• Med fly
 • Med indkvartering

Gastronomiske lækkerier i Thessaloniki

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Thessaloniki
Ny
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev Grækenlands charmerende vibrationer og fremragende køkken i Thessaloniki inkl. 4-stjernet hotel, morgenmad & fly tur-retur

På trods af at Thessaloniki ikke kan prale af at være Grækenlands hovedstad, har den intet at misunde sin storebror, Athen. Velkommen til Grækenlands gastronomiske hovedstad! Slentr langs madboderne på det lokale Modiano-marked, og indånd duften af friskfanget fisk, søde frugter og farverige grøntsager. Udforsk Ladadika, byens antikke handelsområde, der stråler af byzantisk charme, og dens smukke brostensbelagte gader. Her kan I nyde lækre meze-delikatesser på en af de mange hyggelige spisesteder. Har I brug for at slå mave, så byder Thessaloniki på et væld af kulturelle oplevelser, såsom ruiner, museer og kirker. Lad jer forføre af Thessalonikis smage, aromaer og dufte, og forbered ganen på et festmåltid i skønne Grækenland!

Inklusive
 • Hotel Egnatia Palace: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Thessaloniki tur-retur
Tilvalg
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur (i tidsrummet 05:30-23:00)
Gastronomiske Thessaloniki

Athen er ikke Grækenlands eneste by, der kan prale af kulturelle skatte og gastronomiske herligheder! Beliggende ud til vandet i det nordlige Grækenland gemmer landets næstestørste by, Thessaloniki, sig. Fodsporerne fra den græske oldtid og Romerriget er spredt over hele byen og blander sig i en skøn smeltedigel med byens moderne twist. Men det er især byens køkken og gastronomiske herligheder, der tiltrækker grækere og turister til byen. Thessaloniki er berømt for sine mezedopoleia — det er små spisesteder, der serverer lækre meze-retter ledsaget af en lille skarp: Ouzo! Mad har en central plads i Thessaloniki, og I skal blot en tur på Modiano-marked for at opleve det. Det er byens farverige og duftende hjerte, der emmer af charmerende græsk atmosfære. Friskfanget fisk, smagfulde vine, duftende krydderier, farverige grøntsager, lækre oliven... Her får I de bedste ingredienser Grækenland har at byde på. Smag traditionelle Bougatsas (filodejskager fyldt med creme) eller Trigona Panoramatos (fyldte trekantede kager med creme) — to desserter I ikke kommer uden om. Uanset om I er til fornemme restauranter, traditionelle spisesteder eller en lille snack, bliver jeres gane forkælet med herligheder. Så start jeres kulinariske eventyr nu!

Hotel Egnatia Palace****

 • Hotel
 • Thessaloniki, Grækenland
Spa

Hotel Egnatia Palace er et komfortabelt Art Deco-hotel, der ligger i hjertet af Thessaloniki, kun 500 m fra Aristotelous-pladsen, 700 m fra St. Demirtius-kirken og omkring 2 km til Thessalonikis historiske Hamman Bade. Der er gratis WiFi på hotellet, og receptionen har åbent 24 timer i døgnet. Efter nogle dage fyldt med oplevelser er hotellet det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe af, dersom hotellet råder over faciliteter en opvarmet swimmingpool, dampbad, solarium, spabad, sauna og motionsrum. Det er også muligt at bestille en massage på hotellet (mod gebyr).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
double room 1

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De stilfulde dobbeltværelser er lydisolerede, har en altan og er derudover udstyret med aircondition (eller opvarming), kabel-TV, garderobeskab, minibar, gratis WiFi og værdiskab. Badeværelserne er udsmykket med marmor og har bruser, hårtørrer samt toiletartikler.

Vores tips
 • Madmarked når det er bedst

  Markedshallerne blev bygget mellem 1922 og 1930 og ligger i centrum af Thessaloniki. Her finder I de bedste madvarer Grækenland kan byde på, så ens mund løber i vand, når man dufter, smager og ser alle bodernes delikate skønheder.

  Marked Modiano Market Marked
 • Delikat bagværk

  Denne familievirksomhed fokuserer på det græske bagværk Bougatsa. De lækre delikatesser bliver lavet efter en familieopskrift, der er blevet givet videre gennem generationer, og fyldes med enten fløde, vanillecreme eller kød. Mmm!

  Restaurant Παραδοσιακό μπουγατσατζίδικο "Μπαντής" (Bougatsa Bantis) Restaurant
 • Slentr rundt i den lokale atmosfære

  I dette gamle basarområde kan I slentre mellem farverige huse og små, lækre spisesteder. Området emmer simpelthen af Thessalonikis unikke atmosfære og er kun tilgængeligt for fodgængere. Det er perfekt sted at vandre rundt, tage billeder og finde det perfekte spisested for en snack eller drink!

  Landsby Ladadika Landsby
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:55

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i hjertet af Thessaloniki og Thessaloniki Lufthavn ligger omkring 15 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice