Pris fra
kr 919,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Mercure Hotel Berlin Tempelhof****

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Berlin

Allerede booket 6 gange

per person fra kr 919,-
baseret på 2 personer

Få en på opleveren i Berlin: 2, 3 eller 4 overnantinger på 4-stjernet hotel med morgenmad, fri adgang til sauna og fly tur-retur fra København eller Billund

Elsker I at fordybe jer i storbyens historie og trevle museer igennem? Eller kan I bedre lide at udforske kunst og kultur på de store muséer og de små undergrundsgallerier. Eller måske er I dem, der bare foretrækker at shoppe løs og finde alle de sjove, alternative butikker, vi ikke har herhjemme. Uanset hvad I er til, så har Berlin det hele. Glem endelig ikke at skylle dagens oplevelser ned med en ordentlig kold fadøl med tilhørerende currywurst. Prost!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-5 år + 1 baby 0-1 år) på Mercure Hotel Berlin Tempelhof****
 • Morgenmad
 • Fri afbenyttelse af sauna, dampbad og fitnessfaciliteter
 • Fly tur-retur fra København eller Billund
 • 10 kg håndbagage
Tilvalg
 • Hop on Hop off bustur i Berlin (på dag 2) | 179 DKK per person
 • Indchecket bagage á 20-23 kg (afhængigt af flyselskab). Maks 1 stk. per person
Berlin

Berlin er storbyen over alle storbyer. Gå tur langs Checkpoint Charlie, snup en is på Potsdamer Platz, mens I kigger hele vejen op på Brandenburger Tor. Shop amok på Kurfürstendamm og tag et kulturelt stop på museumsøen. Se Berlin oppefra, hvis I tør tage turen hele vejen op i fjernsynstårnet. Glem endelig ikke at Berlin har et fremragende og mangfoldigt restaurantudvalg med alt fra gourmetrestauranter til alverdens fusionskøkkener. Berlin kommer man ikke uden om!

Mercure Hotel Berlin Tempelhof****

Hotel Berlin, Tyskland
Hotel

Det 4-stjernede hotel ligger i bydelen Neukölln ved siden af den tidligere lufthavn, Tempelhof, som nu er en stor, grøn park. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor I får serveret jeres morgenmad og en bar, hvor I kan nyde en kold øl i slutningen af dagen. Efter en lang dags sightseeing kan I flade ud i hotellets sauna og dampbad. For motionisterne er der også mulighed for at holde formen ved lige i fitnesscentret.

Læs mere
Room

Dobbeltværelserne

De smagfuldt indrettede dobbeltværelser har en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol. Desuden har de alle TV, telefon, aircondition og eget badeværelse.

Hop on Hop off bus

I kan tilkøbe en dagsbillet til en Hop on Hop off bus til opholdets anden dag. I vælger selv, hvor I står på og hvor I står af, og I kan hoppe på bussen lige så mange gange, I vil i løbet af dagen. Det er en fremragende måde at se byen, da I kommer forbi kendte seværdigheder såsom Potsdamer Plads, rådhuset, Fjernsysnstårnet, Unter Den Linden, Brandenburger Tor og Charlottenburg paladset.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-5 år + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Barn på 0-5 år bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene, betaler du den fulde pris for hotelværelset

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Rygning

Rygning er kun tilladt ude foran hotellet

Turistskat

Inkluderet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Berlin SXF og fra Billund Lufthavn til Berlin TXL
- Inkluderet i prisen fra København: 1 styk håndbagage (56x45x25 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 1 time og 10 minutter
- I flyver med Easyjet fra København og med Air Berlin fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Afbestilling

For information om afbestilling se vores Vilkår og betingelser nederst på siden

Særligt

Bemærk venligst, at hotellets gæster skal følge og acceptere hotellets regler samt hotellets vilkår og betingelser for WiFi (når det er relevant)

Sted

Hotellet ligger i et roligt kvarter men blot 350 meter fra den nærmeste metrostation, Boddinstrasse, hvorfra det kun tager et kvarter til centrum af Berlin.

Mercure Hotel Berlin Tempelhof
Hermannstrasse 214-216
12049 Berlin
Tyskland