Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Storbyferie i Madrid med Toledo-udflugt

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 el. 5 nætter på Hotel Príncipe Pí i Madrid inkl. morgenmad, fly tur-retur og udflugt til Toledo med entré til byens største seværdigheder

Den spanske hovedstad er et storbyvirvar af den fantastiske slags: Fodboldfans, livlige restauranter, et dansende natteliv og summende shoppinggader. Det er en by, der bare svinger, og vi har sørget for, at ferien bare spiller. I flyver nemlig hertil, og bor på hotel midt i centrum. Med i opholdet følger også morgenmad og en udflugt til den berømte by Toledo inkl. entré til de største seværdigheder. Vamos, amigos!

Inklusive
 • Hotel Príncipe Pío: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
 • Håndbagage
 • Udflugt til Toledo inkl. fri entré til seværdigheder
Madrid

Spaniens pulserende hjerte og hovedstad giver jer alt, hvad I kan ønske jer på en storbyferie! Her kan I mæske jer i serranoskinke og forfriskende sangria, shoppe til I segner, og gå på opdagelse i et væld af seværdigheder.
På jeres tur kan I for eksempel besøge Reina Sofia, et gammelt hospital, som nu er blevet kunstmuseum og indehaver af Picassos mest berømte maleri, Guernica. I kan også tage på kæmpemarkedet El Rastro, hvor 3.500 boder sælger ud af guld og ligegyldigheder i en livlig markedsstemning. Et afbræk dertil kan findes i den stille park Buen Retiro, og hvis dagen skal gøres storladen endnu engang, kan I opleve kongefamiliens rigdomme på paladset Palacio Real. Madrids ægte konger findes dog et helt andet sted, nemlig på stadionet Santiago Bernabéu. Det er Real Madrids hjemmebane og et paradis for fodboldentusiaster!

Hotel Príncipe Pío

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Property

Hotel Príncipe Pío ligger på den centrale Plaza de España ca. 750 m fra Madrids royale palads. I befinder jer i gåafstand fra flere seværdigheder, gode restauranter og fra byens shoppingmuligheder. Hotellet er klassisk og elegant indrettet og byder bl.a. på døgnåben reception og morgenmadsbuffet.

 • +2
Læs mere

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er nydeligt indrettede og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, aircondition, TV, telefon og privat badeværelse.

Udflugt til Toledo

Med i tilbuddet hører også en udflugt til Toledo, som finder sted på dag 2 eller 3 af jeres ferie. Toledo ligger 75 km fra Madrid. Bymidten, som ligger på en halvø, er på UNESCOs Verdensarvsliste, og her er, udover masser af kunst og kultur, mange store attraktioner.

 • Udflugten inkluderer togbilletter tur-retur, et Toledo turistkort, som giver jer gratis adgang til 4 af byens største seværdigheder, samt billetter til byens turistbus med audio-guide.
 • I afhenter selv togbilletter og turistkort på Madrids togstation Madrid Puerta de Atocha (det specifikke sted vil fremgå af jeres rejsedokumenter). Jeres tog afgår fra samme station.
 • Toledo turistkortet giver adgang til Saint Marys katedral inkl. guidet tur, Santo Tome kirken, synagogen Santa Maria la Blanca og klosteret San Juan de los Reyes.
 • Turistbussen kører igennem det historiske centrum og tilbyder audio-guides på 6 sprog.
 • I bestemmer selv tempoet for jeres udflugt og kan tage toget tilbage til Madrid, når I ønsker.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-17 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage metro 8 mod Nuevos Ministerios. Stå af på Nuevos Ministerios, og skift til metro 10 mod Puerta del Sur, og stå af på Plaza de España. Herfra kan I gå ca. 550 meter til hotellet. Turen tager ca. 45 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Udflugt til Toledo

Udflugten til Toledo vil finde sted på jeres opholds 2. eller 3. dag

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice