• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sidste chance: Chikt hotel på Mallorca

 • Solferie
 • 4, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Santa Ponsa
Ny
Pris fra kr. 1.419,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 12 gange

Få et sidste skud sol og sommer med et smut til Mallorca på det 4-stjernede Hotel Santa Ponsa Pins med halvpension, fly tur-retur og transfer

Hvem drømmer ikke om at forlænge sommerens sol og varme bare en lille smule længere? Gør du også, så tag med til det lille ferieparadis Santa Ponsa på Mallorca! Pak ikke sommertøjet væk endnu, for i denne kystby er der stadig solskin, lækre temperaturer og sand feriestemning. Tag en tur ned til stranden, som ligger kun en kort gåtur fra hotellet, eller nyd roen ved poolen. I bor på et stilfuldt, 4-stjernet hotel med et idyllisk bjerglandskab som baggrund — perfekt til en solrig ferie i efteråret!

Inklusive
 • Hotel Santa Ponsa Pins: 4, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med halvpension
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Palma de Mallorca tur-retur
Santa Ponsa på Mallorca

På Mallorcas sydvestlige side finder I feriebyen Santa Ponsa. Omgivet af smuk natur, bjerglandskaber og gyldne strande kan denne kystby med rette kaldes et ægte ferieparadis. Her finder I to smukke strande — den største strand Playa de Santa Ponsa og ved den mindre bugt Caló d'en Pallisser. Byen har også spillet en væsentlig rolle i Mallorcas historie, hvorfor I kan finde spændende, arkæologiske udgravninger fra romerske og mauriske tider. Feriebyen tiltrækker besøgende fra hele Europa, som ynder at nyde den maleriske udsigt fra marinaen og bugten, op mod bjergene og med naturen i baggrunden. Santa Ponsa har med andre ord både noget for strandløven, kulturelskeren, historienentusiasten, men mest af alt for jer, som har brug for en lille pause væk fra hverdagen.

Hotel Santa Ponsa Pins****

 • Hotel
 • Santa Ponsa, Spanien

Hotel Santa Ponsa Pins ligger en ca. 600 meters gåtur fra nærmeste strand, Playa de Santa Ponsa, og ca. 400 meter fra Santa Ponsa Plaza. På det 4-stjernede hotel finder I en restaurant, der serverer en international morgenmadbuffet, og I baren kan I nyde en drink (mod gebyr). I kan tage en dukkert i swimmingpoolen og holde formen ved lige i fitnessrummet. Der tilbydes endvidere forskellige spa- og skønhedsbehandlinger (mod gebyr), gratis WiFi og en døgnåben reception.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Room

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er 24 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelserne finder I endvidere en lille terrasse, gratis WiFi, fladskærms-TV med satellitkanaler, minibar, værdiboks, aircondition og skrivebord. I har også et badeværelse med hydromassagebruser.

Vores tips
 • Et lille strejf af luksus

  Skibet er ladet med... luksus yachter i Port Adriano! Jer, som sætter pris lidt luksus, finder her også en række luksusbutikker og førsteklasses restauranter langs den glamourøse lystbådehavn. Nyd det bedste penge kan købe, eller tag blot et smugkig på en livsstil, der ikke skorter på super-yachter, vild gastronomi og designershopping.

  Attraktion Port Adriano Attraktion
 • Arkæologi med udsigt

  Er I interesserede i historie og samtidig på jagt efter byens bedste udsigt? Få begge ved at gå til parken 'Sa Morisca', og se udgravninger fra romerske og mauriske tider. Kun en spadseretur fra centrum af Santa Ponsa, kan I her også nyde den smukke udsigt ud over de arkæologiske fund og området.

  Museum Parque Arqueológico - Puig de sa Morisca Museum
 • Middag på marinaen

  Med en dejlig beliggenhed i bådklubben Club Nàutic Santa på marinaen i Santa Ponsa kan I se frem til et måltid med udsigt over havet. Vælg mellem middelhavsretter med et spændende tvist, og hvor frisk fisk og kød er i fokus — selvfølgelig akkompagneret af spanske vine og en hyggelig, autentisk atmosfære.

  Restaurant 7 FUEGOS Restaurante en Santa Ponsa Restaurant
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben dagligt fra kl. 10.00 - 18.00 frem til ca. november måned. Dette afhænger af vejret, eftersom poolen er ikke opvarmet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Hotel Santa Ponsa Pins ligger ca. 600 meter fra stranden Playa de Santa Ponsa og ca. 400 meter fra Santa Ponsa Plaza. Palma de Mallorca Lufthavn ligger 21,2 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice