• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Hop på gondolerne i romantiske Venedig

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Venedig
Ny
Pris fra kr. 1.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Denne rejse tager jer til romatiske Venedig, hvor I skal bo på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, bådtur og fly tur-retur

Benvenuto a Venezia! Det er ikke uden grund, at Venedigs romantiske bymidte og kanaler er på UNESCO Verdensarvsliste. Når I skal udforske byens historiske centrum, så læg kortet og mobilen væk, og lad jeres sanser forføre af de charmerende huse, glitrende kanaler og imponerende arkitektur. Mister I orienteringen undervejs, så gør I det rigtigt — Ifølge de lokale, er der nemlig ingen bedre måde at udforske Venedigs gader end i en let tåge af forvirring. Byen er fyldt med hyggelige caféer og restauranter, så husk godt med pauser, hvor I kan stå op, og få en italiensk espresso — I Venedig står man op og drikker sin kaffe. I bor på det 4-stjernede Elite Hotel Residence, og I skal også på en inkluderet bådtur til øerne Murano, Burano og Torcello. Så skynd jer afsted, og lad jer fortrylle af magiske Venedig!

Inklusive
 • Elite Hotel Residence: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Billet til bådtur
 • WiFi
 • Gratis adgang til fitness- og afslapningsrum
 • Cykeludlejning (mod depositum)
 • Parkering
 • 10 % rabat i hotellets restaurant
 • Fly fra København, Hamborg til Venedig tur-retur
Venedig

118 små øer, 400 broer og 160 kanaler — alt sammen i én by! Venedig er en billedskøn by med utallige fantastiske museer, broer og andre attraktioner. I må ikke snyde jer selv for at opleve den ældste bro over Canal Grande, Rialtobroen, og de omkringliggende markeder samt den romerskkatolske domkirke, Markuskirken, som ligger på Markuspladsen. Det kan anbefales, at I gemmer bykortet væk for en stund og 'farer vild' i de charmerende sidegader. En perfekt afslutning på dagen kan I få på en af de skønne restauranter med et glas vin eller to.

Elite Hotel Residence****

 • Hotel
 • Venedig, Italien
Elite Hotel Residence Restaurant

Det 4-stjernede Hotel Elite Mestre ligger på Venedigs fastland i kvarteret Mestre. I nyder jeres morgenmad i den lyse morgenmadsstue, og om aftenen kan I slappe af i hotellets læsestue eller i den lille have, eller I kan få jer en cocktail i hotellets bar. I kommer nemt fra Mestre til Venedigs gamle bymidte med sporvogn eller bus på kun 10 minutter — og I kan roligt kaste jer ud i Venedigs natteliv, for busserne kører hele natten.

 • +2
Læs mere
Elite Hotel Residence Double Classic Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 18-20 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har også aircondition, telefon, TV og værdiboks. De private badeværelser har bruser eller badekar og hårtørrer.

Elite Hotel Residence Apartment

Lejlighed

Lejlighederne er ca. 30 m² store og har en stue med sovesofa, en terrasse og et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. I lejligheden er der også WiFi, aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks. Det private badeværelse har bruser eller badekar.

Vores tips
Se kort
 • Den bedste seafood

  I en knald-orange bygning på øen Mazzorbo Burano finder I den hyggelige fiskerestaurant Trattoria Alla Maddalena. Slap af på terrassen med udsigt over vandet, og nyd en klassisk italiensk ret og alt godt fra havet!

  Restaurant Trattoria Alla Maddalena Restaurant
 • En votigave til Jomfru Maria

  Overalt i Venedig tiltrækker den yndefulde romerskkatolske kirke sig opmærksomhed. I 1630 blev Venedig raseret af pesten, der hærgede Europa, og som dræbte næsten 1/3 af byens indbyggere. Som votivgave byggede og dedikerede man derfor kirken til den hellige Jomfru Maria, mod at byen blev befriet fra sygdommen.

  Kirke Santa Maria della Salute Kirke
 • Italiensk is, når det er bedst!

  En ferie til Italien er ikke fuldendt uden en italiensk is eller to. Tag til Gelateria Nico, en rigtig hyggelig isbutik med terrasse ude på vandet. Her kan I læne jer tilbage og nyde en solnedgang med Venedig i baggrunden.

  Is Gelateria Nico Is

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Båttur till Murano, Burano & Torcello

Oplev øerne Murano, Burano og Torcello på jeres inkluderede heldags bådtur (turen finder sted alle ugens dage). Bådturen starter i Venedigs lagune, hvor I har en fantastisk udsigt over den gamle bydel, og efterfølgende fortsætter I mod øen San Giorgio Maggiore og videre mod Lido. Lido er øen, der adskiller lagunen, hvor Venedig ligger, fra Adriaterhavet. Båden fortsætter til øen Murano, der er berømt for sin glaskunst og lokale håndværk. Herefter fortsætter I til de maleriske øer Burano og Torcello, der er kendt for henholdsvis sin imponerende tradition for hækling og sin smukke katedral. I modtager jeres billet til bådturen på hotellet. I receptionen kan I vælge dagen for udflugten. Bemærk venligst, at udflugten kan blive aflyst pga. dårligt vejr.

Udflugten starter kl. 09.30 og varer ca. 4 timer. Sprogene på bådturen er tysk, engelsk, italiensk og spansk.
Mødested: Ponte della Paglia - Boks Serenissima Motoscafi - Riva degli Schiavoni, nær San Marco Hotel Danieli

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,1 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per Dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Lejlighed

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Den inkluderede bådtur

I vil modtage jeres billetter til bådturen på hotellet. I kan i reception bestemme, hvilken dag I ønsker bådturen skal finde sted

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede Hotel Elite Mestre ligger på Venedigs fastland. Fra hotellet til Marco Polo Lufthavn er der omkring 9 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice