• Med fly
 • Med indkvartering

Nyd Phukets sol, varme og sandstrande

 • Solferie
 • 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 overnatninger
 • Karon
Pris fra kr. 9.889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Hop i det krystklare vand, og mærk solens varme stråler, mens I daser på Phukets idylliske sandstrande inkl. morgenmad, transfer & fly tur-retur

Drømmer I om at suge solens varme stråler til jer, mens I ligger på en blød, gylden sandstrand med en farverig, dugfriskfrisk drink i hånden? Så skal I med til den thailandske paradisø Phuket! I bor i en tropisk villa på et hotel kun 500 m fra Karon Beach, og om morgen er der sørget for morgenmad til jer i hotellets restaurant. Hop i det krystalklare vand, slæng jer på stranden med en god bog eller jeres ynglings musik i øerne, og forkæl jeres smagsløg med lækre retter fra det Thailandske køkken. Glæd jer til at komme væk fra hverdagen på denne skønne ferie!

Inklusive
 • The Village Resort & Spa: 10, 12 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur
 • 10 % rabat på mad og drikkevarer (excl. minibaren)
 • 20 % rabat på thailandsk madlavningskursus
 • 30 % rabat på wellnessbehandlinger ved The Village Spa
 • Fly fra København, Hamborg til Phuket tur-retur
Frodige Phuket

Det søde liv med kridhvide sandstrande, karakteristisk, krystalklart hav og palmer kombineret med et fantastisk, smagfuldt køkken og hengemte gyldne templer i regnskoven — Thailands største ø Phuket er et af de smukkeste steder i verden, og livet her er som en drøm. Lad roen sænke sig, og træk vejret dybt, for Phuket indbyder til afslapning, men også oplevelsesrige dykkerture blandt de farvestrålende fisk. Udforsk den spændende buddhistiske kultur i de imponerende templer og gennem den lækre thailandske gastronomi. En af de største oplevelser er naturligvis at smage på alle de spændende, farvestrålende retter, men vær forsigtig, det kan godt være en ret så krydret oplevelse!

The Village Resort & Spa

 • Hotel
 • Karon, Thailand
Hotel

Det moderne Village Resort & Spa fremstår i en flot thailandsk arkitektonisk stil, som falder i hak med den smukke natur, der omgiver hotellet. Fra hotellet er der mindre end 500 m til den skønne Karon Beach. Hotellet har en udendørs swimmingpool med pool-bar, spabad med bjergudsigt, en restaurant, der serverer klassiske thailandske retter, og et wellnessområde, hvor I bl.a. kan få traditionelle thailandske massager (mod gebyr). Endvidere tilbyder hotellet madlavningskurser og ture til det lokale madmarked (mod gebyr).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De feng shui-inspireret dobbeltværelser er 60 m² store og har en ekstra stor dobbeltseng. Værelserne har en terrasse med udsigt til hotellets tropiske have, TV, telefon, WiFi, minibar, værdiskab, aircondition samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelserne er udstyret med badekåber, badekar og toiletartikler.

Vores tips
 • Thailandsk atmosfære på det lokale marked

  Hver tirsdag og fredag afholdes der marked ved det buddhistisk Karon Tempel. Her kan I suge den thailandske atmosfære til jer, mens I går på jagt efter lækre, lokale madvarer og souvenirs.

  Marked Wat Karon Marked
 • Hyggeligt fusionskøkken

  På denne fusionsrestaurant kan I i en hyggelig atmosfære nyde delikatesser fra hele verden — og selvfølgelig også fra det thailandske køkken. Er I på udkig efter sted at svinge træbenet? Hver aften fra klokken 20:00 til de sene nattetimer, byder restaurantens band, Two Chef Bands, sine gæster op til dans.

  Restaurant Two Chefs Karon Beach Restaurant
 • En storslået solnedgang

  Phukets udsigtspunkt nr. 1! Om aftenen kan I på Phukets sydligste punkt opleve klipperne, der langsomt opsluges vandet og både, der sejler stille rundt, mens solen forsvinder ned bag Andamanhavet. Lyder det ikke smukt?

  Strand Promthep Cape, Phuket Strand
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuelle omkostninger til visum
 • Drikkepenge
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 4.045,- - kr. 5.546,- på opholdet

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet

Swimmingpool og wellness

Hotellets har udendørs swimmingpool og wellnessområde (mod gebyr)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Thailand, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til Thailand. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

Thailands valuta er Baht (THB)

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Phuket vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-rejsende

Sted

Fra hotellet er der 500 m til Karon Beach og til Phuket Internationale Lufthavn er der omkring 50 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice