Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Moderne lejligheder i hjertet af Madrid

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 1.399,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Egen lejlighed med køkken i centrum af Madrid på Apartamentos Blume Cruz med mulighed for at tilvælge morgenmad og inkl. fly tur-retur

Pak traveskoene, for nu skal Madrid udforskes! Med jeres egen lejlighed inde i Madrids centrum, får I det absolut bedste udgangspunkt for at opleve alle hovedstadens seværdigheder. Samtidig kan I nemt trække jer tilbage og tage en pause. Fra jeres lejlighed har I blot 250 m til den pulserende plads Puerta del Sol, 450 m til Plaza Mayor, 650 m til det charmerende kvarter La Latina og 1 km til Kongepaladset. Det bliver ikke nemmere at udforske Spaniens hovedstad!

Inklusive
 • Apartamentos Blume Cruz: 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
Madrid

Spaniens fantastiske hovedstad har alt, hvad I kan ønske jer på jeres storbyferie! I Madrid vil I finde et væld af kulturelle seværdigheder, brede shoppinggader og fantastiske restauranter. Ved Calle Cava Baja finder I landets bedste tapasbarer og restauranter, og overalt kan I svælge i lækker jamón serrano og forfriskende sangria. Nyd udsigten fra kabelbanen Teleférico, gå en tur i den flotte Retiro-park, og tag på shoppingtur på Gran Vía. Er I til kunst, kan I se malerier af bl.a. Goya og Rembrandt på Pradomuseet, som er et af de største og mest anerkendte kunstmuseer i verden. Fodboldentusiaster skal naturligvis forbi stadionet Santiago Bernabéu, som er hjemmebane for Real Madrid, der blander sig i toppen af den spanske liga. Madrid har det hele!

Apartamentos Blume Cruz

 • Apartment
 • Madrid, Spanien
INTERIOR

Det 3-stjernede lejlighedshotel Apartamentos Blume Cruz ligger i hjertet af Madrid. Fra hotellet har I 250 m til den pulserende plads Puerta del Sol, 450 m til Plaza Mayor, 650 m til det charmerende kvarter La Latina og 1 km til Kongepaladset. Dette hotel er den helt perfekte base, når alle Madrids gader og seværdigheder skal udforskes. Hotellet tilbyder faciliteter som aircondition, gratis WiFi, elevator og reception åben fra kl. 09.30 til 18.00.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere
1 BR APT

Standard-lejlighed

3 voksne per lejlighed

Standard-lejligheden har et åbent soveområde med to enkeltsenge og et opholdsområde med en sovesofa. Lejligheden er indrettet med fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, keramiske kogeplader, køkkenredskaber, opvaskemaskine samt te- og kaffe-faciliteter. Yderligere har lejligheden også varme, gratis WiFi, daglig rengøring, fladskærms-TV og et badeværelse.

SUP 1 BR APT

Superior-lejlighed

3 voksne per lejlighed

Superior-lejligheden har et rummeligt, åbent soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en sovesofa. Lejligheden er indrettet med fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, keramiske kogeplader, køkkenredskaber, opvaskemaskine, espresso-maskine samt te-faciliteter. Yderligere har lejligheden også varme, gratis WiFi, daglig rengøring, fladskærms-TV og et badeværelse.

2 BR APT

Familie-lejlighed

6 voksne per lejlighed

Familie-lejligheden har to rummelige soveværelser, hver med to enkeltsenge, og en stue med en to sovesofaer. Lejligheden er indrettet med fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, keramiske kogeplader, køkkenredskaber, opvaskemaskine, samt te- og kaffe-faciliteter. Yderligere har lejligheden også varme, gratis WiFi, daglig rengøring, fladskærms-TV og et badeværelse.

Vores tips
Se kort
 • Egypten i Madrid

  Templo de Debod står og stråler inde i centrum af Madrid og er et egyptisk tempel for guden Debod. Templet blev bygget nær Nilen 2. århundrede f.v.t. og blev i 1968 genopført i den spanske hovedstad. Fra templet får I en fantastisk udsigt til Kongepaladset og Santa Maria-katedralen.

  Ruin Templo de Debod Ruin
 • En aften med liv og underholdning

  Puerta del Sol bliver om aftenen til en levende og pulserende plads med gadeartister og -musikanter. Mød alt fra Mickey Mouse til dygtige rulleskøjteløbere. Det er på denne plads I finder statuen El Oso y el Madroño, metrostationen Sol og shoppinggaden Calle de la Montera.

  Krydse af Puerta del Sol Krydse af
 • Spansk marked, når det er bedst

  Hvis I elsker tapas, skal I gå til markedet Mercado San Anton. Markedet spreder sig over tre etager, hvor der sælges en bred vifte af produkter fra friske råvarer til de kendte spanske specialiteter. De lokale kommer også hertil for at nyde atmosfæren og en god omgang tapas på en af caféerne.

  Marked Mercado de San Antón Marked
 • Hjemlig café

  Denne hyggelige café ligger lige ved shoppinggaden Gran Vía, og er det perfekte sted til en lille kaffepause eller en anden forfriskning. Slå jer ned i en af de bløde stole, og nyd den hyggelige stemning, der minder lidt om at være hjemme hos mormor.

  Bar Café de la Luz Bar

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Standard-lejlighed
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Superior-lejlighed
Maks. 6 voksne og 1 baby op til 1 år per Familie-lejlighed

Solorejsende

Prisen er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Lejlighedshotellet Apartamentos Blume Cruz ligger i Madrid Centrum. Fra hotellet har I 250 m til den pulserende plads Puerta del Sol, 450 m til Plaza Mayor, 650 m til det charmerende kvarter La Latina og 1 km til Kongepaladset. Fra Madrid Lufthavn er der 18 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice