Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tag familien med til Disneyland® Paris

 • Forlystelsespark
 • 2 overnatninger
 • Paris
17 Anmeldelser
kr. 2.469,- -37%
Pris fra kr. 1.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Magiske Disneyland® Paris: 3-4 dage på 4* hotel inkl. morgenmad, shuttle-service og 1x dagsbillet per person til Disneyland® og Walt Disney Studios®

Tænk på det bedste du ved... mød alle jeres barndomshelte, og gå på opdagelse i Disneylands® eventyrlige og magiske verden! Mød Mickey, Fedtmule og alle de andre, slå jer løs i Toy Story Playland, eller mød ægte cowboys i Det Vilde Vesten. Der er intet som at se børnenes øjne lyse op ved synet af det store, fine slot, vi kender Disney for. I Walt Disney Studios® kan I få indblik i hemmelighederne bag de mest magiske scener i Disney-filmene og opleve, hvordan animationerne kommer til live. I bor på det 4-stjernede Hotel Magic CIrcus kun 5 minutter fra parken, hvor morgenmad og shuttle-service til og fra parken er inkluderet. Gør jer klar til et ægte familieeventyr i Disneyland® Paris!

Inklusive
 • Vienna House Magic Circus: 2 overnatninger
 • Shuttle-service til Disney-parkerne
 • Dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® (1 per person, kun gyldig på opholdets 2. dag)
Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®

Magi og fantasi venter på jer i Disneyland®-parken. Gå på opdagelse i det fortryllende Tornerose slot og tag et billede sammen med Mickey Mouse og alle jeres andre Disneyhelte. Gå en tur ned af Mainstreet U.S.A.® og oplev det amerikanske 19. århundrede. I Det Vilde Vesten kan I komme helt tæt på cowboys og indianere, og i Fantasyland og Adventureland oplever I endnu mere magi og spænding. I Discoveryland er det endda muligt at rejse igennem tid og rum! I Walt Disney Studios® kommer alle dine yndlings-Disneyfigurer til live. I det splinternye Toy Story Playland kan du skrumpe dig selv til legetøjstørrelse. Prøv selv at træde ind i rampelyset eller kom om bag kulisserne og leg instruktør! I Disney® Village er der masser af underholdning og mulighed for at shoppe i alle souvenirbutikkerne. Her er desuden masser af restauranter og barer, hvor I kan nyde lækker mad og herlige cocktails. I Buffalo Bill's Wild West Show kan I nyde ægte Texas Barbecue samtidig med, at I bliver underholdt af Sherif Fedtmule og hans Country Band.

Bemærk venligst, at jeres dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® kun er gyldig på opholdets 2. dag. Jeres billetter kan afhentes i hotellets reception ved ankomst.

Vienna House Magic Circus

 • Hotel
 • Magny-le-Hongre, Frankrig
Vienna House Magic Circus - exterior

Dette 4-stjernede hotel ligger kun 5 minutter fra Disneyland® Paris, og I kan hurtigt komme til parken med den gratis shuttle-service. På hotellet kan I nyde de komfortable værelser, morgenmadsbuffeten og endda en svømmetur i den opvarmede indendørs pool. Hotellets mange faciliteter omfatter et fitnesscenter, en beauty spa og et spillerum med videospil. Restaurant L'Etoile serverer traditionelle retter og regionale specialiteter, og Bar des Artistes serverer snacks, som kan nydes på terrassen.

 • +7
Læs mere
Vienna House Magic Circus - Room

Værelserne

Familieværelserne har cirkustema og udsigt over haven eller søen. Der er eget badeværelse med L'Occitane-produkter. Desuden er værelserne udstyret med kabel-TV med mange børnekanaler, aircondition, værdiboks, minibar og elkedel. Familieværelserne er udstyret med en dobbeltseng samt en køjeseng, der har plads til 2 personer på maks. 80 kg og 160 cm.

Tweepersoonskamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De lyse og hyggelige dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og et rummeligt badeværelse med L'Occitane-produkter. Derudover har værelserne TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og en elkedel.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 2,45 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år per Familieværelse

Familieværelse

Bemærk venligst, at den 3. og 4. person sover i køjeseng. Vedkommende må derfor maks. veje 80 kg. og være 160 cm høj)

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst kundeservice

Parkering

Gratis parkering på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Billetinformation

Bemærk venligst, at jeres dagsbillet til Disneyland® og Walt Disney Studios® kun er gyldig på opholdets 2. dag. Jeres billetter kan afhentes i hotellets reception ved ankomst

Sted

5 minutter fra Disneyland® Paris og ca. 40 minutter fra Paris ligger VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS AT DISNEYLAND® PARIS. Der afgår en gratis shuttleservice fra hotellet til forlystelsesparken.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice