• Med fly
 • Med indkvartering

Kom i julehumør i herlige London

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Storbritannien
Pris fra kr. 1.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

Kom i julestemning i magiske London, der bare er det ekstra hyggelig i juletiden, inkl. morgenmad og fly tur-retur

Farverige julebelysninger, overdådige butiksvinduer, festlige musikindslag og duften af brændte mandler venter jer i Londons gader! I London kan I opleve historie og kultur kombineret med en masse julehygge og -shopping, hvor I kan finde fantastiske gaver til vennerne og hele familien. En magisk juleferie til London involverer tusindvis af farverige lys, hyggelige julemarkeder og en vidunderlig atmosfære. I kan også glide rundt på isen på en af byens mange anlagte skøjtebaner. Fejr den bedste tid på året med en vidunderlig storbyferie til London!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 nætter i London
 • I bookingprocessen kan I se, hvilket hotel I kommer til at bo på
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund, København, Hamborg til London-Gatwick, London-Luton, London-Stansted tur-retur
Jul i London

Duften af varm chokolade, ristede mandler og julegran blandes med synet af farverige lanterner, begejstringen fra skøjtende børn og julehumøret, der har spredt sig over byen. Julestemningen i London er noget alle bør opleve mindst én gang, da det ganske enkelt er fantastisk! Gå en tur langs Themsen, og indånd den friske juleluft, der skyller ind over London, eller køb julegaver på et af de mange smukke julemarkeder eller den berømte Oxford Street, der er pyntet op til højtiden.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Julemarkeder i London

Winter Wonderland i Hyde Park: Dette smukke marked har forskellige forlystelser både for store og små, en skøjtebane og mange juleboder, der sælger lokale delikatesser, varme drikke til ganen, og måske finder I også årets julegave her. Winter Wonderland i Hyde Park er åben fra den 22. november — 6. januar (lukket 25. december).

Leicester Square Christmas Market: Dette marked forvandler byen til et magisk eventyr med traditionelle boder, der sælger håndlavede produkter samt lokale delikatesser. Markedet åbner den 9. november og lukker i begyndelsen af ​​januar.

Greenwich Christmas Market: Fejr julen med en tur på dette dejlige julemarked. Her finder I julegaver, god mad og varme drikke, som giver jer varmen i den kolde tid. Spadser rundt mellem boder og farverige lys, og nyd jeres juleferie! Markedet er åbent til 27. november til den 24. december.

Kingston Christmas Market: Kingston lyses hvert år op med tusindvis af farverige julelys. Med over 50 forskellige boder er det meget sandsynligt, at I finder jeres julegaver her! I kan også nyde gode engelske delikatesser på markedet. Præcise datoer for markedet er endnu ikke fastlagt, men markedet begynder engang i november.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Kæledyr

Det er ikke tilladt at have kæledyr med pga. flyrejsen

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Valuta

Englands valuta er Pound sterling (GBP)

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice