Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Krakow med besøg i Auschwitz

 • Storbyferie
 • Krakow
25 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mærk historiens vingesus i Krakow: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Aparthotel Zulian, inklusive morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt udflugt til koncentrationslejren Auschwitz

Det er ikke længe siden, at vi markerede dagen for Danmarks befrielse. Men hvad var det egentlig, Danmark blev befriet for? Tag en tur til en af de mest velbevarede historiske byer i Europa, og se historien med egne øjne. På trods af de skæbnesvangre øjeblikke, som har fundet sted i byen, er det lykkedes befolkningen at mindes uden at dvæle. Se fabrikken, hvor Oskar Schindler reddede over 1000 jøder fra koncentrationslejrens gaskammer, gå gennem den gamle jødiske ghetto, og besøg Den Gamle Synagoge. På opholdets anden dag er der udflugt til Auschwitz, som i dag står som evigt minde om en heldigvis svunden tid.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Aparthotel Zulian****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Håndbagage
 • Udflugt til Auschwitz
Tilvalg
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur: 299 DKK per bil (plads til 2 personer)
Krakow

Siden tidernes morgen har Krakow haft en spændende og dramatisk historie. På grund af sit velholdte bybillede og sine mange historiske monumenter må man sige, at Krakow er en af de mest historiske byer i Europa. Den del af historien, som vi danskere nok bedst kender til, er de gruopvækkende hændelser, som fandt sted under 2. Verdenskrig. Det er næsten umuligt at bevæge sig rundt i byen uden at mærke histories vingesus, som fortæller om en svunden tid. I Wawel-slottet tog nazisterne magten over Krakow i september 1939, da 2. Verdenskrig så småt var begyndt. De pålagde den jødiske del af byens befolkning at bo i en ghetto i Podgórze-distriktet. Denne ghetto blev på brutal vis nedlagt i 1943, ved at de tyske soldater likviderede beboerne på stedet, sendte dem i arbejdslejr, eller sendte dem til Auschwitz. Til trods for den noget tunge historie står slottet i dag smukt og rankt med udsigt over Vistula-floden.

Zulian Aparthotel****

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Towels

Det 4-stjernede Zulian Aparthotel er centralt beliggende i Krakow, så I nemt kan udforske centrum af byen. I vil være et stenkast fra både byens centrale markedsplads og det jødiske distrikt, Kazimierz. På hotellet spiser I den daglige morgenmad, og der er også mulighed for at leje cykler (mod gebyr), som er en fantastisk måde at udforske byen på.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, elkedel og badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Historiske Krakow

Når nu I befinder jer i en af de mest historiske byer i Europa, er der masser af steder, monumenter og museer, I kan besøge. En rundtur i byen kombineret med en udflugt til Auschwitz vil give jer et helt unik indblik i en af de mørkeste perioder i historien.

 • Besøg den jødiske ghetto, hvor 15.000-20.000 af byens jødiske beboere blev sendt hen. I dag er der blot et lille stykke tilbage af den mur, som i sin tid indhegnede ghettoen sammen med et pigtrådshegn.
 • Oplev hvor Schindler reddede mere end tusind jøder ved at lade dem arbejde for sig på sin emaljefabrik. Her kan I også se, hvor Schindler havde kontor, og mærke den tunge stemning, som ligger over stedet.
 • Hvis I støder ind i nogle stole rundt omkring i den gamle ghetto, så er det ikke en flyttebil, der har tabt lasten undervejs. Det er derimod et mindesmærke for byens jøder, som boede i ghettoen. Stolene symboliserer, at hvad der skete for jøderne under 2. Verdenskrig, kan ske for enhver.
Udflugt til Auschwitz

Kort tid efter krigens afslutning, blev koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau lavet om til et museum. Museet slog dørene op for første gang i 1947, og er løbende blevet renoveret, tilpasset og udvidet. Det er dog ikke tilladt at ændre på stedets grundlæggende udseende og opbygning. Det er besluttet, at man skal prøve så vidt muligt at bibeholde stedet, som det oprindeligt var.

Denne koncentrationslejr var den største og en af de mest berygtede af alle de koncentrationslejre, som nazisterne rådede over under 2. Verdenskrig. Over 1,1 millioner jødiske mænd, kvinder og børn mistede livet ved sygdom, ved at arbejde sig ihjel, eller på decideret at blive likvideret med skud eller gas.

Det er en yderst spændende udflugt, hvor I får et unikt indblik i den rædsel, som I hidtil kun har læst om i historiebøgerne.

Jeres udflugt til Auschwitz vil finde sted på opholdets anden dag. Om morgenen bliver I hentet af en bus med aircondition, som kører jer til Auschwitz. Her vil I få en guidet tur på engelsk af en museumsguide. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe taske større end 30x20x10 cm. Når turen er slut, bliver I kørt tilbage til hotellet. Turen varer i alt 7-8 timer. Ved check-ind på hotellet får I al information om turen af hotellets personale.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur (kan tilvælges ved booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer + 1 baby 0-2 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset og transport fra lufthavnen til hotellet (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Zulian Aparthotel ligger centralt i Krakow, kun et stenkast fra både byens centrale markedsplads og det jødiske distrikt, Kazimierz. Fra Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn er der ca. 14 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice