• Med indkvartering

På miniferie til tyske Magdeburg

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Magdeburg
13 Anmeldelser
kr. 407,-
Pris fra kr. 259,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 44 gange
Eksklusivt tilbud
 • Ekstra lave priser lige nu
 • Kun hos TravelBird
 • Samme kvalitet som altid

Oplev historiske Magdeburg ved Elben: I bor på InterCityHotel Magdeburg inkl. morgenmad og gratis offentlig transport

En gotisk domkirke, caféer ved Elben og en lyserød Hundertwasser-bygning — alt dette finder I i tyske Magdeburg, som ligger mellem Berlin og Hannover. I bor på et centralt beliggende hotel, så I har godt mulighed for at udforske alle byens seværdigheder og smage på de gode, tyske øl. Fra slutningen af november frem til jul bliver der endvidere holdt julemarked foran rådhuset på den smukt belyste Alter Markt-plads. I får desuden gratis offentlig transport i byen under opholdet, så I kan bare suse rundt, som I har lyst! God tur!

Inklusive
 • InterCityHotel Magdeburg: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • FreeCityTicket — billet til gratis offentlig transport (1 per person per ophold)
Magdeburg

Magdeburg er en af Tysklands ældste byer, men efter ødelæggelserne under 2. Verdenskrig mistede byen mange af sine originale bygninger. Selvom byen ikke er lige så skønt genopført som mange andre tyske byer, har Magdeburg dog stadig en særlig charme — her kan I besøge det finurlige Grüne Zitadelle, en af de sidste bygninger opført af den excentriske arkitekt Hundertwasser. Bygningen beskrives som en "oase for menneskeheden" og er bestemt et besøg værd. Gå heller ikke glip af byens gotiske domkirke, der også er en af landets ældste (og største), og bliv væk i de hyggelige, middelalderlige gader i området. Trænger I til en pause, kan I få jer en øl ved en af de mange caféer og barer ved Elbens bred, eller gå en tur i den smukke Elbauenpark, hvor det flotte trætårn, Jahrtausendturm, står.

InterCityHotel Magdeburg

 • Hotel
 • Magdeburg, Tyskland
hotel

InterCityHotel Magdeburg ligger centralt i byen og lige overfor byens hovedbanegård. Herfra har I altså det ideelle udgangspunkt for at udforske byen og dets spændende opland! Hotellet råder over en hyggelig bistro og restaurant, hvor I spiser morgenmad hver morgen, og I kan runde jeres dage af med en fadøl eller cocktail i baren. Fra hotellet har I desuden nem adgang til offentlig transport, og med jeres FreeCityTicket kommer I gratis rundt i byen under jeres ophold.

 • +-4
Læs mere
room with double bed

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et lyst og komfortabelt dobbeltværelse, som er ca. 17 m² stort. Her har I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, lydisolerede vinduer, TV, radio, skrivebord, minibar, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

room with two beds

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er ca. 15 m² stort og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, lydisolerede vinduer, TV, radio, skrivebord, minibar, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

Julemarked i Magdeburg

I Magdeburg bliver der hvert år til jul trykket på alle knapper, når det årlige julemarked finder sted på Alter Markt-pladsen foran det historiske rådhus og statuen af Magdeburg-rytteren. Fra boderne sælges der både julepynt, brugskunst og håndværk samt snacks og varm mad. Gå ikke glip af den traditionelle drink 'Feuerzangenbowle', hvor en sukkerklump dyppet i rom bliver sat i ild og drypper ned i lun glühwein, hvilket gør vinen ekstra aromatisk. I Magdeburg er julen dog ikke kun for voksne, der er nemlig også arrangeret et spændende børneprogram for børn i alle aldre. Tag for eksempel en tur i det smukt belyste pariserhjul. God fornøjelse!

Åbningstider Magdeburg Julemarked:
Fra den 26. november - den 30. december 2018
Mandag - torsdag: kl. 11.00 - 22.00
Fredag og lørdag: kl. 11.00 - 23.00
Søndag: kl. 11.00 - 21.00
Markedet er lukket den 24. og 25. december

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner InterCityHotel Magdeburg. Du indgår derfor direkte aftale med InterCityHotel Magdeburg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 barn op til 12 år per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: overnatter gratis

Kæledyr

I kan medbringe maks. 2 kæledyr per værelse for 15 € per kæledyr per nat, som betales på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 11 € per døgn, som betales på hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

FreeCityTicket

FreeCityTicket er gældende for ​​tog, bus og færge i zonen Magdeburg

Sted

Jeres hotel ligger centralt i Magdeburg, lige overfor hovedbanegården.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice