• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Prag skjulte skatte inkl. kanalrundfart

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger
 • Tjekkiet
Pris fra kr. 1.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Tag med til Prags skjulte hjørner udenom turistmængderne. Rejsen er inkl. hotel med morgenmad, kanalrundfart i Prags 'Lille Venedig' og fly tur-retur

Prag er en by for opdagelsesrejsende og en by fuld af modsætninger og et varieret kulturliv. Slå hurtigt et smut forbi de kendte seværdigheder som Karlsbroen og Det Astronomiske Ur, og begiv jer så ud på ukendte stræder! Læg vejen forbi Prags ældste kvarter Malá Strana, som oser af eventyrstemning og er en pittoresk yngling. I området Nové Město (lad jer ikke mislede af navnet, der på dansk betyder 'den nye by', bydelen kan nemlig dateres tilbage til 1348) finder I Nationalmuseet, Nationalteateret og den unikke isterning-formede tilbygning Laterna Magika. Men I skal ikke kun opleve Prags skjulte skatte fra gadeplan... I skal nemlig også på en kanalrundfart I Prags 'Lille Venedig', et område som andre turister sjældent får besøgt. I bor på et 4-stjernet hotel tæt på centrum inkl. morgenmad — glæd jer til at tage gennem Prags skjulte skatte!

Inklusive
 • Prag: 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Kanalrundfart i Prags 'Lille Venedig'
 • Fly fra København, Hamborg til Prag tur-retur
 • I bookingprocessen kan I se, hvilket hotel I kommer til at bo på
Prag

Den tjekkiske hovedstad er en majestætisk oplevelse. I den gamle bydel fortæller bygningerne, kirkerne og krummelurerne historier om fortidens storhed, og det er svært at forstå, at Prag for blot få årtier siden var mørklagt af Sovjetunionen. I dag stråler byen i al sin pragt, og i de brostensbelagte gader finder I seværdigheder i hobetal. Besøg f.eks. det historiske fort Vyšehrad, det lokale lørdags-madmarked på Naplavka, det sovjetiske TV-tårn, bestig bakken Vitkov, og oplev en af verdens største rytterstatuer samt det imponerende Nationalmonument. Husk også at tage forbi en af de populære ølhaver, der udover en formidabel udsigt over de mange tårne og røde tage, også har saftige grillpølser og lækre øl.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Vores tips
 • Imponerende bibliotek

  Biblioteket er beliggende i historiske bygninger, og er det næststørste bygningskompleks i Prag. Indenfor vil I opleve storslåede lokaler med gamle bøger, freskoer og antikke globusser. Her vil det næsten føles som om, at I er med i en Harry Potter-film.

  Bibliotek Clementinum Bibliotek
 • Mad og øl på middelaldervis

  Tjek lige kalenderen, for så snart I træder ned af trappen til denne bar og restaurant, er det lidt som om, at I er rejst tilbage i tiden til middelalderen. Den dunkle belysning og de rå stenvægge sætter stemningen, og den mørke, stille atmosfære giver et tiltrængt pust fra den travle ellers Pařížská Street. Priserne er iøvrigt yderst rimelige!

  Restaurant Krčma Restaurant
 • Igennem parkens nåleøje

  På Prag Slots nordside ligger det grønne område Jelení Příkop, eller Deer Moat, der tidligere var kongens jagtplads. I dag er her en indbydende park og en 84 meter lang gangtunnel med elegant murværk. Tunnelen er formet som et nåleøje, så selv om tunnelen er tæt og klaustrofober måske vil ryste på hovedet, så føles tunnelen ret så rummelig!

  Park Deer Moat og Deer Moat Pedestrian Tunnel Park

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Kanalrundfart i Prags 'Lille Venedig'

Oplev en skjult side af Prag på denne 45-minutters kanalrundfart i området 'Lille Venidig'. I starter sejturen på floden Vltava, hvor I fra vandsiden kan se kendte seværdigheder som Prag Slot og Karlsbroen. Men herefter slipper I udenom turistmængderne, når I bliver sejlet ind i Prags 'Lille Vendedig' langs den smukke Certovka-kanal (også kaldet 'Devil's Stream'), som kan dateres helt tilbage til år 1100. Beundr de pastelfarvede byhuse, grønne kanalstier, kirker, middelalderlige vandmøller og seværdigheder langs kanalbredden. Hør samtidig fascinerende historier om dette hemmelige hjørne af Prag, enten fra en live guide eller med audioguide.

Kanalrundfarten varer ca. 45 minutter og finder sted på rejsens dag 2. Turen starter kl. 10.30 med afgang fra dokken ved Karlsbroen. Sammen med jeres rejsedokumenter modtager I jeres billetter, som I skal udskrive og medbringe på kanalrundfarten.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem hotellet og kanalrundfarten tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kanalrundfart i Prags 'Lille Venedig'

Kanalrundfarten varer ca. 45 minutter og finder sted på rejsens dag 2. Turen starter kl. 10.30 med afgang fra dokken ved Karlsbroen. Sammen med jeres rejsedokumenter modtager I jeres billetter, som I skal udskrive og medbringe på kanalrundfarten.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Tjekkiets valuta er Tjekkiske koruna (CZK)

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice