• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Athens mange hemmeligheder

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 2.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Flyv med til antikkens fødeby! Her bor I centralt inkl. morgenmad og fly tur-retur. I skal også på en guidet tur i Plaka med picnic i Athens bakker

Flyv med til Grækenlands storslåede hovedstad, og oplev historien, kulturen og ikke mindst arkitekturen på helt tæt hold. I Athen mærker man i den grad historiens vingesus blot ved at gå rundt i byens gader. Under jeres ophold får I mulighed for at slå et smut uden om alfarvejene, når I sammen med en guide skal på udflugt gennem det sydlige nabolag Plaka. Som prikken over i'et afsluttes udflugten med en picnic i Athens bakker. I bor på et centralt beliggende hotel med morgenmad, så I hele tiden tæt på byens mange oplevelser.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på centralt hotel i Athen
 • Med morgenmad
 • Udflugt til Plaka og Athens bakker med picnic
 • Fly fra København, Hamborg til Athen tur-retur
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Velkommen til Athen

Den græske hovedstad fungerer som landets midtpunkt og er den ideelle destination for alle, der er til storby, strand og ikke mindst masser af kultur og historie. Tilbage i 2004 da Athen var vært for OL, blev hele byen istandsat, hvilket har givet byen et næsten pletfrit udseende med idylliske parker og gader, engelske skilte og et undergrundstog. Men den imponerende historie er her endnu. Akropolis, Parthenon, Zeus' Tempel, Athens berømte Archeological Museum — disse græske varetegn og meget mere venter jer i Athen!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Mesterligt cocktail-håndværk

  six d.o.g.s er en trendy kaffe- og cocktailbar med en hyggelig have og masser af lokale. Nyd en græsk kaffe om dagen eller en spændende cocktail om aftenen. Deres drinks er inspireret af samtidskunst — hvilket koncept!

  Kaffebar six d.o.g.s Kaffebar
 • Græsk jazz

  The Speakeasy Athens er en spændende musikbar, der er et must at besøge for jazz-elskere. Dette er klart den sejeste jazzbar i hele Athen!

  Natklub The Speakeasy Athens Natklub
 • Nationalheltens torvehal

  Livligt, farverigt og højt til loftet — dét er Varvakios-markedet og et absolut must for enhver 'foodie'. Her handler både top-kokke og husmødre deres kød, fisk, ost, krydderier, urter, frugt, grøntsager, olie og vin... ja alt, hvad hjertet begærer. Varvakis var iøvrigt en 'folkets mand' og idag betegnet som en af Grækenlands nationalhelte.

  Marked Varvakios Central Market Marked
Udflugt til Plaka og Athens bakker

Under jeres ophold i Athen skal I sammen med en guide opleve Athens hemmeligheder på udflugt til Plaka-kvarteret og Athens bakker. Plaka er et af Athens ældste og mest karakteristiske kvarterer, hvor det føles lidt som at være i en lille landsby inde i byen eller på en af de græske øer. I kommer også forbi nabolaget Anafiotika, hvor klassiske hvide huse ligger hulter til bulter, og hvor de lyserøde trillingranker er med til at gøre dette område til et poetisk sted. Derefter går I mod marmor-bakken Areopagus, nordvest for Akropolis, hvor I skal lære mere om Athens historie. Efterfølgende skal I nyde en picnic med græske specialiteter. Efter jeres picnic, kan I stille og roligt vende tilbage til at beundre den græske, UNESCO-listede kulturarv, herunder Philopappos Monumentet.

Udflugten finder sted på rejsens dag 2. Mandag-fredag starter turen kl. 09.00 og lørdag-søndag kl. 10.30. Turen varer ca. 3,5 time og inkluderer engelsktalende guide samt picnic.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 5 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice