Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Storbyferie i Rom med billet til Colosseum

 • Oplevelse
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.549,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå i romernes fodspor: 3, 4 elller 5 overnatninger på Hotel Osimar i Rom inkl. fly fra København, morgenmad og billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

Man siger, at alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, snoede gader, utallige Vespa-scootere, butikker med lækre designervarer og uimodståelige kulinariske fristelser — Rom er en unik storby med alt, hvad hjertet kan begære. Vi har sørget for både flybilletter og entré til nogle af den italienske hovedstads absolutte højdepunkter, Colosseum og Forum Romanum, så det er bare med at få pakket kufferten og komme afsted!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 baby 0-2 år) på Hotel Osimar***
 • Fly fra København til Rom
 • Entré til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen (på opholdets 2. dag)
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Leje af 1 babyseng: 10 € per dag (betales på hotellet)
Rom

Hvis I tager en slentretur gennem Roms smalle gader, vil I helt sikkert komme forbi nogle af byens kulturskatte. På hvert et gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter. Se templet Pantheon, sid på Den Spanske Trappe, og oplev den storslåede Peterskirke. Glem endelig ikke at man efter sigende vender tilbage til byen, hvis man kaster en mønt i Trevi-fontænen! Når I får brug for at hvile benene, kan I glæde jer over byens utallige barer og restauranter. Hvis I er til shopping, er Rom også byen for jer. Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Osimar

324 Anmeldelser
 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Komfortabelt, stilfuldt og roligt – Hotel Osimar tilbyder et afslappet miljø i pæne rammer og med en rigtig god beliggenhed tæt på offentlig transport. I kommer nemt ind til byens centrum med enten tog eller metro, og så kan I gå ombord i morgenbuffeten, som giver jer en god start på dagen hver morgen.

 • +3
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med klassiske møbler og en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

Inkluderet i jeres ophold er billetter til de mest ikoniske monumenter fra Romerrigets storhedstid. I det 2000 år gamle amfiteater Colosseum, der oprindeligt kunne rumme hele 50.000 tilskuere, kan I leve jer tilbage til gladiatorernes tid. Forum Romanum var Romerrigets politiske centrum igennem mange århundreder, og det var her, det romerske senat holdt møder og de vigtige beslutninger blev taget. Palatinerhøjen er den mest centrale af de syv høje, som Rom blev bygget på. Herfra har I en forrygende udsigt over byen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år) + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn 3-18 år: Betaler ca. 140 DKK per nat for hotelopholdet

Babyseng

1 babyseng kan lejes for 10 € per nat. Vælges i forbindelse med booking og betales på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen kørestolsvenlige værelser

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Billetter til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

I modtager billetterne sammen med jeres andre rejsedokumenter. Billetterne er kun gyldige på opholdets 2. dag.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Osimar ligger i bydelen Nomentano i Rom, ca. 10 minutters gang fra Piazza Bologna og metrostationen Bologna (linje B) og 15 minutter fra metrostationen Tiburtina (linje B). Fra Tiburtina kan I tage metroen til Roma Termini station, hvorfra der går tog til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice