• Med indkvartering

Tag familien med til Disneyland® Paris

 • Forlystelsespark
 • 2 overnatninger
 • Frankrig
19 Anmeldelser
kr. 2.469,- -43%
Pris fra kr. 1.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 130 gange

Magiske Disneyland® Paris: Bo på 4* hotel inkl. morgenmad, shuttle-service og 1x dagsbillet per person til Disneyland® og Walt Disney Studios®

Tænk på det bedste du ved... mød alle jeres barndomshelte, og gå på opdagelse i Disneylands® eventyrlige og magiske verden! Mød Mickey, Fedtmule og alle de andre. Slå jer løs i Toy Story Playland, eller mød ægte cowboys i Det Vilde Vesten. Der er intet som at se børnenes øjne lyse op ved synet af det store, fine slot, vi kender Disney for. I Walt Disney Studios® kan I få indblik i hemmelighederne bag de mest magiske scener i Disney-filmene og opleve, hvordan animationerne kommer til live. I bor på det 4-stjernede Vienna House Dream Castle at Disneyland® Paris kun 5 minutter fra parken, hvor morgenmad og shuttle-service til og fra parken er inkluderet. Gør jer klar til et ægte familieeventyr i Disneyland® Paris!

Inklusive
 • Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris: 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1x dagsbillet per person til Disneyland® og Walt Disney Studios®
 • Shuttle-service til og fra parken
Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®

Magi og fantasi venter på jer i Disneyland®-parken. Gå på opdagelse i det fortryllende Tornerose slot og tag et billede sammen med Mickey Mouse og alle jeres andre Disneyhelte. Gå en tur ned af Mainstreet U.S.A.® og oplev det amerikanske 19. århundrede. I Det Vilde Vesten kan I komme helt tæt på cowboys og indianere, og i Fantasyland og Adventureland oplever I endnu mere magi og spænding. I Discoveryland er det endda muligt at rejse igennem tid og rum! I Walt Disney Studios® kommer alle dine yndlings-Disneyfigurer til live. I det nye Toy Story Playland kan I skrumpe jer selv til legetøjstørrelse. Prøv selv at træde ind i rampelyset, eller kom om bag kulisserne, og leg instruktør. I Disney® Village er der masser af underholdning og mulighed for at shoppe i alle souvenirbutikkerne. Her er desuden masser af restauranter og barer, hvor I kan nyde lækker mad og herlige cocktails. I Buffalo Bill's Wild West Show kan I nyde ægte Texas Barbecue samtidig med, at I bliver underholdt af Sherif Fedtmule og hans Country Band.

Bemærk venligst, at jeres dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® kun er gyldig på opholdets 2. dag. Jeres billetter kan afhentes i hotellets reception ved ankomst.

Vienna House Magic Circus

 • Hotel
 • Magny-le-Hongre, Frankrig
Vienna House Magic Circus - exterior

Dette 4-stjernede Vienna House Magic Circus ligger kun 5 minutter fra Disneyland® Paris, og I kan hurtigt komme til parken med den gratis shuttle-service. På hotellet kan I nyde de komfortable værelser, morgenmadsbuffeten og endda en svømmetur i den opvarmede indendørs pool. Hotellets mange faciliteter omfatter et fitnesscenter, et beauty-spa og et spillerum med videospil. Restaurant L'Etoile serverer traditionelle retter og regionale specialiteter, og Bar des Artistes serverer snacks, som kan nydes på terrassen.

 • +7
Læs mere
Tweepersoonskamer

Dobbeltværelse

De lyse og hyggelige dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og et rummeligt badeværelse med L'Occitane-produkter. Derudover har værelserne TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og en elkedel.

Vienna House Magic Circus - Room

Familieværelse

Familieværelserne har cirkustema og udsigt over haven eller søen. Der er eget badeværelse med L'Occitane-produkter. Desuden er værelserne udstyret med kabel-TV med mange børnekanaler, aircondition, værdiboks, minibar og elkedel. Familieværelserne er udstyret med en dobbeltseng samt en køjeseng, der har plads til 2 personer på maks. 80 kg og 160 cm.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 2,45 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Familieværelse

Bemærk venligst, at den 3. og 4. person sover i køjeseng. Vedkommende må derfor maks. veje 80 kg og være 160 cm høj

Billetinformation

Bemærk venligst, at jeres dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® kun er gyldig på opholdets 2. dag. Jeres billetter kan afhentes i hotellets reception ved ankomst

Sted

Vienna House Magic Circus ligger 5 minutter fra Disneyland® Paris og 45 km fra centrum af Paris. Kører I fra Købehavn har I 1.232 km med færgen over Rødby - Puttgarden, og kører I fra Jylland har I 1.056 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice