Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Boutique-hotel i Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Paris
Pris fra kr. 1.639,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i Paris: 2 eller 3 overnatninger på boutique-hotel inkl. billetter til Louvre og fly fra København eller Hamborg

De fleste, som har besøgt Paris, er enige om, at det er en hovedstad udover det sædvanlige! Her fortælles tidligere tiders storhed gennem de enorme paladser, det smukke sprog lyder fra fortovscafeerne, og madkulturen er intet mindre end magnifique. På denne miniferie bor I på et flot centralt boutique-hotel. Som noget ganske særligt, får I også billetter til det verdensberømte museum Louvre med i prisen, og mon ikke, Mona Lisa smiler, når I ankommer.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Olympic***
 • Morgenmad
 • Entrébilletter til Louvre, hvor I springer køen over
 • Fly fra København eller Hamborg til Paris
 • Håndbagage
Paris

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for verdensbedste køkken, for romantikken og for at give hverdagen et skud fransk elegance. Her i Paris er der altid et sted at tage hen og en bid at smage. Besøg f.eks. det tidligere kunsterkvarter Montparnasse, som er fyldt med autentisk parisisk charme, eller find roen og tidligere tiders store berømtheder på kirkegården Père Lachaise. Bagefter kan I jo nuppe den sprødeste croissant, en cremet café au lait eller en dybrød Merlot og en mør Boeuf Bourguignon.

Olympic Hotel

 • Hotel
 • Boulogne-Billancourt, Frankrig
Property

Hotel Olympic er beliggende i Boulogne-Billancourt ved stadion Parc des Princes og 7 minutters gang fra metrostationen Marcel Sembat. Eiffel-tårnet ligger ca. 30 minutter herfra. Hotellet er nyrenoveret og indrettet i tennis-tema, grundet dets placering tæt på de berømte tennisbaner Roland Garros. Personalet står klar til at hjælpe alle timer i døgnet, og den inkluderede morgenmad serveres i morgenmadsstuen.

 • +1
Læs mere

Værelserne

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet i neutrale farver, og dog med sjove elementer fra tennisverdenen. Værelserne har enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, privat badeværelse, telefon, TV og gratis WiFi.

Louvre

Louvre er stort! Nej, Louvre er ikke bare stort, det er enormt, og bare bygningen i sig selv er lidt af en seværdighed. Den stammer helt tilbage fra det 12. århundrede, hvor den fungerede som byens fæstning, og i de næste 600 år, ja der blev den bare udvidet og atter udvidet. Siden 1993 har hele slottet været brugt som museum, og i dag er det verdens største af sin slags. Bag murene kan I bl.a. se Leonardo da Vincis Mona Lisa, dyrebare kronjuveler, etnografiske samlinger, romerske og egyptiske antikviteter og meget meget mere. Det anbefales at låne en audioguide (mod gebyr) ved ankomst, da man ellers nemt kan fare vild i den enorme samling.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,40 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhænger af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Hotellet har parkering, som kan benyttes mod et gebyr på 20 € per dag

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet er beliggende i Boulogne-Billancourt i den vestlige del af Paris tæt på metrostationen Marcel Sembat og ca. 20 km fra Orly Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice