• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Fly & drive Algeciras

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Algeciras
Ny
Pris fra kr. 2.489,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev Gibraltarbugten, og bo på det traditionelle andalusiske Hotel Alborán Algeciras inkl. morgenmad, lejebil & fly tur-retur

Tag på en solrig ferie til andalusiske Algeciras, eller "Porten til Afrika", som byen også kaldes. Algeciras er en imponerende krydsning mellem to verdensdele, da kun Gibraltarstrædets smalle farvand adskiller Middel- og Atlanterhavet samt Europa og Afrika. Derfor er det også muligt for jer at tage en tur til Marokko fra byen! I bor på det traditionelle andalusiske Hotel Alborán Algeciras, hvor værelserne ligger omkring en charmerende, frodig gårdhave. Om morgenen kan I starte dagen i hotellets restaurant, hvor I kan nyde jeres inkluderede morgenmad, hvorefter I kan køre på opdagelser i jeres lejebil i skønne Andalusien, og besøge de smukkeste strande, bugter og landsbyer. Glæd jer til et andalusisk-marrokansk fusionseventyr ved Gibraltarbugten!

Inklusive
 • Hotel Alborán Algeciras: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Málaga tur-retur
 • Lejebil
"Porten til Afrika"

Velkommen til den smukke andalusiske havneby Algeciras. Byen kaldes "Porten til Afrika", da det kun er Gibraltarstrædets smalle farvand, der adskiller Europa og Afrika. Derfor er byen også et herligt andalusisk-marrokansk miks: Murvægge med farverige fliser og krummelurer står side om side med den andalusiske murstenskirke. På det lokale marked blander de søde og skarpe krydderiaromaer sig med havnebyens fiskeduft, og på gadeskiltene står vej- og gadenavne både på spansk og arabisk. Fra havnen i Algeciras kan I krydse Gibraltarstrædet i båd, og slå en smut forbi det afrikanske kontinent, hvor I kan gå på opdagelse i den marokkanske by Tanger.

Hotel Alborán Algeciras

 • Hotel
 • Algeciras, Spanien
Patio

Dette traditionelle andalusiske hotel ligger i et roligt beboelsesområde kun 1,5 km fra stranden og 3 km fra Algeciras gamle bymidte. Hotelværelserne er smukt beliggende omkring hotellets central placerede, frodige gårdhave. Hotellet har gratis WiFi, døgnåben reception, restaurant, en bar og snack bar.

 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 24 m² store og er indrettet i varme farver og har aircondition, telefon, satellit-TV, minibar (mod gebyr), værdiboks samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

room 2

3-personersværelse

3-personersværelserne er omkring 25 m² store og har 3 enkeltsenge. Værelserne er indrettede med varme farver, aircondition, telefon, satellit-TV, minibar (mod gebyr), værdiboks samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Byens smukkeste strand

  Dette er den smukkeste strand i Algeciras, hvor I både kan hoppe i vandet, og gå en tur, mens I beundrer udsigten til byens havn. Hold en pause, og besøg en af de mange restauranter, der ligger langs strandkanten og som serverer forskellige andalusiske samt marrokanske retter.

  Strand Playa de Getares Strand
 • Abernes hjemsted

  De eneste vildtlevende aber i Europa holder til på Gibraltars vartegn — den 412 meter høje Gibraltar-klippe. I kan enten gå op til toppen, tage svævebanen eller køre med taxa. Husk pas til grænseovergangen, og glem ikke, at ‘barbary macaque’ aberne er hjemmevante og ikke blege for at se, hvad I har af spændende ejendele, de kan få fat i!

  Udsigtspost Gibraltar-klippen Udsigtspost
 • Europas sydligste punkt

  Byen Tarifa er det sydligste punkt på det europæiske fastland, og hvis I vil prøve kræfter med vindsportsgrene, som kite- og windsurfing, er I ankommet til et af Europas bedste steder. I finder også romerske ruiner, en af Spaniens bedste sandstrande, og i klart vejr, kan I se hele vejen til Afrika.

  Landsby Tarifa Landsby
Valgfri udflugt til Tanger, Marokko

Når Marokko ligger så tæt på jeres feriested, er det næsten et must at tage derhen! På denne valgfrie udflugt til Tanger skal I gå gennem dens smukke gader og opdage byens forunderligheder. Klokken 08:45 bliver I hentet på jeres hotel, hvorefter I vil køre til havnen i Tarifa eller Algeciras, hvorfra I skal med en båd til Tanger. Bådturen tager cirka 1 time. En lokal guide venter jer havnen i Tanger og tager jer til byen. I bliver først taget med til byens moderne områder, for derefter at bevæge jer mod den gamle bydel. Til fods skal I udforske byens kulturelle og historiske skatte og besøge det lokale marked, hvor I kan købe souvenirs til jer selv, familie og venner. I Tanger kan I også betale med euro.

I skal spise frokost på en marokkansk restaurant (inkluderet). I kan bruge eftermiddagen i byen, som I har lyst, og f.eks. besøge basaren, hvor I finder farverige, traditionelle, tæpper, tøfler, lædervarer og meget mere.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Fiat 500 Soft Top Cabrio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Nissan Micra, Honda Jazz, Hyundai i20 eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuelle told-, vej- og broafgifter
 • Brændstof til lejebil
 • Depositum til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 2-12 år: får 10% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Hvis I vælger den valgfrie udflugt til Marokko, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart, og det skal være gyldigt mindst 3 måneder efter datoen for jeres forventede afrejse fra Marokko. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Sted

Hotel Alborán Algeciras ligger omkring 130 km fra Malaga Lufthavn og ca. 5 km fra centrum af Algeciras.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice