• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bo i Marrakechs moderne centrum

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Marrakech
Ny
Pris fra kr. 1.939,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev marrokanske Marrakesh fra et nyrenoveret hotel, 900 m fra den berømte Majorelle-have. Inkl. morgenmad, en middag, fly tur-retur og transfer

Få byer som Marrakech har en så magnetisk kraft — de mange farver, de utrolige dufte, de labyrintiske gader, de storslåede moskeer og historiske paladser efterlader besøgende fastholdt i deres helt eget arabiske sanse-eventyr. På denne rejse bor I på et nyrenoveret og nyåbnet hotel i det moderne centrum af Marrakech, med 900 m til den frodige Majorelle-have og 1,2 km fra hovedgaden Mohammed V, hvor I finder trendy caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Marrakechs moderne centrum er det ideelle pusterum fra byens charmerende, travle Medina. Inkluderet i opholdet har I morgenmad, og der er mulighed for at tilvælge spændende udflugter. Marokkos kulturelle perler, spændende dufte, travle markeder og smukke natur venter på jer!

Inklusive
 • Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Marrakech tur-retur
Tilvalg
 • Udflugt i Marrakech (privat og min. 2 personer)
 • Udflugt til Marrakechs botaniske haver (privat og min. 2 pers.)
 • Gruppeudflugt til vandfaldet i Ouzoud
 • Gruppeudflugt til Essaouira
Tryllebindende Marrakech

Ved foden af Atlasbjergene finder I Marokkos tredjestørste by, som er landets summende hjerte. Shop amok i medianens mange boder fyldt med farverig keramik, velduftende krydderier, gyldne lanterner og meget mere. Gå på opdagelse i byens majestætiske paladser. Sip til et glas myntete, mens I iagttager menneskemængden. Fald i svime over den imponerende udsigt over Atlasbjergene fra en luftballon. Rid igennem Sahara på kamelryg. Duft til blomsterne i de smukke Majorelle-haver, der ejes af Yves Saint Laurent, eller besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt, propfyldt med alverdens boder. Marrakech er intet mindre end tryllebindende, og man kan bruge en livstid på at udforske byens mange skjulte skatte!

Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa****

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Majorelle city center outside

Det nyrenoverede, 4-stjernede Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa genåbnede i juli 2018 og ligger i den moderne del af Marrakech med ca. 2,5 km ind til den gamle bydel og 900 m fra den berømte Majorelle-have. Hotellet byder på både en udendørs pool, have, terrasse samt en bar, hvor I kan nyde gode cocktails. Restauranten, der serverer en blanding af internationale og marokkanske retter, serverer jeres morgenmad hver morgen. Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa har også et wellnessområde, hvor I kan bestille forskellige behandlinger (mod gebyr). Endvidere er der gratis WiFi på hotellet.

 • +4
Læs mere
Majorelle city center double room

Superior deluxe dobbeltværelse

Superior Deluxe værelset er omkring 15 m² stort og har en dobbeltseng. Værelset har også fladskærms-TV, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Majorelle city center bathroom

Suite

Suiten er ca. 20 m² stor og har en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset har også fladskærms-TV, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Den største moské i Marrakech

  Den mere end 800 år gamle moské pryder med stolthed det livlige Djemaa el-Fna torv og er et af Marrakechs vartegn.

  Attraktion Koutoubia-moskéen Attraktion
 • Marrakech museum

  Museet fortæller historien om, hvad der gør Marrakech til Marrakech. Museets historiske samling indeholder både keramik, lertøj, gamle pergamentskrifter, gravsten og uendelige mange andre spændende genstande.

  Museum Marrakech museum Museum
 • De berømte souk-markeder

  De smalle, kringlede gader i Marrakechs gamle bydel er faktisk et stort shoppingområde takket være de mange souker, som betyder marked. I disse smalle gader kan I indånde duften af eksotiske krydderier og olier, og se smukke tæpper, tørklæder og lertøj. Souk Semmarine er bare et af flere markeder, som Marrakechs gamle bydel er fuld af.

  Marked Souk Semmarine Marked

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Valgfrie udflugter (tilvælges i bookingprocessen)

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende udflugter (bestilles og betales i bookingprocessen):

Marrakechs paladser og monumenter: Marrakech er en by med en spændende historie, og den er fuld af monumenter, paladser og historiske seværdigheder. Tag med på en guidet tur rundt til de mest spektakulære attraktioner — fra Bahia-paladset, Koutoubia-moskéen, de saaidiske grave og afslutningsvis Tiskiwin Museet. Turen starter kl. 10.00 og varer ca. 3 timer (bemærk venligst, at eventuelle entrégebyrer ikke er inkluderet).

Marrakechs botaniske haver: På denne private tur (min. 2 personer) tager I sammen med jeres guide til Majorelle-haverne, designet af den franske kunstner Jacques Majorelle. Dernæst besøger I den gamle Agdal-have, hvor I har mulighed for at køre i hestevogn. Herfra går turen videre til Menara-haverne, som ligger ved foden af Atlasbjergene. Turen starter kl. 10.00 og varer ca. 3 timer.

Udflugt til vandfaldet i Ouzoud: Oplev det majestætiske vandfald i Ouzoud, som er 110 meter højt, og hvis frodige omgivelser tilbyder en utrolig kontrast til det tørre ørkenlandskab. Turen starter kl. 08.00 og varer hele dagen (bemærk venligst, at denne tur finder sted i små grupper)

Udflugt til Essaouira: Kystbyen Essaouira har et charmerende og karakteristisk udseende med kendetegnende hvide huse med blå motiver, der på mange måder minder om arkitekturen på de græske øer. Gå rundt på egen hånd til havnen, Diamond District, det portugisiske fort, og spis friskfanget fisk. Turen starter kl. 08.00 og varer hele dagen (bemærk venligst, at denne tur kun inkluderer delt transport tur-retur og ingen guide)

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 09:00

Check-ud

Indtil 13:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Superior deluxe dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Suite

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Suite: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 3-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Suite, Superior deluxe dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Marokko, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart, og det skal være gyldigt mindst 3 måneder efter datoen for jeres forventede afrejse fra Marokko. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Valutaen i Marrokko er marokkanske dirham (MAD)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog kan transport mellem lufthavnen og hotellet samt på valgfrie udflugter være delt med andre rejsende

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Marrakech vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt, et skilt med jeres navne eller et skilt med hotellets navn. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-rejsende. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa ligger 900 med fra Majorelle-haven og ca. 2,5 km fra den gamle bydel. Fra Marrakech-Menara Lufthavn har I ca. 4 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice