• Med fly
 • Med indkvartering

Smuttur til pragtfulde Porto

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Porto
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 29 gange

Flyv med til portvinens hjemby! I bor på ClipHotel i Vila Nova de Gaia, blot 5 km fra Porto, inkl. morgenmad hver morgen og fly tur-retur

Porto er en by, der emmer af historie med de smalle gader, farverige facader, imponerende kirker og charmerende torve. Her kan I for alvor få vakt sanserne med de portugisiske gademusikanters liflige toner, duften af friskfanget fisk på restauranterne og velsmagende portvin i ganen. I bor på et moderne hotel i Vila Nova de Gaia på sydsiden af Douro-floden ,og morgenmaden og fly har vi sørget for, så I skal nok få en skøn ferie i Portugals andenstørste by!

Inklusive
 • ClipHotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Porto tur-retur
Porto

I Portugals næststørste by, Porto, er traditionerne og historien lige så nærværende som regionens ædle druemost. I de gamle portvinshuse produceres der stadig, og mange af de berømte portvinshuse arrangerer rundture i de duftende vinkældre — naturligvis med smagsprøver inkluderet. I den gamle bydel, Ribeira, vrimler det også med historier helt tilbage fra middelalderen samt oplevelser og arkitektur, som kan indtages sammen med friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. I kan også tage på sejltur på floden Duoro og opleve byen fra vandsiden eller snørre skoene og gå op til middelalderklosteret Mosteiro da Serra do Pilar. Belønningen er en fabelagtig panoramaudsigt.

ClipHotel

 • Hotel
 • Vila Nova de Gaia, Portugal
Property

ClipHotel ligger i Vila Nova de Gaia lige syd for Porto. Herfra er der gode forbindelser fra João de Deus metrostation, der ligger kun 50 meter væk, til centrum af Porto. Hotellet er moderne indrettet, og I kan nyde en drink i baren, læse i en af de gratis internationale aviser, eller gå på jagt efter en god bog i hotellets Book Exchange Corner.

 • +4
Læs mere

Dobbeltværelse

I bor på et dobbeltværelse, som er indrettet med en dobbeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, LCD-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Lello: Den historiske boghandel Lello, der har eksisteret helt siden 1906, er en sand fryd for øjet. Her er over 120.000 bøger at gå på opdagelse i, og selv hvis I ikke er de helt store læseheste, vil I med garanti blive betaget af den smukke indretning.
 • Portvinsmagning i Vila Nova de Gaia: Vila Nova de Gaia, hvor jeres hotel ligger, er kendt for sine mange portvinsproducenter, og der tilbydes et væld af rundvisninger og prøvesmagninger i de mange portvinkældre i byen.
 • Café Majestic: Besøger I Café Majestic vil I med garanti føle, I er havnet midt i De Brølende Tyvere. Her kan I nyde en god kop kaffe og den dekadente indretning, der ikke har ændret sig det store i næsten 100 år.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 421,- - kr. 1.053,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Angiv venligst dette i forbindelse med booking

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

ClipHotel ligger i byen Vila Nova de Gaia, blot 5 km fra Porto. Der er få minutters gang til den nærmeste metrostation, São João de Deus, hvorfra I kan nå Portos centrum. Der er ca. 21 km fra hotellet til lufthavnen Aeroporto Francisco Sá Carneiro Porto.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice