• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Paradisøen Mauritius med all-inclusive

 • Solferie
 • 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 overnatninger
 • Poste Lafayette
Ny
Pris fra kr. 10.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Tag med til eksotiske Mauritius på Jalsa Beach Hotel & Spa, som ligger lige ned til stranden. Rejsen er inkl. all-inclusive, fly tur-retur og transfer

Forestil jer at sidde med en kold cocktail i hånden og fødderne i det hvide sand, mens I nyder udsigten over Det Indiske Ocean — kan en ferie blive bedre? Tag med til eksotiske Mauritius, hvor I bliver forkælet med all-inclusive og afslapning ved enten poolen eller paradisstranden lige ved hotellet. Smæk benene op med en bog i hænderne, køb en spabehandling på hotellet, tag på opdagelse i nationalparken Bras d'Eau eller bliv fortryllet af en smuk solnedgang — en ferie på Mauritius er ren terapi for krop og sjæl!

Inklusive
 • Jalsa Beach Hotel & Spa: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med all-inclusive
 • 30-minutters massage per person (gælder for rejsende mellem 01.05-30.09.2019)
 • Gratis opgradering til deluxe dobbeltværelse (gælder for rejsende mellem 01.05-30.09.2019)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Plaisance tur-retur
Tilvalg
 • Heldagstur på katamaran
 • Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius
 • Mauritius' kultur & religion (heldagstur)
 • Mauritius' historiske attraktioner (heldagstur)
 • Fortidens Nord (heldagstur)
Paradis på jord

Tusindvis af kilometer fra Danmark, midt i Det Indiske Ocean, ligger den tropiske ø Mauritius. Mauritius er tilhørende det afrikanske kontinent, og med rette kaldes øen for det rene paradis på jord. Her bliver I omgivet af mageløse strande, en farverig undervandsverden og et frodigt vulkansk landskab med ananasplantager, bevoksede jungler og knejsende klipper. Mauritius er som skabt til vidunderlige solferier, men øen byder også på meget andet. Tag en dagstur til nationalparken Bras d'Eau, som med sikkerhed vil fortrylle jer med sine frodige skove, fossende floder, smukke vandfald og kridthvide strand. Nationalparken er også populær for fugleelskere, da I her kan finde masser af eksotiske fuglearter og den største population af arten Mauritius Paradise Flycatcher. I kan også besøge byen Port Louis, som er øens hovedstad og helt sikkert er et besøg værd. Besøg byens markeder, hvor I kan købe lokale souvenirs eller oplev Champ de Mars, som er en af ​​de ældste hestevæddeløbsbaner i verden. I kan også se den smukke kirke Reine de la Paix med den tre meter høje marmorstatue af Jomfru Maria.

Jalsa Beach Hotel & Spa

 • Hotel
 • Poste Lafayette, Mauritius
 Jalsa Beach Hotel & Spa pool

Jalsa Beach Hotel & Spa har den perfekte beliggenhed ned til de kridhvide sandstrande og azurblåt hav. Hotellet råder over 66 værelser fordelt på 3 etager, en privat strand med strandbar og liggestole samt en udendørs swimmingpool med bar og en hyggelig have. Desuden har hotellet et spaområde, hvor I kan benytte jer af faciliteterne og modtage forskellige wellnessbehandlinger (mod gebyr). I restauranten får I serveret alle dagens måltider med inspiration fra forskellige verdenskøkkener. Hvis dagene skal fyldes med aktiviteter, har I mulighed for at leje cykler, windsurfing- og snorkleudstyr samt kanoer (mod gebyr). I kan selvfølgelig også bare slappe af og rulle håndklædet ud på stranden eller ved den udendørs swimmingpool.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
 Jalsa Beach Hotel & Spa standard room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet i afrikansk stil med moderne detaljer og er ca. 30 m² store. Værelserne har udsigt til hotellets have og er udstyret med en dobbeltseng samt badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. Desuden finder I telefon, TV, kaffe- og te-faciliteter, værdiboks og aircondition på værelserne.

Jalsa Beach Hotel & Spa Deluxe Room

Deluxe dobbeltværelse med hav- eller pooludsigt

3 voksne per værelse

Deluxe dobbeltværelserne har udsigt over havet eller swimmingpoolen. Værelserne har altan, LCD-TV, telefon, værdiboks, kaffe- og te-faciliteter samt aircondition. Badeværelset har bruser, toiletartikler og hårtørrer.

Valgfrie udflugter

Selvfølgelig kommer I til Mauritius for at slappe af og nyde varmen. Men I kan også vælge at tage på udflugter, hvor I får set lidt mere af paradisøen enten på land eller til vands. Udflugterne kan tilkøbes i bookingprocessen.

 • Heldagstur på katamaran: Føl vinden i håret og i ansigtet, mens I sejler ned langs østkysten for at beundre Grand River South East-vandfaldene. På katamaranturen kan I svømme og snorkle i det azurblå hav og nyde en BBQ-frokost ombord. Undervejs vil I gøre et kort stop på den berømte Robinson Crusoe ø, Ile aux Cerfs. Udflugten inkluderer transport, BBQ-frokost og drikkevarer. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på mandage, torsdage og lørdage.
 • Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius: Under denne heldagsudflugt vil I besøge den fantastiske dal Charamel, som er kendt for sine farverige bakker med jord i farverne rød, brun, violet, lilla, grøn og blå. De flerfarvede bakker er et særligt naturfænomen skabt af tidligere vulkansk aktivitet. I kommer også forbi nationalparken Black River Gorge, hvor I kan beundre den uberørte natur i junglen og de mange smukke vandfald. Udflugten inkluderer transport, frokost på restaurant og adgang til Charamel. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på tirsdage.
 • Mauritius' kultur & religion (heldagstur): I starter dagen med at besøge hindutemplet Maheswarnath Mandir i Triolet, der på Mauritius er det ældste og største hinduistiske tempel af sin slags. Herefter tager I til det fantastiske fort La Citadelle i Port Luis, hvor I får et flot overblik over hovedstaden. Opdag efterfølgende kontrasterne i øens mangfoldige religion med et besøg til den kinesiske Kwan Tee Pagoda, den katolske St. Louis Katedral, og Jummah-moskeen. I kommer også forbi Port Luis' største marked, Museum of Port Louis og Apravasi Ghaat, hvor de første indiske arbejdere trådte land på Mauritius. Udflugten afsluttes med et besøg ved en privat samling af vintagebiler samt den tidligere sukkerørsfabrik L'Aventure du Sucre. Turen varer hele dagen og inkluderer transport, engelsktalende guide samt en typisk kreolsk frokost på Chez Aante Athalie Table D'Hote.
 • Mauritius' historiske attraktioner (heldagstur): Oplev Mauritius' historiske højdepunkter på kun én dag, når I kommer forbi Apravasi Ghat i Port Louis, hvor næsten en halv million indiske gæstearbejdere i årene 1834-1920 trådte i land. Herefter kører I vest på for at besøge fæstningerne kaldet 'Martello towers', som blev bygget langs kysten under det britiske imperie. Til sidst når I til den UNESCO-listede monolith og lagune Le Morne Brabant. I har resten af dagen til at nyde livet på Le Morne strand. Udflugten er en heldagstur med engelsktalende guide og inkluderer transport samt en mauritisk frokost.
 • Fortidens Nord (heldagstur): På denne udflugt bliver I taget på en rejse tilbage i tiden. Turen starter med et besøget hos værkstedet Historic Marine, som reproducerer modelskibe af gamle skibsvrag. Herefter tager i videre til det traditionelle kolonihus Château de Labourdonnais, hvor I skal smag den lokale rom og marmelader. Et par kilometer længere væk, skal I besøg Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden, som er hjem til en fantastisk samling af tropiske planter, blandt andet 85 forskellige palmearter. Udflugten er en heldagstur med engelsktalende guide og inkluderer transport samt frokost.
All-inclusive

Jeres all-inclusive omfatter:
• Morgenmad mellem kl. 07.30 og 10.00
• Frokost mellem kl. 12.00 og 15.00
• Eftermiddagssnack (kaffe, te og kage) mellem kl. 16.00 og 17.00.
• Aftensmad mellem kl. 19.00 og 22.00 (maks. 1 glas vin pr. middag)
• Drikkevarer mellem kl. 11.00 og 23.00 (læskedrikke, vand med og uden brus, kaffe og te, et udvalg af cocktails, lokale vine og lokale øl)

Bemærk venligst, at drikkevarer efter kl. 23.00 og fra minibaren på værelserne er mod betaling.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Deluxe dobbeltværelse med hav- eller pooludsigt

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 2.334,- - kr. 7.494,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Spaområdet

Bemærk venligst, at aldersgrænsen til spaområdet er 18 år

Valgfrie udflugter

De valgfrie udflugter kan tilkøbes i bookingprocessen, og I vil modtage et værdibevis og yderligere information om udflugterne ved ankomst på hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Mauritius, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til Mauritius. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

Du kan rejse visumfri i indtil 90 dage. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Mauritius kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) samt hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Valutaen på Mauritius er Mauritiske rupee (MUR)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog kan de valgfrie udflugter være delt med andre rejsende

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I ankomsthallen i Mauritius Lufthavn skal I gå til My Holidays (skranke 19) og melde jeres ankomst. I forbindelse med transporten kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. Sammen med jeres rejsedokumenter vil I modtage et værdibevis, som I skal printe og medbringe til chaufføren. Bemærk venligst, at kun udskrevne værdibeviser accepteres

Sted

Jalsa Beach Hotel & Spa ligger i den lille by Poste Lafayette på den østlige kyst af Mauritius. Hotellet ligger ca. 45 km fra lufthavnen og ca. 30 km fra hovedstaden Port Louis.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice