• Med indkvartering

Jule - og vinterstemning i Trentino

 • Skiferie
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Truden im Naturpark
Ny
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Tag med til sneklædte bjergtoppe i Trentino! I bor på Gasthof Zum Löwen-Post inkl. halvpension, 'Guest Card' og i køreafstand til julemarkeder

Saml hele familien, og kør afsted på en dejlig vinterferie omkring jul og nytår eller i det nye år. Destinationen er italienske Sydtyrol, hvor de sneklædte alper står smukt i horisonten, og hvor dalene aldrig er set dybere — på den helt rigtige dag kan det altså føles helt magisk! I bor i Trentino-området, ikke langt fra Dolomitterne, og i køreafstand fra jule- og vintermarkeder i Bolzano og Trento. På jeres hotel har I inkluderet halvpension, og I får samtidig et 'Guest Card', som giver jer rabatter og fordele til aktiviteter i området. Blandt andet kan I tage ud og stå på skøjter, tage i svømmehallen eller nyde en frokost i en alpehytte. Der er nu altså noget helt specielt ved at være sammen med familien i et ægte 'winter wonderland'!

Inklusive
 • Gasthof Zum Löwen-Post: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension (inkl. vand og 1 glas vin til aftensmaden)
 • 1 flaske vin ved ankomst
 • 'Guest Card': Kort med rabatter til aktiviteter i området
Vinter i sydtyrolske Trentino

Sydtyrol er en herlig blanding af tysk og italiensk kultur, alper og middelhavsstemning. Traditioner, madlavning og kultur er påvirket fra begge verdener, og her kan I finde frisklavet pasta i rustikke alpehytter. I dette vidunderlige bjergområde kan I trække stikket ud i nogle dage og bare hygge jer med hinanden og nyde den fantastiske natur, som er lige udenfor døren. Hvis I har lyst til en dag på ski, er der også rig mulighed for det. De italienske Dolomitter er nemlig en populær destination, når ferien skal tilbringes på brædder i fuld fart ned af snehvide pister. De høje tinder er også spækket med historiske monumenter, for her fandt der flere slag sted under 1. Verdenskrig. I dag er bjergtoppene ikke bare fredfyldte og idylliske steder at stå på ski, men også at kælke, snowboarde eller gå nogle gode, lange ture. I regionen ligger selvfølgelig også en masse hyggelige byer, der er værd at besøge. Tag for eksempel til Trentinos spændende og historiske hovedby, Trento, eller til den hyggelige Bolzano.

Gasthof Zum Löwen-Post

 • Hotel
 • Truden im Naturpark, Italien
Gasthof Zum Löwen-Post + Outside

I den lille bjerglandsby Truden i Sydtyrol ligger Gasthof Zum Löwen-Post. Hotellet ligger midt i naturparken Trudner Horn, hvor I finder adskillige vandre- og cykelstier. Det familiedrevne Gasthof Zum Löwen-Post har i flere generationer budt gæster velkommen i et hjemligt miljø i klassisk indretningsstil med farverige detaljer. I restauranten serveres der morgenmadsbuffet og til aften en 4-retters menu. På en god dag kan I nyde en kop kaffe med et hjemmebagt stykke kage på hotellets terrasse eller i haven. Endvidere har hotellet en legeplads og parkeringskælder (100 m fra hotellet).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Stanadard Room3

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De enkelt indrettede dobbeltværelser er 20 m² store og er udstyret med en dobbeltseng, en sovesofa, et lille siddeområde, TV og værdiboks. Badeværelset har bruser og toiletartikler.

På jule- og vintermarkeder i Trentino

Bolzano Julemarked:
Fra den 22. november 2018 til den 6. januar 2019 kan I tage på julemarked i Bolzano. I år bliver det 28. gang, at julemarkedet finder sted, og traditionen tro åbner 80 stader og 3 madboder lugerne med masser af julestemning. De små boder sælger kun lokalt producerede genstande — alt fra trævarer til dekorationer til traditionelle kager og konfekture, beklædningsgenstande, papirvarer, stearinlys og håndlavede julekugler. Der er yderligere et værksted, hvor I kan beundre kunsthåndværkere udføre deres håndværk. Smagsløgene kan tilfredsstilles med en varm kop glögg eller et stykke æblestrudel, og børn kan få julelys i øjnene med en tur i hestevogn eller i karrusellen. Bolzano ligger ca. 35 km fra hotellet.

Trento Julemarked:
Hvert år fra den 24. november til den 6. januar finder det berømte julemarked i Trento sted. Siden 2014 bliver julemarkedet afholdt på to steder: Piazza Fiera-pladsen og Piazza Cesare Battisti-pladsen, og det er ikke uden grund, at Trento er kendt som 'Città del Natale' — 'Jule-byen'. På en spadseretur mellem de små træboder finder I lokalt håndværk, gaveideer og juledekorationer kombineret med udsøgte delikatesser. Markedet har også et 'grønt aftryk' med fokus på bæredygtighed, hvorfor mange af de lokale produkter bærer økocertificeringen 'Dolomiti Energia'. Trento ligger ca. 50 km fra hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Top One Tour Operator. Du indgår derfor direkte aftale med Top One Tour Operator. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-14 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i hotellets bibliotek og i nabohuset 'Zur Post'

Rabatkort til aktiviter i området

I vil modtage jeres rabatkort samt yderligere information om brug af kortet ved ind-checking på hotellet

Sted

Gasthof Zum Löwen-Post ligger ca. 200 km nord fra Venedig og ca. 150 km syd for østrigske Innsbruck. Kører I fra Jylland har I 1.215 km fra den dansk-tyske grænse, og fra København har I ca. 1.300 km med færgen over Gedser - Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice