• Med fly
 • Med indkvartering

Smag på portvin i Porto

 • Oplevelse
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Portugal
29 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.689,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 65 gange

Flyv til portvinens hjemby: 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjenede BessaHotel Boavista inkl. morgenmad, besøg hos portvinsproducent og fly tur-retur fra Købehavn eller Hamborg

Elsker I sol, varme, smukke gamle byer og ikke mindst portvin? Så behøver I ikke lede længere, for vi har sammensat den helt perfekte rejse til jer. I bor på et lækkert 4-stjernet hotel i Porto, får serveret morgenmad hver dag, og så skal I på besøg hos en portvinproducent, hvor I får lov til at smage på de søde, røde dråber. Resten af programmet er helt op til jer, så læn jer tilbage i flysædet og læs guidebogen om Portugals smukke perle.

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på BessaHotel Boavista****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Besøg hos portvinproducenten Porto Cruz med 1 glas portvin
 • Håndbagage
Porto

I Porto er traditionerne og historien lige så nærværende som regionens ædle druemost. I de gamle portvinshuse produceres der stadig, og mange af de berømte portvinshuse arrangerer rundture i de duftende vinkældre – naturligvis med smagsprøve inkluderet. I den gamle bydel Ribeira vrimler det også med historier lige så gamle som middelalderen, og oplevelserne og arkitekturen kan indtages sammen med friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. I kan også tage på sejltur på floden Duoro og opleve byen fra vandsiden eller snørre skoene og gå op til middelalderklosteret Mosteiro da Serra do Pilar. Belønningen er en fabelagtig panoramaudsigt.

BessaHotel Boavista

298 Anmeldelser
 • Hotel
 • Porto, Portugal
Terasse Boavista

Det eksklusive 4-stjernede BessaHotel Boavista ligger midt i Portos smukke Boavista-kvarter. Hotellet har eget wellnessområde med tyrkisk bad, fitnessrum og mulighed for at bestille massager. Morgenmaden serveres i restauranten, hvor I også kan bestille regionale retter om aftenen.

 • +5
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et executive værelse med plads til 2 personer. Alle værelserne er indrettet med stor dobbeltseng, skrivebord, TV og aircondition. Her er desuden eget badeværelse med toilet og bruser.

Besøg i vinkælder med 1 glas portvin

På opholdets 2. dag skal I på besøg hos portvinproducenten Porto Cruz, hvor I får lov at forkæle ganen med et glas af producentens delikate portvin. Gå endelig ikke glip af et smut ud på tagterrassen, hvor der er en pragtfuld udsigt.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: ca. 15 DKK per person over 12 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Besøg hos portvinproducent

I modtager jeres værdibevis til besøget hos portvinproducenten på jeres e-mail, inden afrejse. Udskriv venligst værdibeviset og medbring det på turen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger i det smukke Boavista-kvarter, og her er kun 1 km til den nærmeste metrostation Francos.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice