• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Thessaloniki og Meteora med lejebil

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11 eller 14 overnatninger
Pris fra kr. 1.369,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev græske Thessaloniki og klippe-klostrene i Meteora. I bor på Hotel Royal Perea Thessaloniki inkl. morgenmad, fly tur-retur og lejebil

Hvor skal turen gå hen denne gang? Hvad med at opleve en anden side af Grækenland? På denne tur bor I lidt udenfor Grækenlands næststørste by Thessaloniki, som er en sand smeltedigel af religion, historie og kultur. Med jeres inkluderede lejebil kan I samtidig tage på opdagelse ud i den græske natur, hvor frodige, grønne skove og turkisblåt hav venter på jer. Tag for eksempel på udflugt til Aliakmonas Nationalpark, hvor I kan se unikke fuglearter og sjældne planter. Et must på ferien er at køre til klippe-klostrene i Meteora og beundre de stejle klipper, der rejser sig op mod himlen på den thessaaliske slette — et ret så guddommeligt syn! Er I klar til jeres græske eventyr?

Inklusive
 • Hotel Royal Perea Thessaloniki: 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 50 % rabat på massage
 • Velkomstdrink
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Thessaloniki tur-retur
Thessaloniki

Thessaloniki er Grækenlands næststørste by efter Athen og er en smeltedigel af religion, historie og natur. Frem for alt på kulturscenen er Thessaloniki en vigtig spiller, men har siden sin grundlæggelse i 315 f.v.t. været et økonomisk knudepunkt. Gå en tur op og ned langs den 5 km lange havnepromenade, hvor I virkelig kan opleve byens puls, se historiske seværdigheder samt den mere kunstneriske side af byen. Bliv bekendt med byen ved at gå langs de gamle bymure, og tag en tur tilbage i tiden. Ved den nordlige del af bymuren finder I byens akropolis (ja, der findes flere end den kendte i Athen), citadellet og fæstningen Heptapyrgion. Læg også vejen forbi det berømte kvarter Ladadikas brostensbelagte gader og smukke, farverige bygninger. Dette gamle kvarter er elsket af både lokale og besøgende. Slå jer ned her sidst på eftermiddagen, og se kvarteret forvandle sig til en fest, når barer, restauranter og natklubber åbner og lukker igen før daggry...

Hotel Royal Perea Thessaloniki****

 • Hotel
 • Grækenland, Grækenland
Pool

Det 4-stjernede Hotel Royal Perea Thessaloniki ligger i Perea ca. 17 km fra Thessaloniki og har en spektakulær panoramaudsigt over Thermaikos-bugten og Perea. Tag en forfriskende dukkert i den store, udendørs swimmingpool, eller læn jer tilbage i en strandstol med en cocktail fra poolbaren. I hotellets restaurant kan I nyde den daglige morgenmad, og i området finder I masser af lækre fisk- og skaldyrsrestauranter. Hotellet ligger ca. 6 km fra stranden og har endvidere en døgnåben reception.

 • +6
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er elegant indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På det 25 m² store værelse finder I også aircondition, varme, satellit-TV og telefon. Badeværelset er udstyret med badekar, hårtørrer og toiletartikler.

hotel balkong

Dobbeltværelse med bjergudsigt

Fra dette dobbeltværelse har I udsigt til bjergene. Værelset er 25 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, varme, satellit-TV og telefon. Badeværelset har badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltrom

Dobbeltværelse med havudsigt

Dette dobbeltværelse er 25 m² stort og har udsigt til havet. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, varme, satellit-TV og telefon. Badeværelset har badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Meteora - klipperne i himlen

Et par hundrede kilometer fra Thessaloniki findes der et sted lidt udover det sædvanlige... Meteora er et fantastisk sted med helt unikke klipper, hvorpå en gruppe af klostere er blevet bygget på klippetoppene. Klostrene blev bygget i 1200-tallet, og af de 24 klostre er 13 bevarede og 5 stadig beboede! På stedet har I mulighed for at bestille en guidet tur (mod gebyr). En rejse til Meteora indebærer en unik oplevelse, hvor I ser naturen fra sin bedste side, kombineret med historie, arkitektur og det menneskelige ønske om at være tæt på det guddommelige.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Toyota Yaris 2dr eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Eventuelle told-, vej- og broafgifter
 • Brændstof til lejebil
 • Depositum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med bjergudsigt
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Royal Perea Thessaloniki ligger ca. 11 kilometer fra Thessaloniki Lufthavn og ca. 17 km fra centrum af Thessaloniki.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice