• Med fly
  • Med indkvartering

Storbyferie i charmerende Edinburgh

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Edinburgh

per person fra kr. 1.829,-
baseret på 2 personer, 18 sept - 20 sept

Allerede booket 6 gange

2, 3 eller 4 overnatninger på Tune Hotel i den skotske hovedstad inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Whisky, sækkepibe og kilt — ja, vi er i Skotland! Den skotske hovedstad vrimler med spændende oplevelser af både historisk, kulturel og gastronomisk natur, og så har byen en lang og fascinerende historie, som kan opleves på mange forskellige måder: Besøg for eksempel Edinburgh Castle, de underjordiske gader i Mary King's Close eller tag på guidet rundvisning i Edinburghs gamle arbejderkvarterer. I flyver fra enten København eller Hamborg, og tilbringer 2, 3 eller 4 overnatninger i den charmerende hovedstad, hvor hver dag byder på små eventyr og store oplevelser.

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Tune Hotel***
  • Morgenmad
  • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Edinburgh
  • Håndbagage
Edinburgh

Edinburgh er en charmerende by fyldt med smalle gader og kringelkroge, der konstant giver den besøgende lyst til lige at gå ned ad én gade til for at undersøge, hvad den har at byde på. Byen er fyldt med gode shoppingmuligheder, gourmetoplevelser (om I anser det for gourmet eller ej, skal I næsten smage på den verdensberømte haggis) og hyggelige pubs, og flere steder i byen runder man et hjørne og bliver belønnet med udsigter over grønne bakker og et glimt at havet i horisonten. Besøg den gamle bydel og se Edinburgh Castle, parlamentsbygningen og Skotlands Nationalmuseum. Tag også et smut forbi Mary King's Close, en underjordiske labyrint af gamle gader, hvor skuespillere klædt i tøj fra det 17. århundrede fortæller og viser frem af den rige historie hernede under jorden (bestil i god tid).

Tune Hotel

Hotel Edinburgh, Storbritannien
Lobby - Tune Hotel

I bor på Tune Hotel, der ligger fint placeret kun cirka 15 minutter fra det historiske Edinburgh Slot. Receptionen er åben døgnet rundt, indretningen er moderne og funktionel, og her er gratis WiFi i hele bygningen.

Læs mere
Kamer - Tune Hotel

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et komfortabelt indrettet dobbeltværelse med aircondition, værdiboks, TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi er tilgængeligt mod et gebyr på £5 per 24 timer

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger lige overfor togstationen Haymarket i den vestlige del af byen. Fra lufthavnen tager det ca. 25 minutter med lufthavnsbussen Airlink 100 og ca. et kvarter med taxa at nå frem til hotellet.

Tune Hotel Edinburgh
7 Clifton Terrace
EH12 5DR Edinburgh
Skotland