• Med indkvartering

Halvpension i Alsace

 • Miniferie
 • 3 overnatninger
 • Soultzmatt
kr. 1.779,- -52%
Pris fra kr. 869,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 21 gange

Tilbring 4 skønne dage nær Colmar og Mulhouse i Alsace inkl. halvpension, velkomstdrink og adgang til swimmingpool og sauna

Hvad siger I til 4 dage med god mad, god vin og smuk natur? Mellem vinmarker og hyggelige middelalderbyer kan I komme helt ned i gear og nyde alt det, den smukke, franske vinregion Alsace har at byde på. Jeres hotel sørger for halvpension, og efter en oplevelsesrig dag kan I snuppe jer en dukkert i swimmingpoolen eller slappe af i saunaen. Så husk jeres appetit på kultur og alsaciske retter, og tag med til billedskønne Alsace!

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år) på hotel A l'Arbre Vert
 • Halvpension
 • 1 velkomstdrink ved ankomsten
 • Fri adgang til indendørs swimmingpool og sauna
Alsace

Bjergkæden Vogeserne tårner sig op, fyrretræsskovene står tæt, og små vandfald pludrer i det fjerne. Den vidunderlige natur er værd at rejse efter, men Alsaces mest karakteristiske (og smagsfulde) varemærke er den gode vin. Frankrigs mindste region er ikke overraskende enormt populær, og her finder I en skøn kombination af landlig varme, fransk charme og mad og drikke til at tilfredsstille enhver kvalitetsbevidst frankofil. Kun en halv times kørsel fra hotellet finder I vinhovedstaden Colmar, der tiltrækker feriegæster med sine bindingsværkhuse, brostensbelagte gader og monumenter tilbage fra middelalderen, samt byen Mulhouse, som har en imponerende samling af industrielle museer.

À l'Arbre Vert

 • Hotel
 • Soultzmatt, Frankrig
Piscine couverte

På hotel A l'Arbre Vert kan I slappe af i fredelige omgivelser, fri fra storbyens støj og larm. Samtidig ligger det tæt på den populære vinrute i Alsace, som I derfor nemt og bekvemt kan opleve. Halvpension er med i dette tilbud, så I kommer til at smage på det franske køkken på den hyggelige restaurant, der serverer autentiske regionale retter. Derudover kan I også frit gøre brug af hotellets swimmingpool og sauna.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets fine og rustikke værelser er alle udstyret med telefon, TV, WiFi og eget badeværelse. I nogle af værelserne er der endda altan med udsigt over Vogeserne!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,88 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner A l'Arbre vert. Du indgår derfor direkte aftale med A l'Arbre vert. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et superiorværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen kørestolsvenlige værelser

Kæledyr

I kan medbringe maks. 2 kæledyr for 8 € per kæledyr per dag, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen

Sted

Hotellet er beliggende i hjertet af Alsace, nær den populære vinrute. Fra København tager turen ca. 11,5 time i bil, og fra den dansk-tyske grænse knap 9 timer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice