• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5-stjernet ferie ved Costa Blanca

 • Solferie
 • 4, 5, 6, 7, 12 eller 14 overnatninger
 • Alicante
Ny
Pris fra kr. 2.209,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Bo ved kysten på det 5-stjernede Hotel SH Villa Gadea ved smukke Costa Blanca! Inkl. morgenmad, transfer & fly tur-retur

Costa Blanca fortryller sine turister — og det er ikke uden grund! Kystens turkise vand, dets rå klipper og den hvidmalede fiskerby Altea med sine hyggelige brostensbelagte gader, danner de perfekte rammer for jeres eventyrlige ferie. Når sulten trænger sig på, kan I forkæle jer selv med lækre fiskretter eller en klassisk paella, og sippe til en kop kaffe og søde churros til dessert... Mmm! Dette catalanske kystområde forgylder alle jeres sanser, og det 5-stjernede hotel Hotel SH Villa Gadea garanterer jer forkælelse og afslappende omgivelser. Så pak kufferten, og hop ombord på flyet til en skøn ferie på Altea.

Inklusive
 • SH Villa Gadea: 4, 5, 6, 7, 12 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad: Det er muligt at tilkøbe halvpension i bookingprocessen
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Alicante tur-retur
Altea

Kun en times kørsel fra den kendte, spanske kystby Alicante ligger Altea, der er en af Spaniens hyggeligste kystbyer. På trods af et stigende antal turister, har byen formået at bibeholde sin særegne, spanske charme, og så ligger den lige ned til det blå vand og omgivet af smukke bjerge. Selve byen ligger på en stejl bakketop, kun en kort gåtur fra havet, og de smalle, brostensbelagte gader gemmer på hyggelige butikker med brugskunst, lækre restauranter, charmerende, hvidvaskede bygninger og farvestrålende blomster. På toppen af bakken ligger kirken Virgen del Consuelo med sin letgenkendelige, blå kuppel, og herfra kan I genfinde pusten og nyde udsigten over Altea-bugten. I Altea er der en dejlig strandpromenade med hyggelige cafeer, og fine stenstrande. Lidt syd for byen ligger den populære Albir strand, og her kan I komme til med sporvognen på cirka en halv time.

SH Villa Gadea*****

 • Hotel
 • Alicante, Spanien
Pool

Det komfortable, fem-stjernede SH Villa Gadea ligger i udkanten af byen Altea, kun 300 meter til stranden. Fra hotellet har I en smuk udsigt over Altea-bugten. Hotellet har både inden- og udendørs swimmingpools, 4 restauranter, fitnessrum, spaområde med mulighed for at bestille forskellige behandlinger (mod gebyr), gratis WiFi og 24-timers åben reception.

 • +8
Læs mere
BedRoom

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er omkring 44 m² stort og er indrettet i middelhavsstil. Værelset er udstyret med altan, aircondition og varme, værdiboks, minibar (mod gebyr), TV, telefon, opholdsområde, skrivebord, gratis WiFi samt strygejern og strygebræt. Det private badeværelse har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Balcony

Superior dobbeltværelse med havusigt

Dette superior dobbeltværelse har altan med udsigt over havet. Værelset er ca. 44 m² stort og er indrettet i middelhavsstil. Værelset er udstyret med aircondition og varme, værdiboks, minibar (mod gebyr), TV, telefon, opholdsområde, skrivebord, gratis WiFi samt strygejern og strygebræt. Det private badeværelse har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Charmerende udsigt

  I finder en af Alteas mest spektakulære udsigter i den charmerende, gamle bydel Casco Antiguo, der ligger på byens bakketop. Gå op langs de hyggelige og smalle, brostensbelagte gader, der er omringet af chamerende, hvide huse, og nyd den fantastiske udsigt over havet og de små bjerge.

  Udsigtspost Mirador del Portal Viejo Udsigtspost
 • En malerisk kirke

  Midt blandt Alteas hvidmalede huse troner denne smukke kirkekuppel sig op. Den ikoniske kirke er en af de mest malede bygningskonstruktioner i Altea. Ligeså imponerende kirken er uden på, ligeså smuk er den indvendigt med sine hvide kalkvægge, mørke træbænke og sit gyldne alter.

  Kirke Parroquia De Nuestra Señora Del Consuelo Kirke
 • Kom ned i gear ved strandkanten

  Playa del Albir inviterer jer på ren afslapning langs strandkanten og en tur i bølgen blå. I kan slappe af med jeres yndlingsbog eller blot indeånde atmosfæren og nyde den fantastiske udsigt, som ligner et lærred, hvor der med lette penselstrøg er malet smukke bjerge, rå klippevægge og det uendelig hav. Kan det blive bedre?

  Strand Playa del Albir Strand
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne ved halvpension
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse med havusigt

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Parkering

Parkering ved hotellet koster 11 € per dag (betales på hotellet)

Wellnessområde

I kan tilkøbe adgang til hotellets spaområde, Health & Beauty Centre SH Villa Gadea Thalasso-Spa Altea, mod et gebyr hver dag fra kl. 10:00-18:00. I spaområdet finder i bl.a. en saltvandspool, spa, massagestole og vandfald. I kan også forkæle jer selv med en luksuriøs massage. Børn er tilladt i spaområdet hver dag fra kl. 10.00 til 11.30 og fra kl. 13.00 til 16.00. Brug af badetøfler og badehætte er obligatorisk.

Hotellets fitnessområde er åbent hver dag fra kl. 07.00 til 21.00.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Sted

Der er ca. 300 m fra SH Villa Gadea til stranden, og fra hotellet til Alicante Lufthavn er der omkring 68 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice