• Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

4-stjernet hotel i East London Docklands

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • London
15 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 99 gange

2, 3, 4 eller 5 overnatninger med morgenmad på DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel i det vibrerende East London Docklands inklusive fly tur-retur

Tag på miniferie i metropolen London, og oplev en verden af indtryk. Storbritanniens hovedstad er en smeltedigel uden lige, hvor forskellige kulturer mødes og præger det spraglede bybillede. På denne ferie vælger I selv, om I vil bo 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede DoubleTree by Hilton Hotel London ExCell, som ligger i det fashionable East London Docklands, få kilometer fra finansdistriktet Canary Wharf. Vi har også sørget for fly både frem og tilbage, så det eneste I skal sørge for er at pakke pas, selfiestang og masser af godt humør.

Inklusive
 • DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Fly fra Aarhus/København/Aalborg/Billund til London og fra London til Aarhus/København/Aalborg/Billund
 • Med morgenmad
 • Håndbagage
 • Fri adgang til hotellets fitnessrum
London

Den engelske hovedstad er muligvis den mest dynamiske i Europa. Uanset tid på døgnet, så summer Londons gader af liv — og hvilket liv! Kun få andre byer fremstår så mangfoldig og med så mange muligheder. Her er der altid noget at kigge på, og der er altid noget at lave. I kan mærke de royale vibrationer ved Buckingham Palace og ved Tower of London, se fodbold og drikke pints på hvert et gadehjørne, sætte kulør på dagen med farverige og storslåede musicals eller blive inspireret af den fantastiske kunst på Tate Modern. Timerne flyver forbi!

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel****

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Standard Double type: Room

Det 4-stjernede DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel ligger i finanskvarteret London Docklands i det østlige London. Hotellet ligger direkte ned til vandet, som I har udsigt til fra hotellets restaurant og bar. Slå et sving forbi hotellets veludstyrede fitnesscenter, og start byturen med en delikat cocktail i loungebaren. I restauranten serveres der et bredt udvalg af moderne engelske og internationale retter. Fra hotellet har I ca. 500 meter til metrostationen Prince Regent Station, hvorfra I kan tage jer ind til det centrale London på 20-25 minutter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De rummelige dobbeltværelser er moderne og smagfuldt indrettet med aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, skrivebord og kaffe/te-faciliteter. Her er desuden gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Shop amok

  På Canary Wharf finder I ikke mindre end fem shoppingcentre med mere end 120 butikker, der spænder fra små special forretninger til kendte designermærker med skønhedspleje, mode, boliginteriør samt restauranter og pubber. Uanset, hvad I leder efter, finder I det her på Canary Wharf!

  Butik Canary Wharf Shopping Centre Butik
 • State-of-the-art arena

  Denne multi-arena og underholdsnings-mekka blev anvendt under OL i 2012 og idag huser arenaen koncerter, bowlingbaner, biograf, udstillinger samt restauranter og barer.

  Konsertsal The O2 Arena Konsertsal
 • Følg i atleternes fodspor

  Hjemsted for det olympiske London Stadium, skulpturen ArcelorMittal Orbit, svømmestadionet London Aquatic Center, Copper Box Arena, Lee Valley VeloPark og Lee Valley Hockey og Tennis Center. Her er en park med åer, legepladser og caféer. Der er altid noget nyt at udforske — oplev sportsaktiviteter og events, eller bare slap af og nyd udsigterne.

  Park Queen Elizabeth Olympic Park Park

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Børneseng

Det er muligt at låne en babyseng til børn i alderen 0-2 gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice.

Børn i alderen 3-11 år bor gratis, såfremt de sover i forældrenes seng

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra London Luton Lufthavn: Tag bussen National Express A1 til London Finchley Road. Gå ca. 5 minutter til metrostationen Finchley Road, og tag Jubilee-linjen mod Stratford til Canning Town. Gå ca. 1 minut til Canning Town DLR Station, og tag DLR-metroen mod Beckton til Prince Regent DLR Station. Gå ca. 5 minutter til hotellet. Samlet rejsetid: ca. 1 time og 40 minutter

Fra London Gatwick Lufthavn: Tag Thameslink-toget til London Bridge. Gå ca. 3 minutter til London Bridge Underground Station, og tag Jubilee-linjen mod West Ham til Canning Town. Gå ca. 1 minut til Canning Town DLR Station, og tag DLR-toget mod Beckton til Prince Regent DLR Station. Gå ca. 5 minutter til hotellet. Samlet rejsetid: ca. 1 time og 10 minutter

Fra London Stansted Lufthavn: Tag bussen National Express A9 til London Stratford. Gå ca. 4 minutter til Stratford Bus Station (Stop D). Tag bus 473 mod North Woolwich til Prince Regent Bus Station. Gå herfra til hotellet ca. 5 minutter. Samlet rejsetid: ca. 1 time og 30 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel ligger i det fashionable finanskvarter East London Docklands ikke langt fra koncertstedet The O2 Arena. Den nærmeste undergrundsstation ligger ca. 500 meter fra hotellet. Fra London Luton Lufthavn har I ca. 60 km til hotellet, fra London Gatwick Lufthavn ca. 48 km og fra London Stansted Lufthavn ca. 53 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice