Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Krydstogt fra Dubai over Khasab, Abu Dhabi og Muscat

Krydstogt 9 overnatninger

per person fra kr. 7.129,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en uges krydstogt i de Arabiske Emirater og Oman. Turen går fra Dubai gennem Khasab, Abu Dhabi, Muscat og tilbage til Dubai! I tilbringer 1 overnatning på 4* hotel i Dubai og 7 overnatninger på krydstogtskibet Vision of the Seas, og så er prisen inklusive fly tur-retur fra København, helpension, underholdning og meget mere!

Er I klar til en oplevelse, I helt sikkert aldrig glemmer? Så flyv med til Dubai, hvor I efter en overnatning på 4-stjernet hotel tager hul på en rejse af dimensioner. I skal nemlig på krydstogt gennem de Forenede Arabiske Emirater og Oman, og det bliver ikke kedeligt, for der er både helpension og underholdning ombord! Fra Dubai går turen til Khasab, Abu Dhabi og Muscat, før Dubai igen skal aflægges et besøg. Vi har sørget for at få jer fløjet fra København til Dubai, og har I lyst, kan I forlænge ferien med 7 overnatninger på 5* hotel ved stranden sidst på turen.

Inklusive
 • Fly tur-retur fra København til Dubai
 • 1 overnatning på 4* hotel i Dubai
 • 7 overnatninger i indvendig kahyt, udvendig kahyt eller kahyt med balkon på Vision of the Seas
 • 1 overnatning på flyet
 • Helpension inkl. te, vand og kaffe ombord på skibet
 • Fri afbenyttelse af krydstogtskibets faciliteter
 • Arrangementer og underholdning
 • Børneunderholdning
 • 8 kg håndbagage
 • 23 kg indchecket bagage
 • Havneafgifter
Tilvalg
 • Tilkøb 7 overnatninger på Iberotel Miramar Al Aquah Beach Resort***** | 5579 DKK per person
 1. Dag 1 & 2: Ankomst til Dubai

  I starter jeres drømmerejse med at flyve fra København til Dubai. I har en overnatning på flyet, og når I når frem, har I en overnatning på et dejligt, 4-stjernet hotel her, så I rigtigt kan få ladet op ovenpå flyveturen, og gøre jer klar til den næste uges oplevelser ombord på Vision of the Seas.

 2. Dag 3: Khasab

  Første stop på jeres cruise er i byen Khasab, som ligger i Oman. I Khasab er der mange aktiviteter på havet; delfinsafari, fjordcruise og dykning. Hvis I trænger til fast land under fødderne, kan I besøge fortet i Khasab, som giver et spændende indblik i en svunden tid og bestemt er et besøg værd! Fortet råder nemlig over et spændende museum med flotte udstillinger.

 3. Dag 4: Abu Dhabi

  I dag ankommer I til de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad og andenstørste by, Abu Dhabi. Er I til shopping, så tag til det store indkøbscenter Etihad Towers, hvor man kan købe eksklusive mærkevarer og spise på fornemme restauranter. I kan også besøge den menneskeskabte Yas-ø, der byder på mange aktivitetsmuligheder: Her kan man bl.a. hygge sig ved stranden, se fede biler i Ferrari World og spille golf.

 4. Dag 5: På havet

  I dag tilbringes dagen på havet, hvor I kan nyde godt af skibets mange muligheder og aktiviteter. Om det er solbadning på dækket, en god bog i skyggen, en drink i baren eller vind i håret ved rælingen, så kan I suge til jer af den friske havluft, og nyde følelsen af at være langt væk fra dagligdagen hjemme i Danmark.

 5. Dag 6 & 7: Muscat

  Muscat er en magisk by, som langt fra er lige så bombastisk som Dubai, men som bestemt har steder og bygninger, som kan betage og fascinere enhver. Få det bedste fra begge verdener med et besøg på militærmuseet, Sultan's Armed Forces Museum, og et smut forbi det smukke operahus, Royal Opera House Muscat, som især er smukt om aftenen, når det bliver oplyst af de lys, som omringer bygningen. I skal selvfølgelig også opleve den smukke moske, Sultan Qaboos Grand Mosque, som er udsmykket i hvide og guld farver — så det er godt, at I har en ekstra dag i byen. Et besøg på Oman Natural History Museum kan også anbefales, hvis man er interesseret i fortidens skjulte skatte.

 6. Dag 8 & 9: Dubai

  Nu er I nået tilbage til Dubai. Den arabiske emirat Dubai er usammenlignelig. Højhusene tårner sig op over den persiske golf, der er lige så turkisblå som himlen er klar, og hjulene drejes rundt af oliesheiker og en blomstrende turistøkonomi. Her er strandene hvide, hotellerne flotte og shoppingmulighederne mange, og det tiltrækker naturligvis rejsende fra hele verden. På opholdets sidste dag kan I tage ud og opleve den traditionelle side af "byen af guld”. Besøg den gyldne oase Al Mumayyaz, tag på shopping i de travle basarer med utallige boder med krydderier og guld, og gør et stop ved det historiske Al Fahidi Fort. Hovedattraktionen i fortet er Dubai Museum, som mere præcist er placeret i det 200 år gamle restaurerede palads Sheikh Saeed.
  Efter 2 overnatninger ombord på skibet her i Dubai, går turen tilbage til Danmark, medmindre I vælger at tilkøbe 7 ekstra overnatniger, som I tilbringer på det 5-stjernede Miramar Al Aqah Resort, der ligger lige ved stranden i Fujairah. Her har I halvpension inkluderet, og kan slappe af ved poolen og få suget endnu flere oplevelser til jer, inden I vender næserne hjemad.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen, hotellet og havnen
 • Drikkepenge (I skal regne med cirka 100 DKK per person per dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Kahytkapacitet

Min. og maks. 2 voksne per kahyt

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Internet

Gratis WiFi på hotellet i Dubai

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

I flyver fra København. De endelige flytider modtager I sammen med jeres øvrige rejsedokumenter
- I kan medbringe 1 stk. håndbagage (maks. 8 kg) og 1 stk. indchecket bagage (maks. 23 kg) per person

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater og Oman kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Helpension

Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad inkl. te, vand og kaffe (selvbetjening)

Flere kahytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere kahytter ad gangen, såfremt det er samme kahyttype (afhængigt af tilgængelighed)

Kreditkort

Bemærk, at I i forbindelse med check-ind på skibet (I modtager instruktioner til dette sammen med jeres rejsedokumenter) skal bruge et kreditkort. Kortoplysningerne bruges til jeres betalingspas, som I bruger til køb af ting, der ikke allerede er inkluderet i prisen (eksempelvis drikkepenge)

Drikkepenge

I skal regne med, at drikkepenge vil udgøre cirka 100 DKK per person per dag. Disse trækkes automatisk fra jeres betalingspas, og ved turens afslutning kan I vælge at godkende det beløb, der er blevet trukket, eller I kan vælge at få nogle af dem tilbage

Rejsedokumenter

I modtager jeres rejsedokumenter senest 5 dage før afrejse