• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev det søde liv i Dublin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Dublin
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Skål i Guinness! Oplev Dublins fascinerende kultur, spændende historier og musiske rytmer inkl. morgenmad & fly tur-retur

Irlands hovedstad, Dublin, bobler af lyriske toner, humørfyldt stemning og fascinerende historier! Spadser langs de hyggelige brostensbelagte gader og smukke parker, gå en tur over Ha'penny Bridge, og beundr den imponerende Dublin Katedral. Lad lyden af irsk folkemusik tage jer til den nærmeste pub, og bestil irske specialiteter som "Black Pudding" eller "Dublin Coddle" — efterfølgende kan I skylle de rustikke retter ned med en traditionel Guinness eller at glas single malt whiskey til dessert. Det er ikke underligt, at den fantastiske irske kultur med hensyn til musik og den hjemmelige, hyggelige atmosfære gør, at man med det samme føler sig velkommen! Så hvad venter I på?

Inklusive
 • Clayton Hotel Leopardstown: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Dublin tur-retur
Dublin, en by af kontraster

Den irske hovedstad Dublin har formået at udvikle sig til en spændende storby uden at miste sin autenticitet. Dublin er en skøn storby, som byder på pubs og gotiske katedraler, men også trendy cafeer, natteliv og lækre butikker. Dublins centrum er lille, og derfor er det nemmest at besøge de fleste turistattraktioner til fods. Et par must-see-seværdigheder er for eksempel Dublin Castle, den romansk-gotiske Christ Church Cathedral, det georgiske Merrion Square, The Spire (emblemet på det moderne Dublin), National Gallery og National Museum of Ireland — for blot at nævne nogle få højdepunkter. Husk også at besøge Temple Bar, det engang nedslidte kvarter, som sidenhen er blevet komplet renoveret og nu blomstrer med gallerier, musik- og filmsteder, barer, pubs samt hyggelige restauranter. Shopping sker på Dublins livlige shoppinggade Grafton Street, som er et besøg værd blot for sit smukke arkitektoniske udtryk. Trænger I til et hvil, så tag forbi Phoenix Park, som støder op til centrum, og er den største park i Europa.

Clayton Hotel Leopardstown

 • Hotel
 • Dublin, Irland
Clayton Leopards Town - Exterior-1

Det moderne Clayton Hotel Leopardstown ligger i udkanten af Dublin med gode offentlige transportmuligheder ind til Dublin centrum og Dublin Lufthavn. Hotellet er et hyppigt mødested for forretningsrejsende, hvilket hotellet bærer præg af med sin flotte og stilrene indretning. I finder både restaurant og bar på hotellet samt en terrasse med udsigt over landskabet.

 • +8
Læs mere
Clayton Leopards Town - Superior Standard

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 25 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har TV, strygebræt samt te- og kaffefaciliteter. De private badeværelser har hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • En pub med historie

  Besøg på den mest berømte bar i Dublin! På Temple Bar, der deler navn med distriktet den ligger i, er god service er i centrum. Find denne røde — næsten oplysende — pub på hjørnet af Parliament St og Essex St, og træd ind i en hyggelig verden designet i mørkebrunt træ. Her kan I nemt få flere timer til at gå med at tjekke alle detaljerne ud!

  Bar Temple Bar Bar
 • En verden af gourmetmad

  Butikken, der oprindeligt åbnede som en fiskehandler tilbage 1940'erne, ved en ting eller to om god fisk og kvalitetsprodukter. I den familiedrevne Caviston Food Emporium kan I købe alverdens delikatesser og nyde frisk seafood i den tilstødende restaurant. Et mekka for madelskere — pakket fra gulv til loft med et fantastisk udvalg af lækkerier!

  Butik Cavistons Food Emporium Butik
 • Kongen af irsk whiskey

  På Jameson Distillery har man destilleret whiskey fra 1780 og helt frem til 1971. I dag er dørene stadig åbne, og I kan tage på en rundvisning i destilleriet. Lær om processerne, og afslut med at smage på de gyldne dråber!

  Museum Jameson Distillery Museum
 • Dublins ældste pub

  The Brazen Head åbnede første gang sine døre i år 1198. På trods af dens mange år på bagen er den hyggelige stemning, de glade dage og det høje humør stadig intakt! Der er live musik alle ugens syv dage, og på enkelte aftener kan I også høre irsk historiefortælling — hvis I kan forstå irenes let genkendelige accent.

  Bar The Brazen Head Bar

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltperson tillægsgebyr

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Forsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Clayton Hotel Leopardstown ligger mindre end 500 meter fra nærmeste togstop. Fra hotellet til Dublin centrum er der ca. 11 km og omkring 21 km til Dublin Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice