Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo centralt på Generator Hostel i Rom

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 959,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg vidunderlige Rom, og bo på Generator Hostel Rome inkl. morgenmad, 1 flaske prosecco, 1 hovedret & fly tur-retur

Alle veje fører til Rom! Pak jeres tasker og gør jer klar til en fantastisk ferie i Evighedens By. Rom er en af Europas smukkeste byer — en by, der buner af kultuskatte, en charmerende atmosfære, smuk arkitektur kulinariske madoplevelser. Besøg det imponerende Colosseum, ruinerne af Forum Romanum og den smukke Villa Borghese. Og når I nu er i Rom, må I ikke snyde jer selv for at smage det italienske køkkens mange delikatesser. Nyd en lækker pizza, smagfulde pastaretter og en, to eller tre gelato-is. I bor centralt Generator Hostel Rome ca. 1,5 kilometer fra Colosseum og omkring 700 meter fra Santa Maria Maggiore. Derudover får I også en hovedretter på vandrehjemmet sammen med en prosecco. Kan I ønske jer mere af skønne Rom?

Inklusive
 • Generator Hostel Rome: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1x hovedret fra a la carte menuen (1 per person per ophold)
 • 1 flaske prosecco til middagen (1 per værelse)
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Rom, Leonardo da Vinci-Fiumicino tur-retur
Roma, bella Roma!

Mange har forsøgt at beskrive Roms særlige skønhed. Fra historikere, poeter og malere er Rom portrætteret som en af verdens mest imponerende storbyer grundet sin store historiske betydning og kulturelle rigdom. Men det, som skiller Rom fra mængden af vigtige kulturhovedstæder er stadens unikke atmosfære. I årtusinder har digterne kastet sig over opgaven at forklare, hvordan det føles at gå rundt i de smalle, snoede gader under den bagende sol til duften af kaffe og friskbagt brød, og få øje på en smuk kvinde i sommerkjole forsvinde på bagsædet af en Vespa til den bløde lyd af scooterens motor. Rom er en stad af skønhed, gastronomi, vin og kærlighed. Som den berømte forløber til renæssancen, maleren Giotto di Bondone, sagde: "Rom er byen af ekkoer, byen af illusioner og byen af længsel."

Generator Hostel Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
Lobby

Generator Hostel Rome er et nyligt åbent vandrehjem med en perfekt beliggenhed i Rom. Vandrehjemmet har 75 værelser og ligger ca. 1,5 km fra Colosseum. Generator Hostel Rome har også en café med italienske delikatesser, en bar hvor I kan nyde en drink og en lounge, hvor I kan slappe af.

 • +4
Læs mere
Generator Hostels 1

Dobbeltværelse

De elegante dobbeltværelser er ca. 15 m² store og har to enkeltsenge. Endvidere har værelserne skrivbord samt et privat badeværelse med håndklæder bruser og/ eller badekar og hårtørrer.

Generator Hostels 2

3-personersværelse

3-personersværelserne er ca. 28 m² store og har to køjesenge (fire sovepladser) samt et privat badeværelse med håndklæder bruser og/ eller badekar og hårtørrer.

Generator Hostels 3

4-personersværelse

4-personersværelserne er ca. 28 m² store og har to køjesenge (fire sovepladser) samt et privat badeværelse med håndklæder bruser og/ eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • De romerske guders tempel

  Pantheonen blev opført første gang i 120 f.v.t. af kejser Hadrian til ære for de romerske guder. Bygningen har en slående rund form med verdens største ikke-forstærkede kuppel. Pantheonen blev givet i år 609 til paven, som gjorde det til en kirke, og kirken har også spillet en centralt rolle i Dan Browns bog Engle og Dæmoner.

  Kirke Pantheon Kirke
 • H.C. Andersens café i Rom

  Antico Caffé Greco er en af Roms ældste caféer og åbnede første gang sine døre i 1760. Caféens indretning og tjenernes påklædning leder tankerne hen på en svunden tid og er nærmest et museum i sig selv. Caféen var også H.C. Andersens stamsted i Rom, hvor han diskuterede med andre litterære kunstnere.

  Bar Caffè Greco Bar
 • Gode, gamle romere

  Vær stjernen i jeres eget gladiatorspil i verdens største amfiteater! De romerske ruiner er et must for alle førstegangsbesøgende.

  Ruin Colosseum Ruin

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 27 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 5 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 5 år per 3-personersværelse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 5 år per 4-personersværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

3-personersværelse : Børnerabat gælder kun ved min. 3 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-11 år: får 50% rabat per overnatning
4-personersværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 4 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-11 år: får 50% rabat per overnatning
Dobbeltværelse : Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

1x hovedret og prosecco

I aftaler nærmere med receptionen ved ankomst, hvornår I ønsker at modtage jeres hovedret samt prosecco

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Generator Hostel Rom ligger ca. 31 km Fra Leonardo da Vinci Lufthavn. Herfra kan I tage toget til Termini Stationen i Rom. Herfra er der ca. 1 km til vandrehjemmet. Fra Ciampino Lufthavn til vandrehjemmet. Fra lufthavnen kan i tage shuttlebussen Terravision til Termini Station. Fra stationen er det ca. 1 km til Generator Hostels.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice