• Med indkvartering

Oplev miniverdenen Miniatur Wunderland i Hamborg

Oplevelse 1, 2 eller 3 overnatninger Hamborg

(25 Anmeldelser)
kr. 659,- -37%
per person fra kr. 419,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 104 gange

Oplev den betagende miniverden Miniatur Wunderland i Hamborg inkl. 2, 3 eller 4 dage på Hotel Kreuzer nær byen inkl. morgenbuffet, en flaske vin og fri afbenyttelse af sauna

Få én på opleveren men en Hamborgtur lidt ud over det sædvanelige. Børn i alle aldre vil elske et besøg hos verdens største modeljernbane med den mest detaljerede miniverden. Benyt lejligheden til at opleve Hamborg – I bestemmer helt selv, hvor lang turen skal være. Om aftenen bor I på et helt fredeligt hotel i en nærliggende by, hvor I kan slappe af med en flaske vin om aftenen. Desuden er der godt nyt til sovetrynerne; I skal først checke ud kl. 13.

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger på dobbeltværelse eller familieværelse på Hotel Kreuzer***
 • Morgenmadsbuffet
 • 1 flaske vin i bistroen + varm kakao til børnene
 • Fri afbenyttelse af saunaen
 • 1 billet til Miniatur Wunderland Hamburg (per voksen)
 • Sen check-ud til kl 13.00
 • Gratis parkering
Miniatur Wunderland Hamburg

Denne fantastiske miniverden er bygget op omkring verdens største modeljernbane, som tager turen igennem et imponerende landskab. Det har taget udgangspunkt i gengivelser af Hamborg og Tyskland men er nu også udvidet med Alperne, Skandinavien og USA. Følg med på turen gennem imponerende bjerglandskaber, gigantiske fodboldstadioner og sjove detaljer som Pippi Langstrømpes Villa Villekulla. Både små og store vil betages og begejstres af denne ualmindeligt imponerende udstilling.

Hotel Kreuzer

Hotel Wedel, Tyskland
Hotel

Dette hyggelige hotel i landlig stil ligger lidt udenfor Hamborg og tilbyder en rolig og afslappende ramme om jeres storbyferie. Morgenmadsbuffeten har længe åbent hver dag (kl. 06.00-11.00), I har fri adgang til hotellets sauna, og desuden kan I efter anmodning vente med at checke ud til kl. 13.00 på afrejsedagen. Og så får I under opholdet også en gratis flaske vin eller sekt – den traditionelle tyske mousserende vin – ved at henvende jer i hotellets bistro.

Læs mere

Dobbeltværelserne

I bor på et af hotellets rummelige dobbeltværelser, som er lyst indrettet og udstyret med fladskærms-TV, siddeområde og eget bad og toilet. Værelserne på Hotel Kreuzer er lydisolerede, så I kan få en god nats søvn.

Double room

Værelserne

I bor på et af hotellets rummelige dobbeltværelser eller familieværelser, som er lyst indrettet og udstyret med fladskærms-TV, siddeområde og eget bad og toilet. Værelserne på Hotel Kreuzer er lydisolerede, så I kan få en god nats søvn.

Oplevelser i Hamborg

Når I har suget alle detaljer til jer i Miniatur Wunderland, er det tid til at gå på opdagelse i Hamborg. Vi har samlet en liste over de bedste oplevelser:

 • Besøg de mere end 700 kunstværker hos Hamburger Kunsthalle.
 • Tag de store børn med til Hamburg Dungeon, hvor I kan opleve Hamborgs uhyggelige historie, fortalt på en lidt anderledes måde.
 • Gå i Beatles' fodspor og besøg monumentet på Beatles Platz midt i det kvarter, hvor rockgruppens internationale succes startede.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Kreuzer. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Kreuzer. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn til og med 16 år + 1 baby 0-2 år
Familieværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn til og med 16 år + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-3 år: gratis (hvis de sover i forældrenes seng)
Børn 4-12 år: 75% rabat
Børn 13-16 år: 50% rabat
Børn på 17 år er tæller som vokse og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Internet

Der er gratis WiFi på værelserne

Tilgængelighed

Hotellet råder over kørestolsegende værelser, kontakt venligst vores kundeservice.

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Sauna

Der er fri adgang til saunaen mellem 16.00 og 23.00

Billet til Miniatur Wunderland Hamburg

I kan afhente billetterne til voksne i receptionen på hotellet. Børnebilletter kan købes i receptionen

Afbestilling

For information om afbestilling se vores Vilkår og betingelser nederst på siden

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i Wedel ca. 20 minutters kørsel vest for Hamborg. Det er let at komme ind til byen med offentlig transport. Kører I fra Danmark, tager turen til Hamborg og Wedel knap 2 timer fra grænsen. Fra København tager turen ca. 5 timer.