• Med indkvartering

Tag familien med til Disneyland® Paris

Forlystelsespark 2 eller 3 overnatninger Paris

(11 Anmeldelser)
kr. 2.469,- -44%
per person fra kr. 1.399,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 89 gange

Magiske Disneyland® Paris: 3-4 dage på 4* hotel inkl. morgenmad, shuttle-service og 1x dagsbillet per person til Disneyland® og Walt Disney Studios®

Tænk på det bedste du ved... Mød alle jeres barndomshelte, og gå på opdagelse i Disneylands® eventyrlige og magiske verden! Mød Mickey, Fedtmule og alle de andre, slå jer løs i Toy Story Playland eller mød ægte cowboys i Det Vilde Vesten. Der er intet som at se børnenes øjne lyse op ved synet af det store, fine slot, vi kender Disney for. I Walt Disney Studios® kan I få indblik i hemmelighederne bag de mest magiske scener i Disney-filmene og opleve, hvordan animationerne kommer til live. I bor 3 eller 4 dage på et 4-stjernet hotel kun 5 minutter fra parken, hvor morgenmad og shuttle-service til og fra parken er inkluderet. Gør jer klar til et ægte familieeventyr i Disneyland® Paris!

Inklusive
  • Vienna House Magic Circus: 2 eller 3 overnatninger, med morgenmad
  • Dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® (1 per person)
  • Shuttle-service til Disney-parkerne
Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®

Magi og fantasi venter på jer i Disneyland®-parken. Gå på opdagelse i det fortryllende Tornerose slot og tag et billede sammen med Mickey Mouse og alle jeres andre Disneyhelte. Gå en tur ned af Mainstreet U.S.A.® og oplev det amerikanske 19. århundrede. I Det Vilde Vesten kan I komme helt tæt på cowboys og indianere, og i Fantasyland og Adventureland oplever I endnu mere magi og spænding. I Discoveryland er det endda muligt at rejse igennem tid og rum!

I Walt Disney Studios® kommer alle dine yndlings-Disneyfigurer til live. I det splinternye Toy Story Playland kan du skrumpe dig selv til legetøjstørrelse. Prøv selv at træde ind i rampelyset eller kom om bag kulisserne og leg instruktør!

I Disney® Village er der masser af underholdning og mulighed for at shoppe i alle souvenirbutikkerne. Her er desuden masser af restauranter og barer, hvor I kan nyde lækker mad og herlige cocktails. I Buffalo Bill's Wild West Show kan I nyde ægte Texas Barbecue samtidig med, at I bliver underholdt af Sherif Fedtmule og hans Country Band.

Vienna House Magic Circus

Hotel Magny-le-Hongre, Frankrig
Vienna House Magic Circus - exterior

Dette 4-stjernede hotel ligger kun 5 minutter fra Disneyland® Paris, og I kan hurtigt komme til parken med den gratis shuttle-service. På hotellet kan I nyde de komfortable værelser, morgenmadsbuffeten og endda en svømmetur i den opvarmede indendørs pool. Hotellets mange faciliteter omfatter et fitnesscenter, en beauty spa og et spillerum med videospil. Restaurant L'Etoile serverer traditionelle retter og regionale specialiteter, og Bar des Artistes serverer snacks, som kan nydes på terrassen.

  • +7
Læs mere
Vienna House Magic Circus - Room

Værelserne

Værelserne har cirkustema og har udsigt over haven eller søen. Der er eget badeværelse med L'Occitane-produkter. Desuden er værelserne udstyret med kabel-TV med mange børnekanaler, aircondition, værdiboks, minibar og elkedel. Bemærk, at familieværelset er udstyret med en dobbeltseng samt en køjeseng, der har plads til 2 personer på maks. 80 kg og 160 cm.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: ca. 2,45 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Touren Service Schweda GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Touren Service Schweda GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år
Familieværelse: Maks. 4 personer + 1 baby 0-2 år (bemærk venligst, at den 3. og 4. person sover i køjeseng. Vedkommende må derfor maks. veje 80 kg. og være 160 cm høj)

Solorejsende

kr. 827,- - kr. 2.647,- på hotelprisen

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst kundeservice

Parkering

Gratis parkering på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Billetinformation

Bemærk venligst, at jeres dagsbilletter til Disneyland® og Walt Disney Studios® kun er gyldig på opholdets 2. dag. Jeres billetter kan afhentes i hotellets reception ved ankomst

Sted

5 minutter fra Disneyland® Paris og ca. 40 minutter fra Paris ligger VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS AT DISNEYLAND® PARIS. Der afgår en gratis shuttleservice fra hotellet til forlystelsesparken.