• Med indkvartering

Oplev byernes by, Paris!

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Paris
Ny
kr. 2.054,- -68%
Pris fra kr. 659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Bo på Novotel Paris Suresnes Longchamp få meter fra Seinen i dejlige Paris inkl. morgenmad, 1 glas vin, fadøl eller champagne

Find parløren frem og puds gymnasiegloserne af, for nu går turen til Paris! Byernes by ligger for jeres fødder på denne miniferie, og I bestemmer selv om jeres dage skal stå på shopping, gastronomi eller rendyrket romantik. Jeres 4-stjernede hotel ligger 120 meter fra Seinen og tæt på offentlig transport, så I rigtig kan få set byen fra sin smukkeste side, hvad end I er til fods eller med metroen. Glæd jer til idyl på fortorvscaféerne, enestående museumsoplevelser og al den franske rødvin og ost I kan tænke jer. Bon voyage et bonjour Paris!

Inklusive
 • Novotel Paris Suresnes Longchamp: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1 glas vin eller fadøl per person
 • 1 glas champagne per person
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Paris, byernes by

Selv en simpel fortovscafé i Paris er noget ganske særligt... Her smager vinen bare bedre, og en lys baguette med et cremet stykke 'fromage' er en lille bid af himlen. I de brostensbelagte gader mødes historisk charme og moderne nytænkning. Under gamle messingskilte sælges alt fra antikvariske bøger til den nyeste franske mode, og det hele omringes af byens særlige elegance. Seværdigheder er der nok af i den franske hovedstad, og om I vil se Notre Dame, Sacré-Cœur, Louvre, Triumfbuen eller Eiffeltårnet, det er op til jer. Så længe I husker også at spise godt, for gastronomien, ja den er i sandhed en stor attraktion i sig selv. Velkommen til Paris, byernes by!

Novotel Paris Suresnes Longchamp

 • Hotel
 • Suresnes, Frankrig
Entrance

Novotel Paris Suresnes Longchamp er et 4-stjernet hotel, som ligger på Paris' vestlige side, 120 meter fra Seinen og 5,6 km fra Triumfbuen. Beliggenheden gør det til et perfekt udgangspunkt for at udforske denne vidunderlige by — både til fods eller med offentlig transport. Hotellet gennemgik renovering i 2017 og tilbyder nu moderne, åbne rum, som blandt andet omfatter en restaurant, en bar, legeområde for børn, en 24-timers åben reception og mødelokaler. Novotel Paris Suresnes Longchamp har også en parkeringsgarage, som I kan benytte (afhængigt af tilgængelighed).

 • +6
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

De moderne dobbeltværelser er ca. 25 m² store og er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi, te- og kaffe-faciliteter, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Executive room

Executive dobbeltværelse

Executive dobbeltværelserne er indrettet med moderne møbler og en dobbeltseng. Værelserne har endvidere aircondition, værdiboks, fladskærms-TV, højtalere, gratis WiFi, Nespresso-maskine og minibar (mod gebyr). Badeværelset har bruser eller badekar, hårtørrer og en 'wellnesspakke' med badekåber og tøfler.

Family room

Familieværelse

Familieværelserne er udstyret med en dobbeltseng og mulighed for opredning på en sovesofa. Værelserne har endvidere aircondition, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi, te- og kaffe-faciliteter, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Jazz i en kælder fra middelalderen

  Denne jazzclub har dannet rammerne for koncerter med store jazzkunstnere fra Sidney Bechet til Al Gray. Selv på en helt almindelig hverdag er der gang i den på dansegulvet, når unge som ældre, turister som lokale lægger op til swing.

  Konsertsal Le Caveau de la Huchette Konsertsal
 • Et operahus uden sammenligning

  Palais Garnier, også kendt på Opera Garnier, blev bygget mellem 1865 og 1872 med intentionen om at imponere både inde- og udefra — og det er lykkedes! Tænk flerfarvet marmor, gyldne statuer, en enorm trappe, utallige balkoner, buer og lysekroner... Er I heldige, kan I få fat i billetter til en af husets ballet- eller operaforestillinger.

  Konsertsal Palais Garnier Konsertsal
 • Det ældste marked i Paris

  I det 3. arrondissement finder I boder, der bugner med økologiske produkter fra Japan, Marokko og Frankrig. Markedet siges at være det ældste i Paris og er mere et 'spise-marked' end et shoppemarked — så kom med tom mave, og smag på hele verden på ét enkelt marked!

  Marked Marché des Enfants Rouges Marked

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,53 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Novotel Paris Suresnes Longchamp. Du indgår derfor direkte aftale med Novotel Paris Suresnes Longchamp. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:59

Check-ud

Indtil 12:00

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år per Familieværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Executive dobbeltværelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Dobbeltværelse , Executive dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-15 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr for 12 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Jeres hotel ligger ved bredden af Seinen omkring 6 km fra centrum af Paris og ca. 40 minutter fra Charles de Gaulle Lufthavn. 2 minutter fra hotellet kører bussen til La Défense station, hvorfra I hurtigt kommer til centrum af Paris. Kører I fra Danmark, har I ca. 1.075 km fra den dansk-tyske grænse og omkring 1.240 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice