Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storslåede, spektakulære Dubai

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Dubai
kr. 790,-
Pris fra kr. 499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kombiner både afslapning og oplevelser i Dubai! I bor på Ibis Styles Jumeira inkl. morgenmad og mulighed for tilvalg af udflugter

Dubai — spektakulære skyskrabere, ekstravagante indkøbscentre, fashionabelt natteliv og selvfølgelig fantastisk vejr og enestående strande. Samtidig lever de kulturelle kontraster i Dubai, hvor gallerier viser nutidig arabisk kunst, hyggelige tehuse vidner om fortidens traditioner, ej at forglemme de traditionelle basarer med en overflod af guld og varme krydderier. I bor 1,9 km fra den offentlige Jumeirah Beach, som nemt kan nås med taxa. På jeres hotel får I dagligt serveret morgenmad, og samtidig har I også mulighed for at tilvælge en række udflugter — måske vil I opleve byen sammen med en guide? Eller måske med egne øjne se de storslåede sandbanker i Dubais ørken? Der er ihvertfald rig mulighed for at kombinere både afslapning og oplevelser på denne tur.

Inklusive
 • Ibis Styles Jumeira: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
Tilvalg
 • Ørkensafari
 • Dhow-bådcruise med middag
 • Guidet bytur i Dubai
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Dubai

For omkring 50 år siden var Dubai ikke mere end en lille fiskerby i ørkenen — uden en eneste skyskraber — men i dag har byen udviklet sig til en af verdens mest spændende, fremadrettede og visuelt imponerende metropoler! Denne magiske by har bogstaveligt talt nærmest alt, hvad I kan drømme om. Oplev alt fra gyldne sandstrande og svajende palmer på Jumeirah Beach til et imponerende udvalg af moderne modebutikker i et af verdens største shoppingcentre, Mall of the Emirates, indendørs skiløb og kamelridning i ørkenen. Besøg også Dubais velbevarede historiske steder, tag en slentretur på de farverige basarer, besøg den hvide moské Al Noor, og nyd den fabelagtige arabiske atmosfære og kultur, som også hersker i denne prægtige by. Afslut dagen med en smagfuld drink på en af de mange barer langs det trendy Dubai Marina.

Ibis Styles Jumeira

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Ibis Styles Jumeira + Exterior

Ibis Styles Jumeira er et moderne budgethotel med chikt interiør. Morgenmaden serveres i restauranten 'Street Cafe', og hotellet har endvidere 2 andre restauranter med henholdsvis indisk og italiensk tema. I kan også tage et dyp i den indendørs swimmingpool, og de, som ønsker at holde sig aktive i løbet af ferien, kan benytte hotellets fitnessrum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Samtidig bor I 1,9 km fra den offentlige Jumeirah Beach, som nemt kan nås med taxa.

 • +6
Læs mere
Ibis Styles Jumeira + Double Room

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er ca. 32 m² store og har en dobbeltseng, fladskærms-TV, telefon, skrivebord, gratis WiFi, aircondition, te- og kaffe-faciliteter samt eget badeværelse med bruser.

Vores tips
Se kort
 • Aftensmad med udsigt

  Prisbelønnet restaurant på Atlantis Hotel. Her har I udsigt til undervandsverdenen gennem de store akvarievinduer, alt i mens I nyder jeres mad.

  Restaurant Ossiano Restaurant
 • En tur på ski, mens I shopper

  Mall of the Emirates er det næststørste indkøbscenter i De Forenede Arabiske Emirater. Her kan I finde alt mellem himmel og jord, og endda også en indendørs ski-bakke...

  Butik Mall of the Emirates Butik
 • Kunstig palme-ø

  Denne kunstige halv-ø er lavet i en form for palmestruktur med 16 palmeblade og er omgivet af en 11 km lang halvmåne. Et unikt syn!

  Ø The Palm Jumeirah Ø

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Valgfrie udflugter

I har mulighed for at tilvælge en eller flere af følgende udflugter. Udflugterne kan tilvælges i bookingprocessen, hvor I ligeledes har mulighed for at tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur.

• Ørkensafari med grillmiddag: På denne udflugt skal I på en rutsjebanetur i ørkenen, hvor I i firehjulstrækkere kører op og ned ad sandbankerne. Efterfølgende skal I nyde en traditionel arabisk grillbuffet, ligesom der vil være andre aktiviteter, såsom mavedansershow, vandpiberygning og kamelridning. Udflugten varer 5-6 timer og finder sted på alle dage med afhentning på hotellet mellem kl. 15.00 og 15.30.

• Dhow-bådcruise med middag: Få en mindeværdig og afslappende aften på vandet i et traditionelt arabisk sejlskib kaldet 'dhow'. I sejler gennem Dubais bugt, der er omringet af højhuse og skyskrabere. Om aften serveres der en overdådig buffet, ligesom der vil være rig mulighed for at tage fantastiske billeder af oplyste Dubai, når mørket falder på. Sejlturen varer ca. 2 timer og finder sted på alle dage med afhentning på hotellet mellem kl. 18.30 og 19.00.

• Guidet bytur i Dubai: Glæd jer til at opleve Dubais mange ansigter under denne lærerige tur. Jeres engelsktalende guide vil vise jer flere af Dubais berømte seværdigheder blandt andet det historiske og kunstneriske område Bastakia, Dubai Museum, og I kommer med ud at sejle i en Abrah (en traditionel vandtaxi). I får også mulighed for at tage masser af billeder og selfies ved Jumeirah Moskeen og Burj Al Arab. Turen varer 4-5 timer og finder sted på mandage, onsdage og søndage med afhentning på hotellet omkring kl. 10.00.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Fly til Dubai tur-retur
 • Turistskat: Ca. 18 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 4-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Krav til pas

Når I rejser til De Forenede Arabiske Emirater, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart og skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til De Forenede Arabiske Emirater. Israelske stempler i passet giver normalt ikke problemer. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

De Forenede Arabiske Emiraters valuta er Dirham (AED)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Ramadanen

Ramadanen er den hellige måned i islam. I 2019 starter ramadanen den 5. maj og slutter den 4. juni.
Ramadanen medfører nogle ændringer i form af bl.a. spiseregler og påklædning, hvilket kan have betydning for jeres rejse.
Under ramadanen er det ikke tilladt at spise eller drikke i det offentlige rum, og vi opfordrer jer til at spise og drikke indendøre. Vi opfordrer jer også til, at I iklæder jer tøj, der dækker skuldre og knæ af respekt for kulturen. Vær opmærksom på, at ved solnedgang tager mange mennesker i moské, og offentlige veje og pladser kan derfor være travle. Mange forretninger vil også have ændrede åbningstider, så husk at undersøge eventuelle ændringer, så I undgår at blive skuffede.
Nogle hoteller kan have ændringer i deres restaurant-menu eller undlade at sælge alkohol under ramadanen.

Sted

Ibis Styles Jumeira ligger ca. 12 km fra Dubai Lufthavn, 1,9 km fra Jumeirah Beach og ca. 7 km fra den berømte skyskraber Burj Kalifa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice