• Med fly
 • Med indkvartering

Kom i julestemning i Stockholm

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Stockholm
Pris fra kr. 1.649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Bo centralt i Stockholm, og oplev Sveriges hovedstad i al sin pomp og julepragt inkl. morgenmad og fly tur-retur

Oplev Stockholm i al sin pomp og julepragt! Indånd den søde julestemning, der har lagt sig som et tæppe over byen. Læg hverdagens trængsel og alarm til side på Stortoget, hvor I finder byens ældste julemarked, hvor I kan købe søde sager, en varm forfriskning til ganen og årets julegaver. Gå heller ikke glip af en tur op og ned ad den berømte Hamngatan, hvor stormagasinet Nordiska Kompaniet ligger, og som majestætisk er pyntet op i et særligt juletema. Siden 1915 har Stockholms indbyggere hvert år, traditionen tro, tålmodigt ventet i spænding på årets tema — men det bliver først afsløret i november! Snyd ikke jer selv for en oplevelse og julehygge i særklasse, og sæt kursen mod Sveriges forunderlige hovedstad!

Inklusive
 • Generator Stockholm: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Stockholm tur-retur
Julestemning i Stockholm

Gamla Stan, Stockholms gamle bydel, er en af ​​de største og bedst bevarede middelalderlige bykerner i Europa, og en af ​​de mest velbesøgte seværdigheder i Stockholm. Det er her, Stockholm blev grundlagt i 1252. Ved juletid kan I slentre på julemarkederne i Gamla Stan, indånde julestemningen, købe julegaver til venner og familie og nyde de mange lækkerier, såsom røgede pølser, rensdyr- og elgekød og varm gløgg. De farverige bygninger er pyntet op til jul, og juletræerne er svøbt ind i julelys. I må heller ikke snyde jer selv for at beundre de strålende julebutiksvinduer ved stormagasinet Nordiska Kompaniet. Hvert år er stormagasinet julepyntet i et særligt tema, som afsløres i november, og traditionen tro venter Stockholms indbyggere i spændingen på årets tema! Gaderne i Gamla Stan og den tilhørende ø, Riddarholmen, er som et levende museum og et festivitas fuld af seværdigheder, restauranter, caféer, barer og shoppingmuligheder. De smalle, snoede brostensbelagte gader med deres bygninger i mange forskellige nuancer af gul, giver Gamla Stan sin unikke karakter.

Generator Stockholm

 • Hotel
 • Stockholm, Sverige
Doublebed

Oplev stilfulde Stockholm fra sin bedste side med et ophold på det komfortable Generator Hostel Stockholm, der ligger i byens centrum og kun 900 m fra Stockholms hovedbanegård. Hotellet er indrettet med fokus på komfort og moderne detaljer, og hver morgen står I op til en morgenmadsbuffet i den flotte bistro. Med sin centrale beliggenhed og hippe atmosfære er dette det ideelle udgangspunkt for en skøn storbyferie i Stockholm!

 • +1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

I bor på et moderne og stilfuldt indrettet dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

Vores tips
Se kort
 • Ikke bare en fiskerestaurant

  Sturehof er lidt af en institution i Stockholm. Den livlige restaurant er åben syv dage om ugen fra kl. 11.00 - 02.00, og serverer lækre fisk- og skaldyrsretter til frokost og aften. Restauranten frekventeres af folk i alle aldre og er ret unik af sin art — traditionstung, men samtidig moderne. Absolut et besøg værd.

  Restaurant Sturehof Restaurant
 • Et must for kaffeelskere

  Kunne I godt drikke en kop kaffe? Denne hyggelige kaffebar i skandinavisk design er åbnet af kaffeentusiaster med ambitionen om at vise, hvad god kaffe er. Al kaffen kommer fra Fair Trade kaffebønner, og ristes i kaffebarens eget risteri. En "dagens ristet" er det oplagte valg her!

  Kaffebar Johan & Nyström - Norrlandsgatan Kaffebar
 • Kan det blive mere svensk?

  Findes der noget mere svensk end en 'fika' (den svenske version af en kaffepause)? På Fabrique Stenungnsbageri kan I tage en 'fika' akkompagneret af en anden svensk klassiker: kanelbullan! I modsætning til den danske kanelsnegl er den svenske version mere som et brød med kanel, snurret som en snegl og til sidst drysset med perlesukker.

  Butik Fabrique Stenungnsbageri Butik

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Sveriges valuta er svenske krona (SEK)

Sted

Hotellet ligger centralt i Stockholm, ca. 900 m fra Stockholms Hovedbanegård og omkring 40 km fra Stockholm Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice