• Med fly
 • Med indkvartering

Miniferie på 4-stjernet hotel i Barcelona

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Barcelona

(9 Anmeldelser)
per person fra kr. 1.429,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 36 gange

Tag på en skøn storbyferie til farverige Barcelona: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Evenia Rosselló inkl. morgenmad og fly fra Aalborg, København eller Billund

Forkæl jer selv med en ferie i sprudlende og charmerende Barcelona! Her kan I glæde jer til kulturelle og arkitektoniske mesterværker, et pulserende byliv, kilometervis af lækre strande og naturligvis til hyggelige stunder med tapas og forfriskende sangria. Vi har sørget for både fly og et ophold på et lækkert 4-stjernet hotel, hvor I starter dagen med et godt morgenmåltid, inden I går på opdagelse i Cataloniens fascinerende hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år) eller dobbeltværelse med ekstra seng (maks. 3 voksne) på Hotel Evenia Rosselló****
 • Fly tur-retur fra København (Vueling), Billund (Norwegian) eller Aalborg (Vueling)
 • Morgenmad
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm med Vueling og maks. 55x40x23 cm med Norwegian)
 • Ved afrejse fra Billund: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (ventetid: maks. 60 minutter) | 189 DKK per person
 • Leje af babyseng | Gratis
 • Indchecket bagage fra København og Aalborg (23 kg) | 258-298 DKK per styk afhængigt af dato
Barcelona

Barcelona er en skøn storby at besøge på stort set alle tider af året. Om sommeren strømmer feriegæsterne til for at ligge på de mange strande, spise tapas, se fodbold og shoppe i de travle gader. Senere på året, når menneskemængden og temperaturen er faldet, kan I roligt besøge de mange seværdigheder (uden de lange køer) eller tage på dagsture ind i landet, samtidig med at I stadig kan nyde det milde middelhavsklima ved kysten. Uanset hvilken tid på året I vælger at besøge denne farverige by, så lad jer fortrylle af La Sagrada Familia og Güell-parken, de livlige markeder og de hyggelige caféer og restauranter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Evenia Rosselló

(107 anmeldelser)
Hotel Barcelona, Spanien
Hotel

Det moderne, 4-stjernede Hotel Evenia Rosselló ligger i det hyggelige kvarter Eixample. Der er omkring 350 m til den nærmeste metrostation, Provença–Diagonal, hvorfra I nemt når Barcelonas centrum og byens seværdigheder. Hotellet byder på en døgnåben reception og et fitnesscenter, som I frit kan benytte jer af samt restauranten L'Illa del Rosselló, hvor der serveres retter fra middelhavskøkkenet. Trænger I til at slappe af ovenpå en dag med sightseeing, kan I nyde en drink fra baren på terrassen.

Læs mere
Room

Værelser

Hotellet råder over 94 værelser, der alle er indrettet med moderne møbler og udstyret med satellit-TV, gratis WiFi, værdiboks, minibar samt et badeværelse med badekar, toilet, hårtørrer og toiletartikler. I kan vælge mellem et dobbeltværelse og et dobbeltværelse med ekstra seng, som har plads til hhv. 2 voksne + 1 baby 0-1 år og 3 voksne. Begge disse værelsestyper er ca. 18 m² store.

Vi anbefaler

 • Mercat de la Boqueria: Dette marked er et sandt paradis for sanserne! Her finder I de friskeste råvarer og delikatesser fra lokale producenter. Mæsk jer i tapas, oliven, frisk frugt og kager. Et must for foodies!
 • Museu d'Història de Catalunya: Dyk ned i Barcelonas fascinerende historie på dette spændende museum. På over 4000 m² kan I studere de fascinerende arkæologiske fund fra romertiden og frem til middelalderen. Der er gratis adgang hver søndag.
 • Els Quatre Gats: Slå vejen forbi denne historiske café, der oprindeligt åbnede i 1897 med inspiration fra det kendte Le Chat Noir i Paris. Picasso besøgte flittigt stedet, og hans første udstilling fandt sted her! Kom ind og få en drink eller smag de lækre retter i gastrobaren.
Hvad rejsende siger om TravelBird
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,21 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Indchecket bagage fra København og Aalborg (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år
Dobbeltværelse med ekstra seng: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: Betaler ca. 173 DKK per nat for hotelophold
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan gratis leje en babyseng på hotellet. Angives i forbindelse med booking

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Aalborg Lufthavn eller Billund Lufthavn til Barcelona–El Prat Lufthavn (BCN)
- Inkluderet i prisen fra København og Aalborg: 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund: 10 kg håndbagage (maks. 55x40x23 cm) per person og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 45 minutter
- I flyver med Vueling fra København og Aalborg og med Norwegian fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotel Evenia Rosselló er belliggende i kvarteret Eixample. Fra hotellet er der 350 meter til den nærmeste metrostation, Provença–Diagonal, og ca. 14 km til Barcelona–El Prat Lufthavn.