Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Miniferie på 4-stjernet hotel i Barcelona

 • Storbyferie
 • Barcelona
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.909,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en skøn storbyferie til farverige Barcelona: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4* Hotel Evenia Rosselló inkl. morgenmad og fly fra København

Forkæl jer selv med en ferie i sprudlende og charmerende Barcelona! Her kan I glæde jer til kulturelle og arkitektoniske mesterværker, et pulserende byliv, kilometervis af lækre strande og naturligvis til hyggelige stunder med tapas og forfriskende sangria. Vi har sørget for både fly og et ophold på et lækkert 4-stjernet hotel, hvor I starter dagen med et godt morgenmåltid, inden I går på opdagelse i Cataloniens fascinerende hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år) eller dobbeltværelse med ekstra seng (maks. 3 voksne) på Hotel Evenia Rosselló****
 • Fly tur-retur fra København til Barcelona
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Leje af babyseng | Gratis
Barcelona

Barcelona er en skøn storby at besøge på stort set alle tider af året. Om sommeren strømmer feriegæsterne til for at ligge på stranden, spise tapas og shoppe i de travle gader. Senere på året, når menneskemængderne og temperaturen er faldet, kan I glæde jer til at kunne besøge de mange seværdigheder (uden de lange køer), se fodbold eller tage på dagsture ind i landet samtidig med, at I stadig kan nyde det milde middelhavsklima ved kysten. Uanset hvilken tid på året I vælger at besøge denne farverige by, så lad jer fortrylle af La Sagrada Familia og Güell-parken, de livlige markeder og de hyggelige caféer og restauranter.

Hotel Evenia Rosselló****

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Hotel

Det moderne, 4-stjernede Hotel Evenia Rosselló ligger i det hyggelige kvarter Eixample. Der er omkring 350 m til den nærmeste metrostation, Provença–Diagonal, hvorfra I nemt når Barcelonas centrum og byens seværdigheder. Hotellet byder på en døgnåben reception og et fitnesscenter, som I frit kan benytte jer af samt restauranten L'Illa del Rosselló, hvor der serveres retter fra middelhavskøkkenet. Trænger I til at slappe af ovenpå en dag med sightseeing, kan I nyde en drink fra baren på terrassen.

 • +4
Læs mere
Room

Værelser

Hotellet råder over 94 værelser, der alle er indrettet med moderne møbler og udstyret med satellit-TV, gratis WiFi, værdiboks, minibar samt et badeværelse med badekar, toilet, hårtørrer og toiletartikler. I kan vælge mellem et dobbeltværelse og et dobbeltværelse med ekstra seng, som har plads til hhv. 2 voksne + 1 baby 0-1 år og 3 voksne. Begge disse værelsestyper er ca. 18 m² store.

Vi anbefaler

 • Mercat de la Boqueria: Dette marked er et sandt paradis for sanserne! Her finder I de friskeste råvarer og delikatesser fra lokale producenter. Mæsk jer i tapas, oliven, frisk frugt og kager. Et must for foodies!
 • Museu d'Història de Catalunya: Dyk ned i Barcelonas fascinerende historie på dette spændende museum. På over 4000 m² kan I studere de fascinerende arkæologiske fund fra romertiden og frem til middelalderen. Der er gratis adgang hver søndag.
 • Els Quatre Gats: Slå vejen forbi denne historiske café, der oprindeligt åbnede i 1897 med inspiration fra det kendte Le Chat Noir i Paris. Picasso besøgte flittigt stedet, og hans første udstilling fandt sted her! Kom ind og få en drink eller smag de lækre retter i gastrobaren.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,21 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med ekstra seng

Børnerabat

Dobbeltværelse, Dobbeltværelse med ekstra seng: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Dobbeltværelse med ekstra seng: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

I kan gratis leje en babyseng på hotellet. Angives i forbindelse med booking

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Evenia Rosselló er belliggende i kvarteret Eixample. Fra hotellet er der 350 meter til den nærmeste metrostation, Provença–Diagonal, og ca. 14 km til Barcelona–El Prat Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice