Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Den ultimative New York-oplevelse

 • Storbyferie
 • New York
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 5.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til fantastiske New York og tilbring 4, 5 eller 7 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Flyv med til byen, der aldrig sover, til verdens hovedstad og USA's smeltedigel nummer et: New York! I får en uforglemmelig ferie på fantastiske Manhattan, hvor I skal bo på det 4-stjernede Holiday Inn Manhattan Financial District, der er et af New Yorks allerhøjeste hoteller. Uanset hvad tid på året, I vælger at rejse, byder New York jer velkommen med et væld af oplevelser og indtryk. Tag på opdagelse blandt skyskraberne, på Times Square og i Central Park, og oplev alt det, Det Store Æble har at byde på af shopping, mad og den ene seværdighed efter den anden. Ingen anden by er som New York, så I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • Fly fra Billund, København til New York tur-retur
 • Håndbagage
 • Turistskat
 • Med morgenmad
New York

New York er en helt unik by fyldt med kontraster, lige fra det kunstneriske Greenwich Village, det hippe Soho og berygtede Harlem til det finansielle mekka ved Wall Street og de riges samlingssted på Upper East Side. Byen byder på masser af muligheder: I kan se uvurderlig kunst på MoMA, spise cupcakes i Magnolia Bakery og slentre ned ad 5th Avenue, mens I kigger ind ad vinduet til den berømte smykkeforretning Tiffany's, som Audrey Hepburn gjorde i Pigen Holly. Tag en slapper i byens åndehul, Central Park, og nyd den fredelige stemning midt i alt det grønne. New York har alt: Fantastiske restauranter, hyggelige caféer, imponerende museer, smukke, grønne parker og usammenlignelige shoppingmuligheder. Velkommen til The Big Apple!

Holiday Inn Manhattan Financial District

 • Hotel
 • New York, USA
Holiday Inn Manhattan Financial District

I hjertet af Lower Manhattan ligger jeres 4-stjernede hotel, Holiday Inn Manhattan Financial District. Hotellet er det højeste Holiday Inn i hele verden, og med sine 50 etager er det også et af New Yorks allerhøjeste hoteller. Hotellet ligger i gåafstand til bl.a. Wall Street, 9/11-monumentet og flere andre af New Yorks mest populære attraktioner. I lobbyen ligger St. George Tavern, der både har en asiatisk inspireret menu og afslappet pub-stemning, og skal pulsen op, er fitnesscenteret åbent døgnet rundt.

 • +-2
Læs mere
Holiday Inn Manhattan Financial District ROOM

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med en ekstra stor seng. Værelset har skrivebord, skab, aircondition, telefon og TV med masser af kanaler, og I har eget badeværelse med badekar og hårtørrer.

Familieværelse

4 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med to dobbeltsenge og plads til 4 personer. Værelset har skrivebord, skab, aircondition, telefon og TV med masser af kanaler, og I har eget badeværelse med badekar og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Tag sejlturen til Ellis Island, hvor Frihedsgudinden i al sin pragt hver dag minder de besøgende om de millioner af immigranter, der i løbet af over 60 år kom til USA via Ellis Island. Det vurderes, at næsten 40% af alle nuværende amerikanske statsborgere kan spore mindst én af deres forfædre til Ellis Island. Fra jeres hotel kan I gå til Battery Park, hvorfra sejlturen til øen kun tager 15 minutter.
 • Besøg The American Museum of Natural History på Upper West Side. Museet er en klassiker, når man er i New York, og I kan nemt bruge timevis på at gå på opdagelse blandt de mere end 32 millioner eksemplarer af forskellige planter, fossiler, meteoriter og andre spændende ting. Især de store og velbevarede dinosaur-skeletter er populære, men bygningen er også kendt for sin ikoniske facade og flotte arkitektur.
 • Når I bor på Manhattan, bør I ikke snyde jer selv for at opleve et teaterstykke på Broadway. Her er både klassikere som "Les Miserables" og "Wicked", samt eksperimentelle shows som f.eks. teatertilpasningen af Disney-klassikeren "Aladdin".
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • ESTA (indrejsetilladelse)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Familieværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Visumregler

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der er kommet nye indrejseregler i USA. Er du statsborger fra Sudan, Iran, Yemen, Syrien eller Libyen, bør du tage kontakt til det Danske Udenrigsministerium for opdaterede regler om indrejse i USA, inden du booker din ferie.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger midt på Lower Manhatten og i gåafstand til bl.a. Wall Street og Ground Zero.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice