• Med indkvartering

Italienske drømme på slot i Umbrien

 • Solferie
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Province of Perugia
Ny
kr. 1.640,- -27%
Pris fra kr. 1.199,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Bo på Castillo di Baccaresca med morgenmad, velkomstdrink med snacks, adgang til spa, rabat på wellnessbehandlinger og vinsmagning med lokale vine

Grønne bakketoppe, maleriske olivenlunde, idylliske landsbyer og en gastronomi uden lige. Umbrien og Perugia-provinsen gemmer på alt dette og meget mere! Den italienske region er endnu ganske ukendt i forhold til naboregionen Toscana, men det er kun til jeres fordel. Under jeres ophold bor I på et slot fra det 14. århundrede, hvis charme ikke er til at modstå, og hvor I har både morgenmaden og adgang til hotellets spaområde inkluderet. For at fuldende jeres ophold skal I til vinsmagning med husets engelsktalende sommelier, hvor I både skal smage og høre om de lokale vine. Vil I give ferien et ekstra gastronomisk 'touch', har I mulighed for at deltage i en pasta-workshop eller tage med på trøffeljagt... Den italienske drøm går i opfyldelse i Umbrien!

Inklusive
 • Castello di Baccaresca: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til hotellets spaområde (1 per person per ophold)
 • Velkomstdrink og lokale snacks
 • 20 % rabat på spa-behandlinger
 • Vinsmagning med 4 lokale vine
Tilvalg
 • Pasta-workshop
 • Trøffeljagt
Velkommen til Umbrien!

Umbrien er Italiens grønne hjerte, der endnu er helt uspoleret af masseturismen, og som gemmer på utallige, fantastiske kulturskatte. Regionen er ikke blot et gastronomisk paradis med frodige vinmarker, maleriske olivenlunde og en madkultur i en klasse for sig, området gemmer også på oplevelser inden for sport og sightseeing. De idylliske landsbyer er beriget af gamle religiøse bygninger, smukke kunstmuseer og hyggelige, lokale madmarkeder. Udenfor landsbyerne venter jer en vidunderlig natur, hvor I kan tage på vandreture langs de lange enge og op ad bakketoppe med udsigt til majestætiske bjerge. Velkommen til Umbrien!

Castello di Baccaresca

 • Hotel
 • Province of Perugia, Italien
Front1

Castello di Baccaresca ligger i en stemningsfuld og gammel bygning, der (som navnet antyder) var et slot tilbage i det 14. århundrede. Interiøret er tro mod bygningens historie, og fællesrummene såvel som værelserne er nydeligt restaureret, hvilket giver hotellet et indbydende og moderne pust. Rundt om hotellet finder I en stor park og fra den udendørs swimmingpool har I panoramaudsigt over den umbriske natur. Castello di Baccaresca har endvidere et spaområde med dampbad, finsk sauna, sansebruser, boblebad med chromoterapi og afslapningsrum. Det er endvidere muligt at bestille diverse wellnessbehandlinger og massager (mod gebyr). Sidst men ikke mindst finder I både en morgenmadrestaurant, a la carte restaurant og en lounge-bar.

 • +6
Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

Alle hotellets dobbeltværelser er unikt indrettede, og ikke to værelser er ens. På værelserne finder I en dobbeltseng, LCD-TV, aircondition, minikøleskab, værdiboks, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Vores tips
 • Umbriens hovedstad

  Udover at være en yderst hyggelig og malerisk by er Perugia hovedstaden i Umbrien. Start ved et af byens vartegn det gamle fort Rocca Paolina, og gå langs Corso Vannucci til byens hjerte torvet Piazza IV Novembre. Gå også ned ad den tidligere viadukt Via dell’acquedotto, bygget fra 1254-1280... Og så er maden i Perugia altså også farlig god!

  Landsby Perugia Landsby
 • Tryllebindende UNESCO-by

  Siden det 13. århundrede har pilgrimme valfartet til Assisi for at ære Skt. Frans, som blev født og begravet her. Men I behøver absolut ikke at være religiøse for at nyde skønheden i denne postkort-perfekte UNESCO-by. Indrammet af Umbriens lange, bølgende bakker og skovene i Monte Subasio er Assisi en af de bedst bevarede middelalderbyer i verden.

  Landsby Assisi Landsby
 • Tipicamente Umbria

  Nogle siger, at Umbriens oste ligner dens indbyggere — enkle, autentiske og med masser af smag. For en hurtig 'aperitivo' kan I på Caffe Dal Perugino nippe til et stykke Pecorino lavet på fåremælk eller komælksosten Caciotta — selvfølglig ledsaget af et glas tørt hvidvin eller en dybrød Sagrantino.

  Italiensk restaurant Caffe Dal Perugino Italiensk restaurant
Oplevelser som tilvalg

Pasta-workshop:
Der er vel næppe noget mere italiensk end hjemmelavet pasta? På denne workshop får I 3 timer sammen med kokken til at lære, hvordan I laver hjemmelavet pasta. Det er ikke så svært, som I tror! Og resultatet er muligvis hundrede gange bedre, end den pasta vi køber i butikkerne. I aftaler tid og sted for workshoppen med hotellet ved ankomst.

Trøffeljagt:
Kendt som en delikatesse siden oldtiden er trøfler (trods deres ydmyge udseende) betragtet som en guddommelig spise. Umbrien er kendt for sine trøfler, der her vokser i rigelige mænger rundt i det umbriske landskab. På denne heldagstur skal I sammen med en guide og dennes hund på jagt efter 'jordens guldklumper'. Turen afsluttes med et måltid, hvor I kommer til at smage på trøflerne. I aftaler tid og sted for turen med hotellet ved ankomst.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,6 € per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Castello di Baccaresca. Du indgår derfor direkte aftale med Castello di Baccaresca. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.711,- - kr. 3.993,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
en tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben dagligt fra kl. 09.00 - 20.00 (afhængigt af vejret)

Spaområde

I hotellets spaområde finder I dampbad, finsk sauna, sansebruser, boblebad med chromoterapi samt afslapningsrum. Det er endvidere muligt at bestille diverse wellnessbehandlinger og massager (mod gebyr). Vi anbefaler, at I bestiller tid direkte hos Castello di Baccaresca inden afrejse.

Spaområdets åbningstider:
Mandag til torsdag: fra kl. 11.00 til 19.00
Fredag, lørdag og søndag: fra kl. 10.30 til 19.30

Tidspunkt for brug af jeres spa-adgang aftales med Castello di Baccaresca ved ankomst (senest dagen inden)

Vinsmagning

Jeres inkluderede vinsmagning finder sted på Castello di Baccaresca. Her kommer I til at smage på 4 forskellige lokale vine, mens husets engelsktalende sommelier fortæller jer om vinene.

Tidspunkt for smagningen aftales med Castello di Baccaresca ved ankomst (senest dagen inden)

Sted

Castello di Baccaresca ligger ca. 42 km fra Umbriens hovedstad Perugia og ca. 200 km sydøst for Firenze. Hotellet ligger ca. 1.700 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 1.780 km fra København med færgen over Gedser - Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice