• Med indkvartering

Opdag vinruten i Alsace

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Lapoutroie
20 Anmeldelser
kr. 1.109,- -40%
Pris fra kr. 669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 78 gange

Tilbring 3 eller 4 dage i ovenud skønne Alsace på Hotel Restaurant Le Faudé inkl. velkomstdrink, morgenmad, 1 middag og wellness

Tag med til dejlige Lapoutroie i Alsace, hvor den står på ren forkælelse for smagsløgene. På Hotel Restaurant Le Faudé tager værtsparret Chantal og Thierry imod jer med en delikat velkomstdrink. Restauranten er med i Michelinguiden, og her nyder I et dejligt måltid tilberedt med årstidens grøntsager og tro mod alsaciske traditioner. Som prikken over i'et befinder I jer ikke langt fra vinruten, så I skal naturligvis ud og smage på en kølig Riesling eller en sprudlende Crémant d'Alsace.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Restaurant Le Faudé***
 • 1 velkomstdrink
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag
 • Adgang til spaområde
Alsace

Området omkring de såkaldte Blå Bjerge i Alsace er et lille paradis omgivet af grønne vinmarker, historiske steder og gastronomi i verdensklasse. Lapoutroie, hvor hotellet ligger, er blevet udnævnt til områdets gourmethovedstad, hvilket I bl.a. kan opleve på hotellets egen restaurant. Besøg også det lokale osteri "La Graine ay Lait", hvor I på tæt hold kan opleve, hvordan en ægte Munster ost bliver produceret, og museet "Musée des Eaux de Vie" og destilleriet MICLO, hvor I kan prøvesmage nogle af regionens fineste brændevine og likører. En halv time fra hotellet ligger hyggelige Colmar, der er kendt for sin velbevarede gamle bydel.

Hôtel-Restaurant du Faudé

 • Hotel
 • Lapoutroie, Frankrig
Restaurant

Det charmerende Hotel Restaurant Le Faudé bestyres til daglig af ægteparret Chantal og Thierry, og deres personale byder jer velkommen på hotellet iklædt Alsaces folkedragt. Her er komfort og afslapning i fokus, og I kan frit benytte jer af hotellets swimmingpool og spaområde eller slappe af med et glas vin på den hyggelige terrasse. På hotellets restaurant bliver der virkelig kælet for detaljerne, når kokken serverer gourmetretter, der bærer præg både af lokale traditioner og sæsonens råvarer.

 • +3
Læs mere
Chambre

Dobbeltværelse

I bor på dobbeltværelse, og alle værelser er indrettet i varme farver med træmøbler, der skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Værelserne har eget bad og toilet, TV, minibar og WiFi.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel restaurant du faudé. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel restaurant du faudé. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 1 voksen og maks. 2 voksne og 2 børn til og med 13 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-13 år: 40% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 7 € per kæledyr per nat (betales på hotellet)

Parking

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Wellness

Swimmingpoolen er åbent dagligt mellem 07.30 og 19.30, og saunaen er åben dagligt fra kl. 17.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Restaurant Le Faudé ligger i det charmerende område Kayserberg i Alsace.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice