• Med fly
 • Med indkvartering

Tag på miniferie i skønne Vilnius

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Vilnius
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 67 gange

Storbyferie i Litauens hovedstad: 3 eller 4 overnatninger på Ibis Styles Hotel, inklusive morgenmad, transfer & fly tur-retur

Har I oplevet Litauens betagende hovedstad Vilnius? Hvis ikke, så er det på tide! Her finder I en storbyferie, som er anderledes end de fleste storbyferier. Det kan ikke beskrives, det skal opleves. De brostensbelagte gader, den gamle bydel, den gæstfrie atmosfære – Vilnius charmerer enhver besøgende. Fra hyggelige caféer, hvor I kan nyde en lækker frokost, til det spændende KGB-museum og Gediminas Tårn, hvor I kan få et indblik i byens historie og kultur. Glæd jer til en storbyferie udover det sædvanlige!

Inklusive
 • Fly fra København/Billund/Malmø til Vilnius og fra Vilnius til København/Billund/Malmø
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Ibis Styles Hotel***
 • Morgenmad
 • Gratis shuttleservice fra hotellet til lufthavnen og centrum tur-retur
 • Sen check-ud (til kl. 16.00)
 • Sæsonbestemt velkomstgave
 • Håndbagage
Vilnius

Vilnius er af mange kendt som Europas barok-skønhed pga. byens gamle bydel. Byen byder på brostensbelagte gader, museer, kirker og bakketoppe med smukke udsigter. Gå gennem byens charmerende gader, og besøg Gediminas Tårn, der er den eneste resterende del af byens slot, og hvorfra der er en enestående udsigt over byen. Hvad med en tur til kunstnerområdet Užupis eller en gåtur langs den livlige gade Pilies gatvė i den gamle bydel? Hvis I er interesserede i historie, er et besøg på KGB-museet i det gamle KGB-fængsel en oplagt idé.

ibis Styles Vilnius

93 Anmeldelser
 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Ibis lobby

Hotellet ligger ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tilbyder en gratis shuttleservice fra hotellet til byens centrum og til lufthavnen. Der er både restaurant og bar samt 24-timers reception til rådighed, og der er gratis WiFi på hele hotellet.

 • +3
Læs mere
Ibis dubbelrum

Værelserne

I overnatter i et moderne indrettet dobbeltværelse, som er udstyret med et fladskærms-TV, telefon og gratis WiFi. På værelset har I også et skrivebord, kaffe- og tefaciliteter samt eget badeværelse med toilet, bad og hårtørrer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene, betaler du den fulde pris for hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der er gratis shuttletransport mellem lufthavnen og hotellet

Shuttlebussen afgår fra lufthavnen kl. 09.20, 12.35, 14.05, 17.00, 19.30, 22.20, 00.00 (tidspunkterne kan ændre sig). Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I skal med shuttlebussen kl. 22.20 eller 00.00, da shuttlebussen skal bookes på disse tidspunkter.
Shuttlebussen afgår fra hotellet mod lufthavnen kl. 08.50, 12.20, 13.45, 16.40, 19.20, 22.10, 23.50 (tidspunkterne kan ændre sig).
Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I skal med shuttlebussen kl. 22.10 eller 23.50, da shuttlebussen skal bookes på disse tidspunkter.

Bemærk, at I ved nogle afgange lander i Vilnius sent om aftenen, hvor shuttlebusserne ikke længere kører (se vejledende flytider i kalenderen)

Sted

Hotellet er beliggende i den sydøstlige ende af Vilnius, og ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Transport fra lufthavnen til hotellet er inkluderet, så I nemt og bekvemt kommer frem og tilbage.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice