Pris fra
kr 1.809,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

4* hotel centralt i London

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger

Allerede booket 126 gange

per person fra kr 1.809,-
baseret på 2 personer

Flyv til Europas største metropol: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på centralt og 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

London er et summende centrum for aktiviteter og seværdigheder i alle afskygninger. Gå en tur over Tower Bridge, tag på fint besøg til Buckingham Palace og forkæl jer selv med afternoon tea efter en dag med sightseeing og eventyr i den engelske hovedstad. Shop løs på Portobello Road Market, udforsk de mange museer eller se hele herligheden fra oven i London Eye. I London kommer I helt sikkert ikke til at kede jer – og når hotellet er 4-stjernet, og fly og morgenmad er inkluderet, så er der i den grad lagt op til et godt storbyeventyr!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) eller Executive værelse (maks. 4 voksne og 1 barn 0-12 år) på Arbor City Hotel****
 • Morgenmad
 • 10% rabat på al mad på hotellet
 • Fly fra København, Billund, Aarhus (med Ryanair) eller Aalborg (med Norwegian)
 • 10 kg håndbagage
 • Ved fly fra Aalborg: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • Fra CPH, BLL og AAR: Indchecket bagage (15 kg), maks. 1 per person | 400 DKK per styk
London

I London er der altid noget at lave! Big Ben, Buckingham Palace og Piccadilly Circus ligger som altid klar til at imponere og fascinere, og Oxford Street og det verdensberømte og luksuriøse storcenter Harrods er også et besøg værd. Men London har meget mere at byde på. Kulturelskerne kan glæde sig til at besøge de mange museer som bl.a. Tate Modern, Museum of London og Science Museum, og en tur gennem bydelen Camden giver jer indblik i et hav af forskellige og spændende stilarter. London er også fuld af dejlige parker, der inviterer til afslappende gåture i den friske luft, og så vrimler byen med gode spisesteder med mad fra alle verdenshjørner. Som sagt, i London er der altid noget at lave!

Arbor City Hotel London
City Hotel London Lobby

Arbor City Hotel er — præcis som det lyder — beliggende i det centrale London. I er et stenkast fra den nærmeste tube, og placeringen er et særdeles godt udgangspunkt for at udforske mange af byens store attraktioner. Fra hotellet er der for eksempel kun en kort gåtur til Tower of London og Brick Lane. Indenfor hotellets mure finder I en moderne og stilfuld indretning, bar, restaurant og rummelige værelser.

Dobbeltværelse
City Hotel London Room 2

På dobbeltværelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis WiFi samt te- og kaffefaciliteter. Eget badeværelse med toilet og bad følger også med.

Executive værelse
City Hotel London Room

På executive værelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis WiFi samt te- og kaffefaciliteter. Eget badeværelse med toilet og bad følger også med. I har desuden en sovesofa, og medrejsende børn sover i ekstraseng.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotellet
 • Indchecket bagage ved fly fra CPH, BLL og AAR (kan tilkøbes i bookingprocessen)

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Check-ind og check-ud

Bemærk venligst, at I som TravelBird-gæster har tidlig check-ind (kl. 13.00) og sen check-ud (kl. 12.00) inkluderet i jeres ophold

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-1 år
Executive værelse: Maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse
- Børn på 0-2 år overnatter gratis på hotellet
- Børn 3-12 år betaler 150 DKK per nat for hotelopholdet
- Personer fra 13 år får 10% rabat på hotelopholdet

Enkeltpersonstillæg

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for hotelopholdet (prisen er baseret på 2 personer)

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn til Stansted (STN) og fra Aalborg til Gatwick (LGW)
- Inkluderet i prisen fra CPH, BLL og AAR: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra AAL: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person og 20 kg indchecket bagage
- Den forventede flyvetid er ca. 1 time og 50 minutter
- I flyver med Ryanair fra CPH, BLL og AAR og med Norwegian fra AAL (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet er beliggende i centrum af London, kun en kort gåtur fra metrostationen Aldgate East. Fra Stansted og Luton lufthavn skal I regne med ca. 1 time og 20 minutters transporttid, uanset om I vælger offentlig transport eller taxa.

Arbor City Hotel London
12 Osborn Street, Aldgate East
Tower Hamlets, London
E1 6TE
Storbritannien