Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Ø-hop i Thailand

Rundrejse 13 eller 14 overnatninger Thailand

per person fra kr. 8.779,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag en tur til paradis og besøg Phuket, Ko Phi Phi, Krabi og Khao Lak inkl. 12 overnatninger på hotel med morgenmad, fly tur-retur fra København og al transport undervejs

De smukkeste sandstrande I har set hele jeres liv. Den mest venlige og gæstfri lokalbefolkning, som gør alt hvad de kan, for at I skal få den bedste ferie. Og ikke mindst den delikate thailandske mad, som kan give sved på panden, men mest af alt vil få smagsløgene til at danse. Alt dette og meget mere kommer I til at opleve på denne ferie, hvor I har 4 stop på udsøgte ferieresorter, alle tæt på stranden. Vi sørger for både fly og al transport undervejs, så I skal bare læne jer tilbage og nyde og opleve. Drømmeferien finder sted i Thailand.

Inklusive
 • 12 overnatninger med indkvartering i dobbeltværelse:
 • 2 overnatninger på Seaview Patong Hotel i Phuket
 • 2 overnatninger på Bay View Resort Phi Phi i Ko Phi Phi
 • 4 overnatninger på Peace Laguna Resort i Krabi (eller tilsvarende)
 • 4 overnatninger på Water Khaolak by Katathani (eller The Briza Beach Resort Khaolak) i Khao Lak
 • Morgenmad
 • Transport mellem hotellerne og til lufthavnen t/r (båd og bus)
 • Fly tur-retur fra København til Phuket med Aeroflot og mellemlanding i Moskva
 • 15 kg håndbagage (55×40×20 cm)
 • 23 kg indchecket bagage
 • 1 overnatning i flyet på vej til Thailand
 1. Nat 1 & 2: Phuket

  Første dag i Thailand starter, når I lander i lufthavnen på Phuket, og bliver transporteret til jeres hotel. I bor lige på Patong Beach, så strandferien starter allerede på førstedagen. Vandet er helt klart med et undervandsliv uden lige, så det er oplagt at tage på dykker- eller snorkletur. Tag en tur til nationalparken Khao Phra Thaew, som på grund af sit regnskovsklima er hjem for eksotiske dyr som aber, desmerdyr og pythonslanger. Udforsk øen om dagen, og besøg hovedbyen Patong om aftenen, hvor restauranterne ligger side om side, og her er et natteliv uden lige.

  pool

  Seaview Patong Hotel

  Hotel Patong, Thailand

  Det 4-stjernede hotel ligger på Patong Beach tæt på indkøbsmuligheder samt restauranter og barer. Her er 2 swimmingpools, en bar, wellnessområde, fitnesscenter, læserum og restaurant, som serverer lækre asiatiske og europæiske retter.
  Dobbeltværelserne: I bor på et smagfuldt indrettet dobbeltværelse med aircondition, minibar, kaffe/te-faciliteter, WiFi, TV og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Nat 3 & 4: Ko Phi Phi

  På tredjedagen går turen videre til øgruppen Phi Phi, der består af seks øer, som ligger blot 48 km fra Phukets kyst. I skal bo på den største af øerne, Phi Phi Don, som sammen med Phi Phi Lee udgør en nationalpark. Det er den mest besøgte ø pga. de farverige koralrev, der ligger ud for kysten, som derfor er et yndet besøgsmål for dykkere. De andre Phi Phi øer ligger blot en kort sejltur væk, så vi vil klart anbefale en tur til Monkey Beach, som er hjem for en koloni af legesyge aber. Besøg også Maya Bay, hvor 'The Beach' med Leonardo di Caprio blev optaget.

  villa

  Bay View Resort

  Hotel Thailand, Thailand

  På dette 3-stjernede hotel bor I midt i naturen med udsigt over havet. Hotellet har egen have og terrasse med gratis WiFi på fællesarealerne. Bay View Resort råder over bar, restaurant og swimmingpool, og så er her endda egen adgang til stranden.
  Dobbeltværelserne: De rummelige dobbeltværelser har egen altan med udsigt over havet eller hotellets grønne have. Alle værelserne er udstyret med aircondition, TV og eget badeværelse med toilet og bruser.

  Læs mere
 3. Nat 5 - 8: Krabi (Ao Nang)

  Efter nogle dage på de thailandske øer, går turen videre til fastlandet, hvor I skal bo i Krabi-regionen. Hotellet ligger lige ved Krabis smukkeste strand, Ao Nang Beach, som er omringet af meterhøje palmetræer, kalksten og majestætiske bjerge. I har hele 4 overnatninger i Krabi, så her er masser af tid til oplevelser og dagsture. Lej en scooter og kør en tur op til nationalaparken Than-Bok-Khoran, som er kendt for sine storslåede vandfald. På vejen kan I stoppe i hulen Tham Pheung, der er fyldt med betagende drypsten. I skal naturligvis også en tur til byen Krabi, som er kendt for sin betagende kunst. Det er også her I har chancen for at smage lidt vestlig mad, hvis jeres smagsløg har brug for en pause fra chili.

  hotel

  Peace Laguna Resorteller tilsvarende

  Hotel Ao Nang, Thailand

  Det 3-stjernede hotel ligger få hundrede meter fra Ao Nang-stranden i byen Mu Ban Lila. Peace Laguna Resort har 2 store swimmingpools, egen restaurant, bibliotek, fitnessrum og spaområde, hvor I kan booke massage (mod betaling).
  Dobbeltværelserne: I bor på 36 m² store værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV og kingsize-seng eller to enkeltsenge. Værelserne har egen altan og badeværelse med toilet og badekar.

  Læs mere
 4. Nat 9 - 12: Khao Lak

  Efter 4 dage i Krabi, går turen videre til det luksuriøse ferieresort i Khao Lak! Hvis I overhovedet kan løsrive jer fra det luksuriøse hotel og stranden, som kun er 500 meter væk, er her masser af muligheder for udflugter. Tag en tur til nationalparken Khao Lak-Lam Ru, hvis højeste punkt er ikke mindre end 1077 meter højt. I har et godt udgangspunkt for at udforske det nordlige Thailand samtidig med, at I har lidt mere fred for de øvrige turister. Det er her, I skal sørge for at få mest mulig sol, smage de sidste thailandske specialiteter og ikke mindst drikke de sidste eksotiske drinks, inden turen går tilbage til Danmark.

  Hotel & pool

  Hotel The Waters

  Hotel Khuekkhak, Thailand

  Det 4-stjernede hotel ligger blot 350 meter fra Bang Neang Beach. Hotel The Waters har egen have og ikke mindre end 7 swimmingpools med liggestole. Her er desuden fitnessrum, bar og restaurant. I poolbaren kan I bestille lækre drinks og dase hele dagen.
  Dobbeltværelserne: De elegante dobbeltværelser er indrettet med aircondition, minibar, gratis WiFi, eget badeværelse og altan.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne (ikke muligt at booke til børn)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi tilgængeligt på hotellerne, i nogle tilfælde mod et gebyr

Information om Peace Laguna Resort

Til og med september 2016 foretages der en lettere ombygning af receptionen på Peace Laguna Resort. Dette kan medføre støj

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Gruppen kan bestå af maks. 16 personer, allesammen rejsende, som har bestilt igennem TravelBird

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Phuket International Airport (HKT)
- Inkluderet i prisen: 15 kg håndbagage (55x40x20 cm), 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er mellem 14,5 og 15,5 timer med mellemlanding i Moskva (SVO)
- I flyver med Aeroflot (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Rejsens varighed

I har 12 overnatninger i Thailand og en enkelt overnatning i flyet på vej ud. Derfor skal I sætte 14 dage af til rejsen i alt