig på sin historie. I vil finde talrige kulturelle og historiske monumenter, museer og seværdigheder, som vidner om byens vigtigste epoker, såsom de to verdenskrige. Men ikke nok med, at der er kulturelle aktiviteter nok til adskillige ferier; fortiden har også efterladt en helt særlig og kreativ stemning fyldt med kontraster. Berlin er en storby, hvor forretningsfolk og punkere sidder side om side i U-bahnen, hvor nybyggeri tårner sig op over historiske pladser, og hvor samme gade både byder på Michelin-mad og hotdogs. Har I brug for en pause fra storbylivet, kan I snuppe et hvil i en af byens mange smukke parker eller fordybe jer i byens uendelige spisemuligheder med alt fra Michelin-restauranter til nytænkende, trendy caféer og autentiske barer. Berlin gemmer på spændende oplevelser rundt om hvert et gadehjørne!

Days Inn Berlin West

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
hotel building & street

Det simple og moderne Days Inn Berlin West ligger i et roligt, grønt område blot 10 minutters gang fra nærmeste U-bahn-station med direkte forbindelse (ca. 15 minutter) til centrum. Fra kl. 6.00 til kl. 10.00 kan I gå ombord i en varieret morgenmadsbuffet, der bl.a. byder på frisk frugt, müsli, æg, pølse og ost.

 • +1
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne værelser er stilfuldt indrettet med neutrale farver og råder over privat badeværelse med hårtørrer og kosmetikprodukter, TV, skrivebord, pengeboks og gratis WiFi.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Days Inn Berlin West. Du indgår derfor direkte aftale med Days Inn Berlin West. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: maks. 2 voksne og 1 barn til og med 15 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis i forældrenes seng
Børn i alderen 7-15 år: 50% rabat
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Der er parkering ved hotellet for 9 € per nat (betales på hotellet)

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Maks. kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Days Inn Berlin West ligger midt i kvarteret Berlin-Reinickendorf. Fra I stiger på U-bahnen 10 minutter fra hotellet tager det ca. en halv time at komme ind til centrum af Berlin.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice