• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i historiske Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
13 Anmeldelser
Pris fra kr. 689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 50 gange

Oplev polske Krakows historie! Få 2, 3, 4 el. 5 nætter på Aparthotel Siesta inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København, Malmø eller Hamborg

Polens andenstørste by, Krakow, er helt perfekt til en storbyferie med plads til både historie, kultur og afslapning. Byen byder på betagende arkitektur, smukke kirker, hyggelige caféer og historiske seværdigheder. I bor på et hotel kun 600 meter fra byens store markedsplads, og I vælger selv, om I vil tilbringe 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i denne fascinerende by. Krakow er en by der emmer af eventyr og middelalderlig charme, så uanset om det er jeres første besøg, eller om byen er en gammel kending, er der lagt op til nogle skønne dage!

Inklusive
 • Aparthotel Siesta: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg, Malmø til Krakow tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur | 299 DKK per bil (maks. 3 personer per bil)
Krakow

Størstedelen af Krakows bygninger og monumenter overlevede 2. Verdenskrig i ét stykke, og byen har derfor bevaret sit historiske og nostalgiske udtryk. Byen lokker med sine gotiske kirker, historiske kvarterer, hyggelige caféer og brostensbelagte gader. Tag op til Wavel-højen (hvor der efter sigende boede en drage) og se det imponerende Wavel Slot, eller gå en tur gennem det gamle, jødiske kvarter, Kazimierz. I kan også lære om byens ældgamle historie på et af de mange museer – besøg f.eks. Schindlers fabrik, der nu er et interaktivt museum, det jødiske museum eller det fascinerende farmaceutiske museum.

Aparthotel Siesta

 • Hotel
 • Krakow, Polen
room 2

I hjertet af Krakow ligger det hyggelige Aparthotel Siesta. Herfra har I det ideelle udgangspunkt til at udforske byens historiske seværdigheder. I bor kun 600 m fra markedspladsen Rynek Główny, og hver morgen serveres der en morgenmadsbuffet i en nærliggende restaurant, så I kan hente energi til dagens oplevelser.

 • +3
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er smukt indrettet i sorte og røde farver med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Yderligere har det TV, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Midt i den historiske bydel finder I Europas største markedsplads, Rynek Główny. Med sine ca. 40.000 m² og mange seværdigheder er denne middelalderlige torveplads byens brusende centrum. Her kan I bl.a. se Mariakirken, rådhustårnet og det flotte Sukiennice, Polens ældste markedshal.
 • Det jødiske kvarter, Kazimierz, var tidligere en forstad til Krakow og var indtil det 20. århundrede et populært og sikkert sted at samles for jøder i Europa. Kvarteret er i dag fyldt med kunstgallerier, små caféer og hyggelige butikker. Besøg grøntsagsmarkedet om morgenen eller kast jer ud i det livlige natteliv på en af de mange barer.
 • Vil I smage på det raffinerede, polske køkken, så læg vejen forbi restauranten Miód Malina. Navnet betyder "honning hindbær", og I bør helt sikkert prøve den grillede fåreost med tranebærgelé, der er en regional specialitet. Tip: Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-3 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-3 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 4 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger kun 600 m fra markedspladsen Rynek Główny, som ligger i centrum af Krakow. Der er ca. 17 km fra lufthavnen til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice