• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
 • Rejseguide inkluderet

Budapests helbredende bade

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
Pris fra kr. 989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 5 gange

Kom med til Budapest og afslapning blandt lokale, som spiller skak, i varme pools inkl. entré til det populære Szechenyi-bad, hotel, morgenmad og fly

Ungarnsk ferie med afslapning og kultur i fokus! Gå en tur gennem kulturrige Budapest, der stolt fremviser historien med konstruktioner, som parlamentet, fiskerbastionen, Skt. Stefans Basilika og Kædebroen, madkulturen med smagfulde oplevelser, som hos konditori Ruszwurm eller Regös Tavern. Og til én af Budapests største og mest populære seværdigheder får I entré. I Szechenyi-badet kan I slappe af i de termiske bade, hvor I også kan opleve de lokale spille skak, mens de nyder den helbredende effekt, som vandet menes at have. Velkommen til nye oplevelser og forkælelse af krop og sjæl i Budapest!

Inklusive
 • The Three Corners Hotel Anna Superior: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Entré til Széchenyi-badet
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
Budapest — Europas wellness-hovedstad

Kurbadenes by er et af Budapests kæreste kaldenavne. Navnet skyldes byens store forekomst af naturlige, varme kilder samt de mange, overdådige termiske bade, som præger bybilledet — nogle der daterer helt tilbage til dengang Budapest var under tyrkisk styre. Rundt i byen findes der flere spahoteller, som tager wellnessferien til et nyt niveau, men til priser, der er mere end overkommelige. Men byen er selvfølgelig mere end selvforkælelse og ansigtsbehandlinger. Fra sin romerske grundlæggelse for 2000 år siden og frem til i dag har en en lang række stilarter og kunstneriske impulser været med til at sætte deres præg på storbyen. Se den storslåede Helteplads og det smukke Buda-slot, der knejser stolt ved Donaus bred. Smag ægte ungarsk gullasch på en af byens mange hyggelige restauranter, og tag en spadseretur ned ad boulevarden Andrássy út, der med sine mange bygninger i nyrenæssance-stil er blevet beskrevet som en af verdens smukkeste gader. Budapest er svær ikke at forelske sig i — om og om igen!

The Three Corners Hotel Anna Superior

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Hotellet åbnede i september 2017 og ligger i hjertet af Budapest, 600 m fra den Store Synagoge og det ungarske nationalmuseum samt tæt på mange barer og andre underholdningsmuligheder. Hotellet kombinerer retro med moderne og tilbyder en lobby, en charmerende gårdhave, en bar, en døgnåben reception og et barista-hjørne, hvor I kan nyde en kop kaffe eller te.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Room

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Deluxe dobbeltværelserne er ca. 21 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar (mod gebyr), skrivebord og værdiboks. På badeværelset er der bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Room

Komfort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Komfort dobbeltværelserne er ca. 14 m² store og udstyret med aircondition, dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, værdiboks, minibar (mod gebyr) og et åbent badeværelse.

Room

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelserne er ca. 36 m² store og har en dobbeltseng og to enkeltsenge. Desuden har værelserne aircondition, TV, telefon, minibar (mod gebyr), skrivebord og værdiboks. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Det 'magiske og helende' vand

  Siden 1918 har Gellertbadet fundet plads i denne jugendstilbygning med mosaikdekorationer og skulpturer. I gamle dage mente folk, at vandet havde en magisk, helende effekt. I Gellertbadet finder I både opvarmede swimmingpools og bølge-bassin. Det er også muligt at få en afslappende behandling (mod gebyr).

  Spa & Wellness Gellertbadet Spa & Wellness
 • Tyrkisk bad i Buda

  Rudas Bath ligger ved foden af ​​den naturskønne Gellert Hill på Buda-siden. Badet åbnede i det 16. århundrede og er et eftertragtet tyrkisk bad. Rudas Bath tilbyder en hamam (tyrkisk sauna), 6 termiske bade og en større swimmingpool. Badet har sene åbningstider på fredage og lørdage aftener samt adskilte kvinde- og mande-dage i hverdagene.

  Spa & Wellness Rudas Bath Spa & Wellness
 • Shopping og sightseeing

  I denne store markedshal kan I shoppe løs i utallige boder og efterfølgende gå en tur ved havnen på Szabadság broen.

  Marked Központi Vásárcsarnok Marked

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Entré til Szechenyi-badet

Széchenyi-badet er et af de største spa-komplekser i Europa. Badet blev startet af minedriftingeniøren Vilmos Zsigmondy, efter han havde en vellykket dyb boring i byens park, hvilket gav vand til byens borger. I 1927 blev Széchenyi-badet bygget for at give mænd og kvinder en ordentlig offentligt badeafdeling i byen. Senere hen er badet blevet udvidet med hvirvel-pool og nakke- og massage-vandstråle. Yderligere råder Széchenyi-badet over 18 indendørs og 3 udendørs swimmingpools og termiske bade. Det varme vand er rig på calcium, magnesium, carbonhydrid og indeholder også natriumsulfat, der alle sammen menes at have en helbredende effekt.

Efter jeres booking vil I modtage et værdibevis, der giver jer entré til Szechenyi-badet. Udskriv og medbring værdibeviset, der er jeres bevis for betaling, til skranken i Széchenyi-badet. Bemærk venligst, at badetøj er påkrævet. Det er muligt at foretage check-ind mellem kl. 09.00-18.00. Badet har åbent mellem kl. 09.00-22.00, indendørs pools lukker kl. 17.00. Rejsende skal selv tjekke op på særlige åbningstider ved jul og nytår

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Komfort dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Familieværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Entré til Szechenyi-badet

Jeres værdibevis giver jer én entré per person til Szechenyi-badet i Budapest og sendes via e-mail efter bookingen er foretaget. Udskriv og medbring værdibeviset, der er jeres bevis for betaling, til skranken i Széchenyi-badet. Bemærk venligst, at badetøj er påkrævet. Det er muligt at foretage check-ind mellem kl. 09.00-18.00. Badet har åbent mellem kl. 09.00-22.00, indendørs pools lukker kl. 17.00. Rejsende skal selv tjekke op på specielle åbningstider ved jul og nytår

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Ungarns valuta er Hungarian forint (HUF)

Sted

The Three Corners Hotel Anna Superior ligger 600 m fra den Store Synagoge og det ungarske nationalmuseum samt tæt på mange barer og andre underholdningsmuligheder. Fra Budapest Lufthavn er det 21 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice