Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Smuttur til pragtfulde Porto

 • Storbyferie
 • Porto
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til portvinens hjemby: 2, 3 eller 4 overnatninger på ClipHotel i Porto inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg og morgenmad hver morgen

Porto er en by, der emmer af historie med de smalle gader, farverige facader, imponerende kirker og charmerende torve. Her kan I for alvor få vakt sanserne med de portugisiske gademusikanters liflige toner, duften af friskfanget fisk på restauranterne og velsmagende portvin i ganen. I bor på et moderne hotel i Vila Nova de Gaia på sydsiden af Douro-floden, og morgenmaden og fly har vi sørget for, så I skal nok få en skøn ferie i Portugals andenstørste by!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på ClipHotel***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Leje af babyseng | Gratis
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 895 DKK per bil (maks. 3 personer)
Porto

I Portugals næststørste by, Porto, er traditionerne og historien lige så nærværende som regionens ædle druemost. I de gamle portvinshuse produceres der stadig, og mange af de berømte portvinshuse arrangerer rundture i de duftende vinkældre — naturligvis med smagsprøver inkluderet. I den gamle bydel, Ribeira, vrimler det også med historier helt tilbage fra middelalderen samt oplevelser og arkitektur, som kan indtages sammen med friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. I kan også tage på sejltur på floden Duoro og opleve byen fra vandsiden eller snørre skoene og gå op til middelalderklosteret Mosteiro da Serra do Pilar. Belønningen er en fabelagtig panoramaudsigt.

ClipHotel

 • Hotel
 • Vila Nova de Gaia, Portugal
Hotel

ClipHotel ligger i Vila Nova de Gaia lige syd for Porto. Herfra er der gode forbindelser fra João de Deus metrostation, der ligger kun 50 meter væk, til centrum af Porto. Hotellet er moderne indrettet, og I kan nyde en drink i baren, læse i en af de gratis internationale aviser eller gå på jagt efter en god bog i hotellets Book Exchange Corner.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse, som er indrettet med en dobbeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, LCD-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Lello: Den historiske boghandel Lello, der har eksisteret helt siden 1906, er en sand fryd for øjet. Her er over 120.000 bøger at gå på opdagelse i, og selv hvis I ikke er de helt store læseheste, vil I med garanti blive betaget af den smukke indretning.
 • Portvinsmagning i Vila Nova de Gaia: Vila Nova de Gaia, hvor jeres hotel ligger, er kendt for sine mange portvinsproducenter, og der tilbydes et væld af rundvisninger og prøvesmagninger i de mange portvinkældre i byen.
 • Café Majestic: Besøger I Café Majestic vil I med garanti føle, I er havnet midt i De Brølende Tyvere. Her kan I nyde en god kop kaffe og den dekadente indretning, der ikke har ændret sig det store i næsten 100 år.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 7 år betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

I kan gratis leje en babyseng. Angives i forbindelse med booking

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

ClipHotel ligger i byen Vila Nova de Gaia, blot 5 km fra Porto. Der er få minutters gang til den nærmeste metrostation, São João de Deus, hvorfra I kan nå Portos centrum. Der er ca. 21 km fra hotellet til lufthavnen Aeroporto Francisco Sá Carneiro Porto.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice